maritbet girişmaritbet
Kiptaş'ın hangi projelerinde satış devam ediyor?

Kiptaş'ın hangi projelerinde satış devam ediyor?

İBB şirketlerinden olan Kiptaş, Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün en önemli oyuncuları arasında yer almakta

1987 yılında yabancı sermaye ortaklığı ile imar planı ve mimari projeler yapmak için İMAR WEIDLEPLAN ismiyle kurulan ancak 1989 seçimlerinden sonra tasfiye edilmenin eşiğinden dönen Kiptaş bugün sektörün en büyük oyuncuları arasında yer alıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden Kiptaş sosyal konut çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Türkiye'de son 10 yılın parlayan sektörü gayrimenkul ve inşaat, özellikle İstanbul'da büyük hareketlilik yaşanmasına neden oluyor. Başta Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olmak üzere TOKİ, Emlak Konut GYO ve Kiptaş gibi önemli devlet kurumları, büyük projelerin altına imza atarak İstanbul'daki konut açığını kapatıyor. Bugüne kadar 65 binden fazla konut inşa eden Kiptaş, özellikle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde büyük atağa geçmişti. 

Kiptaş binlerce konuta imzasını atıyor

Vaditepe Bahçeşehir

İki etap şeklinde tasarlanan proje 284 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. İkinci etabı kamu çalışanlarına satılan Vaditepe Bahçeşehir projesinde fiyatlar 275 bin liradan başlıyor. Proje içerisinde 2+1 ile 5+2 arasında değişen evler bulunuyor. 4 bin konutluk dev projede sağlık ve eğitim kurumları ile birlikte cami ve lüks sosyal donatı alanları yer almakta.

Hadımköy 3. Etap

1472 konuttan meydana gelen ve kuraları önümüzdeki günlerde çekilecek olan projenin tamamı 82-84 metrekare büyüklüğe sahip 2+1'lerden meydana geliyor. Cazip ödeme seçenekleriyle dikkat çeken projede fiyatlar 96 bin lira olarak belirlendi.

Tuzla Konutları 4. Etap

128 konutluk proje çevre düzenlemesi ve geniş sosyal donatı alanlarıyla dikkat çekiyor. 115 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 evlerin yer almakta olduğu projede 2 blok bulunuyor. 7 gün 24 saat güvenlik hizmeti sağlanan projede geniş oyun alanları ve otopark alanları yer almakta.

Yalova Konutları

192 konutluk bir proje olan Yalova Konutları'nda 125 ve 195 metrekare brüt alana sahip 3+1 ev seçenekleri bulunuyor. 24 saat özel güvenlik hizmetinin sunulduğu projede dikkat çeken çevre düzenlemesi ve lüks hizmetleriyle farkını ortaya koyuyor.

Tepecik Konutları

80, 90, 98 ve 126 metrekarelik dairelerin yer aldığı projede ilköğretim okulu, 21 farklı nitelikte işyeri, ticaret merkezi, cami, çocuk oyun alanları ve peyzaj düzenlemeleriyle dikkat çekiyor. 
Arnavutköy Konutları: 75, 115 ve 150 metrekarelik 768 konutun yer aldığı projede geniş yeşil alanlarıyla dikkat çekiyor. Farklı peyzaj düzenlemesi, kaliteli malzemeleri ve ferah yaşamıyla farkını ortaya koyan projede sıcak bir yaşam sunuluyor. 

Yeşil Vadi Konakları

Boğaziçi Köprüsü'ne 5, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne ise 7 dakikalık mesafede konumlandırılan projede 627 daire yer almakta. Okul, kreş, alışveriş merkezi, cami, spor alanları, yüzme havuzu, göletler, yürüyüş parkurları, kapalı otopark alanları, kafeterya, restoran, sosyal tesisleriyle dikkat çeken projede Akasya, Erguvan, Ladin, Manolya, Sedir, Residence tipinde ev seçenekleri yer almakta.

Dragos Konakları

16 blokta 128 konuttan meydana gelmekte olan projede her daire için en az iki araçlık yer, yüzme havuzu, su yolları, tenis kortu, basketbol sahası, yürüyüş parkurları ve çocuk oyun alanları gibi birçok seçenek sunuluyor. Akıllı ev sistemiyle donatılan projede 187, 234 ve 350 metrekarelik konutlar yer almakta.

Fuaye Süreyyapaşa

106 bin metrekare arsa üzerinde konumlandırılan ve geniş daire tipleriyle dikkat çeken proje geniş yeşil alanlara sahip. Süreyyapaşa etabı hariç Fuaye Turkuaz bölümü de bulunan proje E5 ve TEM yollarına olan yakın konumuyla dikkat çekiyor. 

Finanskent

899 konutluk Finanskent projesi konumu ve mimari tasarımıyla dikkat çekiyor. Satışa çıktığı günden teslim edildiği tarihe kadar büyük prim kazanan Finanskent Evleri'nde SPA, squash, yüzme havuzu, fitness center, otopark gibi sosyal donatılar bulunuyor. Proje kapsamında 4 blok bulunuyor.

The İstanbul Veliefendi

YDA Group ile ortak olarak hayata geçirilen proje Zeytinburnu bölgesinin çehresini değiştiriyor. Yüzde 80'i yeşil alan olarak tasarlanan projede yüzme havuzu, fitness center, kapalı devre kamera sistemi, çocuk oyun alanları gibi birçok seçenek bir arada sunuluyor. The İstanbul Veliefendi Konutları geniş daireleri ve ferah yaşam alanlarıyla dikkat çekiyor.

Nish Adalar

Özyazıcı İnşaat ile ortak hayata geçirilen dev proje içerisinde 2 bin 300 konut yer almakta. 2 bin 500 metrekarelik kapalı sosyal tesis, 2 bin 500 metrekarelik AVM, 5 yüzme havuzu gibi tüm ihtiyaçlara cevap verecek şekilde tasarlanan projede peyzaj alanı 160 bin metrekare olarak belirlendi

Viaport Venezia

Via Properties ve Gürsoy ortaklığı ile birlikte Kiptaş arsası üzerinde inşa edilen ayrıca içerisinde 1000 konutluk Venedik Sarayları bölümünü de barındıran proje İtalyan esintilerini İstanbul'a getiriyor. Mimarisiyle dikkat çeken proje Gaziosmanpaşa bölgesinde hayat buluyor. Proje içerisinde fitness, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, 24 saat güvenlik gibi hizmetler sunulmakta.

The İstanbul Residence

8 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen ve 351 rezidans daireden meydana gelen proje Mimar Gökhan Avcıoğlu tarafından tasarlandı. Dairelerin dışında 11 ticari birimin bulunduğu proje mimari tarımıyla dikkat çekiyor. Proje kapsamında 1+0,  1+1 ve  2+1 daireler yer almakta.

Kiptaş'ın tamamlanan projeleri arasında Kayabaşı Konutları, Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap, Esenyurt 1, 2, 3, 4, 5. Etap, İçerenköy Evleri, Metrokent, Maltepe Konutları 1 ve 2. Etap, Hadımköy Konutları 1 ve 2. Etap, Topkapı Merkez Evleri, Sefaköy Evleri, Yakuplu Evleri, Kağıthane Terasevler, Halkalı Çamlıkaltı Konutları, Altunizade Hilal Konutları, Silivri Konutları 1 ve 2. Etap, Başak Konutları Kağıthane Evleri, Başakşehir 1, 2 ve 4. Etap, Başakşehir 5. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım, Maltepe Altayçeşme, Üsküdar Ünalan, Pendik Dolayoba Taşlıbayır, İçerenköy Konutları, Pendik Aydos Evleri, Zekeriyaköy Konutları, Tuzla Konutları 1,2 ve 3. Etap, İkitelli Masko Evleri, Kartal Mutlu Evler, Pendik Şeyhli Hilalşehir Konutları, Pendik Sarmaşık Evleri, Mimar Sinan Evleri şeklinde sıralanıyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

KİPTAŞ'ın tek yapıların dönüşümüne yönelik projesi Kadıköy'de başladı
  • 14.09.2022 16:28

KİPTAŞ'ın tek yapıların dönüşümüne yönelik projesi Kadıköy'de başladı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, "7-8 ay sonra bu vatandaşlarımız ...

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi 24 Aralık’ta!
  • 23.12.2021 11:51

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi 24 Aralık’ta!

KİPTAŞ, İstanbul ve İzmit’te muhtelif bölgelerde bulunan 64 dükkan ve 2 konutu “ ...

İsmet Yıldırım ve Murat Aydın, Locamahal'i anlattı!
  • 10.10.2017 12:57

İsmet Yıldırım ve Murat Aydın, Locamahal'i anlattı!

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, ...

KİPTAŞ 'Güçlü Türkiye' kampanyası basın toplantısı yayında!
  • 24.02.2017 15:00

KİPTAŞ 'Güçlü Türkiye' kampanyası basın toplantısı yayında!

KİPTAŞ bünyesinde bulundurduğu Venezia Mega ve Vaditepe Bahçeşehir projelerinde ...

İsmet Yıldırım, KİPTAŞ'ın yeni kampanyasını anlattı
  • 24.02.2017 13:32

İsmet Yıldırım, KİPTAŞ'ın yeni kampanyasını anlattı

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, ‘Güçlü Türkiye İçin’ konut edindirme kampany ...