maritbet girişmaritbet
TOKİ, Tozkoparan kentsel dönüşüm projesine başlıyor!

TOKİ, Tozkoparan kentsel dönüşüm projesine başlıyor!

Tozkoparan kentsel dönüşüm projeleri kapsamında 2018 çalışmaları başlıyor. TOKİ, 224 konutluk proje için ihale düzenliyor.

TOKİ, İstanbul Güngören Tozkoparan Mahallesi'nde kentsel dönüşüm 2018 projesinde son durum gelişmesi yaşandı. TOKİ tarafından gelen son haberlere göre 224 konutluk Tozkoparan kentsel dönüşüm projesinin ihalesi 5 Mart 2018'de gerçekleştirilecek.

Tüm Türkiye'de yüz binlerce konut üreten TOKİ, İstanbul'da kentsel dönüşüm kapsamındaki projelerine devam ediyor. Uzun yıllardır gündemde olan İstanbul Güngören'e bağlı Tozkoparan Mahallesi'nde 224 konutluk kentsel dönüşüm projesi yapacak olan TOKİ, ihale tarihi 5 Mart olarak belirledi.

Kentsel dönüşüm ve gelişim projesi kapsamında hayata geçirilecek olan TOKİ Tozkoparan Evleri içerisinde tüm sosyal donatı alanları yer alacak. Yaklaşık 60 yıldır site tarzındaki yapı stoğuyla dikkat çeken Tozkoparan, İstanbul'un en merkezi semtlerinden birisi olarak biliniyor.

Tozkoparan Mahallesi'nde geçtiğimiz dönemlerde kentsel dönüşüm bürosu kurulmuş ve bölgenin geleceğiyle ilgili semt sakinlerine bilgilendirmeler yapılmıştı. Merter metro ve metrobüs durağına 5 dakikalık mesafede bulunan Tozkoparan Mahallesi, İstanbul'un en yeşil bölgelerinden birisi olarak göze çarpıyor.

TOKİ tarafından gerçekleştirilecek olan 224 konutluk kentsel dönüşüm projesinin ihalesi 5 Mart 2018 günü saat 14.30'da gerçekleştirilecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Tozkoparan'da kentsel dönüşüm konutlarının temeli atıldı!
  • 05.03.2022 17:34

Tozkoparan'da kentsel dönüşüm konutlarının temeli atıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İstanbul'un deprem d ...

Tozkoparan'da kentsel dönüşümün bitiş tarihi belli oldu!
  • 31.12.2020 09:04

Tozkoparan'da kentsel dönüşümün bitiş tarihi belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tozkoparan'da kentsel dönüşümün 1,5 yıl ...

Tozkoparan'da kentsel dönüşüm için son 30 gün!
  • 26.12.2020 09:01

Tozkoparan'da kentsel dönüşüm için son 30 gün!

Tozkoparan Mahallesi’nde riskli alan ilan edilen bölgede yaşayan 900 haneye tahl ...