maritbet girişmaritbet
Kent planlama hakkında bilgi verdi

Kent planlama hakkında bilgi verdi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, TMMOB'ne bağlı oda başkanları ile İl Koordinasyon Kurulu toplantısında biraya gelerek görüşlerini dinledi

Mehmet Erdoğan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İzmir İl Koordinasyon Kurulu toplantısına katıldı.
Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şube Lokali'nde gerçekleşen ve TMMOB'a bağlı odaların İzmir Şube başkanları ile İl Koordinasyon Kurulu temsilcilerinin katıldığı toplantıda konuşan Başkan Kocaoğlu, her görüş ve fikre açık olduklarını belirterek, "Çalışmalarımızda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aklı ve bilimi rehber edinerek devam edeceğiz" dedi.
Oda temsilcilerini tek tek dinleyen, önerilerini ve sıkıntılarını not alan Başkan Kocaoğlu, özellikle kentsel planlama ve kent dönüşümü çalışmaları ile ulaşım master planı hakkında detaylı bilgiler verdi.
EXPO 2020'nin de konuşulduğu toplantıda dernek temsilcileri, EXPO'nun kente kazandırılmasının önemine dikkat çekerek, "Artık yön ve yöntem konuşulmalı" mesajı verdi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz