maritbet girişmaritbet
Kentsel dönüşüm konutlarının anahtarları İdris Güllüce'den!

Kentsel dönüşüm konutlarının anahtarları İdris Güllüce'den!

Oruçreis Mahallesi Kentsel Dönüşüm konutları, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin de katılacağı bir törenle sahiplerine teslim edilecek

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ ve Esenler Belediyesi işbirliğinde inşa edilen Oruçreis Mahallesi Kentsel Dönüşüm konutları için büyük gün geldi. 5 Ekim 2012 tarihinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Esenler'den başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. etap konutları teslim ediliyor. 

262 konutun inşa edildiği projenin ilk etabında 183 bağımsız birim, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin de katılacağı bir törenle noter huzurunda hak sahiplerine teslim edilecek. Böylece heyecan dolu kura çekilişinin ardından hak sahiplerinin oturacakları daireler belirlenecek ve vatandaşlar depreme dayanıklı, yaşam kalitesi yüksek konutlarda yaşayacak. 

Esenler için tarihi bir önem taşıyan bu günde Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin yanı sıra; TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu da, Oruçreis Mahallesi'ndeki hak sahiplerinin heyecanına ortak olacak. 

Tarih:     10. 10. 2014 
Saat:      10.00 
Yer  :      Esenler Belediyesi Kültür Merkezi (Tuna Mah. Mahmutbey Cad. No: 33) 

 

Yorum Yaz