maritbet girişmaritbet
Kiptaş Gayrimenkul Müzayedesi 24 Ekim'de!

Kiptaş Gayrimenkul Müzayedesi 24 Ekim'de!

Kiptaş, portföyünde bulunan 28 dükkan, 19 arsa ve 3 lüks aracı 24 Ekim'de düzenlenecek müzayede ile satacak.

KİPTAŞ, portföyünde bulunan değerli arsa, işyerleri ve lüks araçları halka açık gerçekleştireceği Müzayede ile satışa arz ediyor. Kısa vadeli ve uzun vadeli yatırımcılara hitap eden portföyü şeffaf bir şekilde piyasaya sunuyor.

Yılın son KDV indirimini kaçırmayın!

31 Aralık 2019'a kadar devam etmekte olan KDV indirimi fırsatıyla %8 KDV ödeyerek işyeri sahibi olabilirsiniz.

Her bütçeye uygun fiyat ve ödeme seçenekleri

20.162,00 TL'den başlayan fiyatlarla arsalara, 586 bin 785 TL'den başlayan fiyatlarla işyerlerine, yüzde 30 peşin 24 ay vade veya yüzde 50 peşin 36 ay vade ödeme seçenekleriyle sahip olabilirsiniz.

Kiralanmaya hazır bitmiş dükkanlar

İstanbul'da yüksek standartlarda yaşam vadeden KİPTAŞ projelerinde siz de kiralanmaya hazır hemen teslim işyerlerinden birinin sahibi olabilirsiniz. Müzayede de anahtar teslim yatırım değeri oldukça yüksek cadde üstü dükkanlar ve arsalar yeni alıcılarını bekliyor.

Dünyanın her yerinden katılabileceğiniz online müzayede

24 Ekim 2019 Perşembe günü düzenlenecek olan müzayedeye ister doğrudan KİPTAŞ Genel Merkezi'nde, isterseniz de online olarak internet üzerinden dünyanın her yerinden katılabilirsiniz. KİPTAŞ'ın halka açık bu ilk müzayedesini salona gelemeseniz bile evinizden, iş yerinizden, hatta yurt dışından takip edip teklif verebileceksiniz.

  • Etiketler:

Yorum Yaz