maritbet girişmaritbet
Tuzla yepyeni bir şekle bürünüyor

Tuzla yepyeni bir şekle bürünüyor

Tuzla Belediyesinin İki yılda ortaya koyduğu dev projeler tamamlandıkça, Tuzla hem maddi değer olarak hem refah seviyesi olarak yüksek değer kazanıyor.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, göreve geldiği günden bu yana, başkanı olduğu kente yeni bir vizyon kazandırmaya ve her alanda modern ve örnek bir kent oluşturmaya gayret ediyor.
İki yılda ortaya koyduğu dev projeler tamamlandıkça, Tuzla hem maddi değer olarak hem refah seviyesi olarak yüksek değer kazanıyor.

Hizmete giren projelerin yanında, temeli atılan veya çalışmaları devam eden büyük projeler var. Bu projelerden birisi denize sıfır konumu ve beş yıldızlı otel konforuyla inşa edilen nikah sarayı ve kültür merkezi.

Nikah sarayı, iki normal kat, bir bodrum kat ve bir teras kattan oluşuyor. Denize sıfır konumda, 3 bin 300 metrekarelik alana inşa edilen nikah sarayı, çok yakında hizmete girecek.
Tuzla Belediyesi tarafından yapılan 3 sosyal tesis tamamlandı. Bunlar: Semiha Kibar Sosyal Yaşam Merkezi (Ayyıldız Sosyal Tesisi), Aydıntepe Sosyal Tesisi, Veranda Çay Bahçesi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz