maritbet girişmaritbet
Kiptaş Vaditepe'de Silverline ürünleri kullanıldı!

Kiptaş Vaditepe'de Silverline ürünleri kullanıldı!

Kitapş'ın Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Vaditepe projesinde Silverline ürünlerine yer verildi.

Türkiye ekonomisinin dinomosu inşaat sektöründe 2010 yılından bu yana söz sahibi olan Silverline Ankastre,Türkiye genelinde toplam 6350 projede 220 bin birim konutta toplam 560 bin adet ürünle yer aldı. Mimari tasarıma ve konfora yönelik her geçen gün rekabetin arttığı konut sektöründe teknolojisi, tasarımı ve kusursuz kullanıcı deneyimiyle yerini alan Silverline, İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin önemli şehirlerinde yeni projelerle işbirliğine devam ediyor.  Bunların en sonuncu halkası Kiptaş'ın İstanbul Bahçeşehir'de inşa ettiği Vaditepe projesi… 

Bahçeşehir'in en büyük arazisi üzerinde hayata geçirilen VaditepeBahçeşehir; 2+1'den 5+2'ye kadar farklı seçeneklerde yaklaşık 4000 dairenin yer aldığı, herkese ve her zevke hitap eden bir mimari tasarıma sahip. Konforlu ve modern mimariye sahip daireler de mutfak da özenle hazırlandı. Projeye ait 602 dairede SilverlineAnkastre'nin en yeni teknolojiye sahip fonksiyonel, şık, tasarruflu ocak, fırın ve davlumbaz setlerine yer verildi. Mutfakları Silverline Ankastre kalitesi ile hazırlanan ev sahipleri aynı zamanda markanın hızlı ve profesyonel satış sonrası hizmetinden de faydalanacak. 5 yıla varan garanti süresi veren Silverline ayrıca ev sahiplerine oturumla birlikte başlayan esnek garanti uygulamasıyla sektörde fark yaratıyor.

İç pazarda sektörde ilk 5 marka arasında

Türkiye'de 60'a yakın ulusal ve uluslararası markanın yer aldığı ankastre pazarında ilk 5 marka arasına girmeyi başaran Silverline, Türkiye ankastre pazarının yaklaşık yüzde 35'lik kısmını kaplayan konut pazarında da ilk sıralarda. Proje pazarında yüzde 11 pazar payına sahip olan Silverline, güçlü üretici kimliğinin yanı sıra hızlı, kaliteli ve esnek çözümler üreterek konut sektörüne adım attığı günden bu yana sektörün önemli oyuncuları arasına girdi. Emlak Konut ve Kiptaş'ın onaylı tedarikçisi olan marka, proje pazarına girdiği 2010 yılından bu yana Türkiye genelinde toplam 6350 projede 220 bin birim konutta toplam 560 bin adet ürünle yer aldı. Anadolu'nun dört bir tarafındaki önemli projelere ürün tedarik eden marka Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Mersin, Gaziantep, Trabzon, Diyarbakır gibi birçok şehirde konut proje pazarında önemli paylara sahip.

Yeni stratejimiz yapı sektörünün güçlü oyuncuları ile işbirlikleri

170 sektörü tetikleyen inşaat sektörü ne kadar güçlü ve hareketli olursa ülke ekonomisine de o kadar hareketli olacağını belirtenSilverline Ankastre Pazarlama Direktörü Mehmet Aygül “İnşaat sektörü Türkiye ekonomisinin amiral gemisi olarak büyümesini sürdürüyor. Siyasi ve ekonomik çalkantılara rağmen geçen yıla oranla bu yılın aynı aylarında sektör yüzde 17,8'lik bir büyüme gerçekleştirdi. Büyümenin hızla devam edeceği konut sektörüne yönelik hizmet kanallarında biz de farklılıklar yaratmak, projelerde daha aktif olmak ve markamızı müteahhitler ile erkenden buluşturmak için yapı sektörünün önemli tedarikçileri ile işbirlikleri geliştiriyoruz. Evdema, Mopa, Ahşapsan, Güvercin, Olcay Yapı ve Dönmez Yapı gibi ile başlattığımız işbirliklerimizi yeni ve kurumsal yapılar ile daha da genişletmek hedefindeyiz. İnşaat sürecinde birçok kalemi tek bir noktadan tedarik etmek isteyen müteahhitlere yönelik hizmet veren bu kanallar bizler için oldukça önemli” dedi.   

Yeni enerji yasasına A sınıfı ürünler ile geçen ilk ve tek marka…
Tasarımda yarattığı farklılıkları teknoloji ve kalite ile buluşturan Silverline A, A+ enerji sınıfı ürünleri ile de iddialı… 1 Temmuz 2015 tarihinde yeni enerji yasasının yürürlüğe girmesi ile tüm havalandırma grubu ürünlerini yasal standartlara uygun hale getiren Silverline, ayrıca yasa zorunlu kılmamasına rağmen Haziran 2016 itibarı ile tüm ürünlerinde A enerji sınıfına geçen ilk ve tek marka olacak.Sadece enerji sınıfında iyileştirme yapmakla kalmayan marka, davlumbaz ve birçok ürün grubunda daha az enerji ile maksimum performans sağlayan ürünler geliştiriyor. 

Davlumbaz ve aspiratör pazarında Avrupa'nın ilk 5, dünyanın ilk 10 üreticisi arasında...
1994 yılında Merzifon Organize Sanayi Bölgesinde kurulan Silverline, genç, dinamik ve deneyimli kadrosu, yenilikçi vizyonu ve gerçekleştirdiği yatırımlar ile kısa sürede sektörün en önemli oyuncularından biri olmayı başardı. Geçen 22 yıllık sürede Türkiye'nin ihracatta ilk 500 firması arasında yerini alan ve bugün 5 kıtada 73 ülkeye ihracat gerçekleştiren Silverline; dünya üzerinde 3100 noktada tüketicisiyle buluşuyor. 

103.000 m2 alanda yılda 1 milyon 200 bin adet üretim gerçekleştiren Silverline, davlumbaz ve aspiratör pazarında Avrupa'nın ilk 5, dünyanın ilk 10 üreticisi arasında yer alıyor. Kendi bünyesinde SGS ve TSE tarafından akredite edilmiş, IEC standartlarına uygun gelişmiş laboratuarlara sahip olan marka, ISO 9001, IS0 14001 ve ISO 10002 kalite sertifikaları ile toplam kalite yönetimini benimseyerek, çevreye duyarlı üretim anlayışıyla sektörün takip edilen markası olmayı başarıyor. İnovasyonu ve müşteri memnuniyetini esas alarak, tasarım gücü yüksek, çevreye duyarlı, fonksiyonel tasarımlar geliştiren markanın ürün gamında davlumbaz,  ankastre fırın, mikrodalga fırın, ocak, buzdolabı, bulaşık makinesi, çöp öğütücü, eviye, armatür yer alıyor. Yurtiçinde 500'e yakın bayisi ile tüketicisine ulaşan marka, 200'ü aşkın yetkili servis ve satış sonrası hizmetleri ile de tüketicisinden tam not alıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kiptaş Vaditepe'de Silverline ürünleri kullanıldı!
  • 03.01.2017 13:02

Kiptaş Vaditepe'de Silverline ürünleri kullanıldı!

Kitapş'ın Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Vaditepe projesinde Silverline ürünleri ...

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir 1. Etap güncel fiyat listesi
  • 16.10.2014 16:32

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir 1. Etap güncel fiyat listesi

Fiyatların 285 bin 525 liradan başladığı Vaditepe'de 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+2 daire ...

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir’i bu firmalar inşa edecek
  • 22.05.2014 13:47

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir’i bu firmalar inşa edecek

Bahçeşehir'de hayata geçirilecek olan proje konsepti ve geniş yeşil alanlarıyla ...

Kiptaş Bahçeşehir Vaditepe’de 995 bin 701 liraya 5+2
  • 06.02.2014 16:27

Kiptaş Bahçeşehir Vaditepe’de 995 bin 701 liraya 5+2

Vaditepe Bahçeşehir Evleri'nde satılık daireler 257 bin 912 liradan başlıyor ...

Kiptaş Vaditepe 2. Etap kuraları 30 Ocak’ta çekilecek
  • 24.01.2014 14:30

Kiptaş Vaditepe 2. Etap kuraları 30 Ocak’ta çekilecek

Kiptaş Vaditepe 2. Etap'ta hak sahipleri 30 Ocak 2014 günü çekilecek kura sonucu ...

Kiptaş Vaditepe’nin değeri Bahçeşehir metrosuyla uçacak
  • 20.11.2013 15:03

Kiptaş Vaditepe’nin değeri Bahçeşehir metrosuyla uçacak

Bahçeşehir'de inşa edilecek olan yeni metro projesi Kiptaş Vaditepe projesinin d ...