maritbet girişmaritbet
Kentsel Dönüşüm Sohbetleri Beyoğlu’ndan sonra Bakırköy’de yapılacak!

Kentsel Dönüşüm Sohbetleri Beyoğlu’ndan sonra Bakırköy’de yapılacak!

Kentsel Dönüşüm konusu üzerine, alanlarında uzman kişilerin katılımıyla gerçekleştirilen İlçe İlçe İstanbul Söyleşileri Beyoğlu’ndan sonra Bakırköy ile devam ediyor

Kentsel Dönüşüm konusu üzerine, alanlarında uzman kişilerin katılımıyla gerçekleştirilen İlçe İlçe İstanbul Söyleşileri Beyoğlu'ndan sonra Bakırköy ile devam ediyor.

Kentsel Dönüşüm, Depremle Yaşam, Afet Yönetimi ve Enerji Verimliliği konularının sorgulanacağı ve üzerinde çözümler üretilmesi hedeflenen “Kentsel Dönüşüm Sohbetleri” dizisinin ikincisi, 11 Nisan 2013 Perşembe günü Bakırköy İşadamları Derneği Konferans Salonu'nda saat 19.00 – 21.00 arasında gerçekleştirilecek.

Ev sahipliğini Bakırköy İşadamları Derneği (BİAD)'ın, sohbet moderatörlüğünü de BİAD Onur Kurulu Başkanı Eski Milletvekili ve Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Naci EKŞİ'nin yapacağı etkinliğimize konuşmacı olarak;

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürü Ahmet AYYILDIZ,

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul Kentsel Dönüşüm Müdürü Bülent BABAOĞLU,

Bakırköy Belediyesi Deprem ve Zemin Etüt Şefi İlyas ÇINAR, Ve Şehir Planlamacıları Odası-İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kıvanç KUTLUCA katılacak.

Ayrıca konuşmacılarımız ile Bakırköy İlçesi yöneticileri, işadamları ve Tofd, Açeysad gibi sivil toplum örgütleri de bir araya gelerek “Kentsel Dönüşüm” konusunu sorgulayacak, tüm soruların cevaplarını bulmaya çalışacaklar.

“Kentsel Dönüşüm Sohbeti”nde iki ilk gerçekleştirilecek:

1. İktidar ve muhalefet bir araya gelecekler.

2. İlçe sakinleri sorularını sadece salona gelerek değil, sosyal medya yoluyla da tarafımıza ileterek sorulmadık soru bırakmayacaklar.

Bütün ilçe sakinlerinin davetli olduğu “Kentsel Dönüşüm Sohbetleri” konukların görüşleri ve soru – cevap olmak üzere iki bölümden oluşacaktır.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kentsel Dönüşüm Sohbetleri Beyoğlu’ndan sonra Bakırköy’de yapılacak!
  • 10.04.2013 10:49

Kentsel Dönüşüm Sohbetleri Beyoğlu’ndan sonra Bakırköy’de yapılacak!

Kentsel Dönüşüm konusu üzerine, alanlarında uzman kişilerin katılımıyla gerçekle ...