maritbet girişmaritbet
Özen Yapı, kentsel dönüşümde adından söz ettiriyor

Özen Yapı, kentsel dönüşümde adından söz ettiriyor

Özen Yapı'nın son prestij projesi Özen Residence, göz alıcı mimarisi, tam donanımlı teknolojisi ile İstanbul'un örnek projeleri arasında yerini aldı.

İnşaat sektöründe yarım aşıra yakın faaliyet gösteren Özen Ailesinin bir iştiraki olan Özen Yapı, İstanbul Anadolu yakasının merkez lokasyonlarında imzasını attığı lüks projeler ile biliniyor. 

Projelerinde kullandığı malzeme kalitesi ve uygulamada oluşturduğu üst kalite ile inşaat sektöründe standartların üzerinde projeler hayata geçirerek sektöründe haklı bir üne kavuşan şirketin Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Özen ile şirketi ve projelerini konuştuk. 

Oğuzhan Bey, şirketinizin kuruluş öyküsünden bahseder misiniz? 

Şirketimizin temelleri 1971 yılında İstanbul Büyükada da Hayri Özen tarafından atılıyor. İkinci kuşak yönetici olarak Yönetim Kurulu Başkanımız aynı zamanda ağabeyim Galip Özen ile kurumsal olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 

Geçmişten gelen tecrübelerimizin ışığı altında İstanbul'da çok sayıda projede Özen Yapı imzasını görebilirsiniz. 1984'den buyana ağırlıklı olarak Kadıköy de birçok projeyi hayata geçirdik. Aynı cadde üzerinde bir kaç şantiyenin birden devam ettiği ve projelerin birbiri ile özellik olarak yarıştığı Kadıköy'de şirketimizin projelerinde oluşturduğu üst standartlarla bölgede tercih edilen bir kurum haline geldik. Her projesinde bir önceki projeye göre artı bir değer oluşturmayı başaran şirketimiz, müşterilerimizin ve bölge halkının beklentilerinden yola çıkarak projelerimizi oluşturuyoruz. 

Oğuzhan Bey, şirket olarak hedefleriniz nelerdir? 

Projelerimizi satalım da kime satarsak satalım düşüncesi içerisinde olan bir firma değiliz. Bütün projelerimizde güzel komşuluk ilişkilerinin yaşandığı nezih modern bir yaşam oluşturuyoruz. Bu doğrultuda yeni hazırlık aşaması içinde olduğumuz projelerimizde de önce mutlu insan mutlu yaşam prensibiyle hareket etmeye devam edeceğiz. 

"Lebi derya manzaraya sahip Erenköy'ün en yüksek ve lüks projesini inşa ettik"

Özen Yapı

Özen Residence Erenköy'ün en yüksek projesi olma özelliğine sahip. 104 metre uzunluğunda olan projemiz bölgede hatta İstanbul'da inşa edilen birçok projeden ayrılıyor. Yapımını tamamladığımız ve satış aşamasında olduğumuz 23 kattan oluşan projemizde 3.80 kat yüksekliği bulunuyor. 

Aslına bakarsanız 34 katlı bir projeye denk olan Özen Residence sadece ticari olarak yaşam alanları üretmediğimizin en büyük kanıtı. Yaşanabilir modern yaşam alanları üretmek için mücadele ediyoruz. 

Projemizde 24 saat resepsiyon hizmeti, çift katlı kapalı garaj, daire başı 2 araçlık otopark, profesyonel golf sahası, açılabilir kapanabilir yüzme havuzları, fitness gibi sosyal alanlarla İstanbul'un tam ortasında 365 gün tatil gibi bir yaşam vaat ediyoruz. 

2+1, 3+1, 4+1 'den oluşan daire tipleri ile Akıllı bina teknolojisinde sınırları zorladığımız Özen Resindence projemizde mutfakta kullandığımız ekipmanlardan pencere sistemlerine kadar her şeyi uzaktan kontrol etmek mümkün. Bu projemizin yanında Suadiye Erenköy'de yapımını bitmek üzere olduğumuz farklı projelerimiz var. Kentsel dönüşüm kapsamında yeni projeler hazırlığındayız. 

DAİRELERİMİZDE KİŞİYE ÖZEL TASARIM İMKÂNI SUNUYORUZ 

Projemiz içinde mimarlarımızın özel olarak hazırladığı çizimler ve örnek daireler mevcut. Fakat 1. Kattan 23. Kata her şeyin aynı olduğu yaşam alanlarına insanlara tek seçenekli bir yaşam sunmanın haksızlık olduğunu düşünüyoruz. İnsan zevklerinin farklılık gösterdiği hatta duvarda kullanılan bir rengin bir insanı mutlu ederken diğer insanı mutsuz ettiği yapılan araştırmalarla kanıtlanmış. O yüzden biz bu projemizde duvar renklerinden kapıya, Parkeden Fayansa, Mutfakta kullanılan ankastre setlere kadar gerek renk gerek teknoloji olarak müşterinin zevkine göre daire oluşturuyoruz. Buda şirketimizin gelecekte uygulayacağı bütün projeler için aldığı prensip kararlarından biri.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Özen Yapı, kentsel dönüşümde adından söz ettiriyor
  • 11.04.2016 13:03

Özen Yapı, kentsel dönüşümde adından söz ettiriyor

Özen Yapı'nın son prestij projesi Özen Residence, göz alıcı mimarisi, tam donanı ...