maritbet girişmaritbet
Gaziosmanpaşa'ya dev Medya ve Yaşam Merkezi geliyor!

Gaziosmanpaşa'ya dev Medya ve Yaşam Merkezi geliyor!

Gaziosmanpaşa’da yeni dönemde gerçekleştirilecek büyük projelerden birisi KİPTAŞ-GOP Medya ve Yaşam Merkezi olacak

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçeyi gelişmiş ilçeler ligine yükseltmek için altyapı çalışmalarından, hizmet binalarına, temalı parklardan, eğitim, kültür ve spor alanlarında desteğe kadar çok yönlü çalışmalar yürütüyor. Belediye 3K Kurumsal, Kültürel, Kentsel Dönüşüm adını verdikleri stratejik yol haritasıyla dev yatırımların ön zeminini de hazırlıyor.

Belediye yeni dönemde 12 büyük proje gerçekleştirmeyi hedefliyor. Bu projelerden birini de KİPTAŞ-GOP Medya ve Yaşam Merkezi oluşturuyor.

Medya-Yaşam Merkezi Projesi Gaziosmanpaşa ilçesi sınırları içerisinde, TEM Otoyolu Metris Cezaevi Kavşağı'nın güney kıyısında yer alacak. İstanbul'un büyük ve hızla gelişmekte olan ilçelerinden Gaziosmanpaşa'da çekim merkezi ve çevresel değişim etkisi gösterecek GOP Yaşam ve Medya Merkezi Projesi KİPTAŞ tarafından yapılacak. Proje,  tamamlanmasıyla birlikte Gaziosmanpaşa başta olmak üzere İstanbul'un şehir planlamasına da önemli bir katkı sağlayacak.

GOP Belediye Başkan Dr Erhan Erol, Gaziosmanpaşa'nın artık çekim merkezi haline gelmeye başladığını söyleyerek “Buradaki arsaya TRT, 64 katlı İstanbul'un en büyük binasını yapacak. Burada dev stüdyolar, film platoları, rezidans, alışveriş merkezleri yer alacak.  Alışveriş merkezini gezenler aynı zamanda sevilen dizilerin çekimlerini de cam bölmeli stüdyolardan seyredebilecekler” dedi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz