maritbet girişmaritbet
Piyalepaşa’da kentsel dönüşüm için geri sayım!

Piyalepaşa’da kentsel dönüşüm için geri sayım!

Polat Holding kuruluşu Piyalepaşa Gayrimenkul, 1000 konutluk kentsel dönüşüm projesi için İBB'den onay bekliyor.

İstanbul'da büyük bir seferberlik içerisinde gerçekleştirilmeye çalışılan kentsel dönüşüm projeleri, bölgelerin çehresini değiştirmeye aday. Son olarak Piyalepaşa bölgesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesinde geri sayıma geçildi.

Dev bir proje

Polat Holding bünyesindeki Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından düzenlenecek olan Piyalepaşa'daki kentsel dönüşüm kapsamında 1000 civarında konutla birlikte ofisler, ticari birimler ve otel bulunacak.

İBB'den onay bekliyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden onay bekleyen projede yaklaşık 200 hak sahibi bulunuyor. 500 bin metrekareye yakın bir büyüklüğe sahip olacak olan Piyalepaşa kentsel dönüşüm projesinde 800 konut Polat Holding'e ait olacak. Ayrıca projedeki ofis bölümü de Polat Ofis Piyalepaşa olarak hizmet verecek.

Bölgede emlak ofisi var

Mart ayında lanse edilmesi planlanan Piyalepaşa projesinin 500 milyon liranın üzerinde yatırım değerine sahip olması öngörülüyor. Bölgede bir emlak ofisi kuran şirket, ruhsatsız inşa edilen yapılarla birlikte tapusuz evlerde yaşayan vatandaşlar için de büyük bir bütçe ayırdı. Piyalepaşa Gayrimenkul, bu sayede hak sahipleriyle kolayca anlaşma imzaladı.

İki dev projenin yanı başında

Piyalepaşa kentsel dönüşüm projesi konum olarak Haliçport ve Galataport'a çok yakın bir bölgede yükselecek. Bölgenin kaderini değiştirecek olan projede satışların kısa süre içerisinde başlaması bekleniyor.

Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Piyalepaşa’da kentsel dönüşüm için geri sayım!
  • 18.12.2014 13:58

Piyalepaşa’da kentsel dönüşüm için geri sayım!

Polat Holding kuruluşu Piyalepaşa Gayrimenkul, 1000 konutluk kentsel dönüşüm pro ...