maritbet girişmaritbet
Fikirtepe'de kentsel dönüşüm için rekor bonus geldi!

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm için rekor bonus geldi!

Platin Group, Fikirtepe Erdemler Mahallesi Projesi'nde parsel sahiplerine 1 milyon TL bonus ödeme yaptı!

Fikirtepe'de son dönem de hızlanan kentsel dönüşüm sürecine rekor bonus ödemesi Platin Group A.Ş.'den geldi. Platin Group'un Fikirtepe Erdemler Mahallesi projesi kapsamında bulunan 100'e yakın parseli barındıran adada, parsel başına 15 bin TL, toplamda ise 1 milyon TL ile bugüne kadar ki en yüksek bonus ödemesi yapıldı.

Kentsel dönüşüm ve yenileme konusunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) pilot bölge olarak saptadığı İstanbul Fikirtepe'de somut adımlar atılıyor. İBB'nin parseller birleştirilerek, ada bazında imar artışı yoluyla kentsel dönüşüm hedeflediği bölgede, Platin Group A.Ş, Erdemler Mahallesi büyük adada 100'e yakın parsel hak sahibiyle anlaşmaya vardı. Ayrıca 16 bin metrekarelik alandaki 100'e yakın hak sahibiyle sözleşme imzalayan Platin Group, parsel başına 15 bin TL ve toplamda 1 milyon TL ile parsel hak sahiplerine bölgenin en yüksek bonusunu ödedi.

1 Milyon Lira bonus

Platin Group A.Ş, 400'e yakın daire ve dükkanın yer aldığı en büyük ada üzerinde bulunan yapıları yıkarak yerine 110 bin metkrekare inşaat alanına sahip yeni bir proje inşa edecek. Platin Group A.Ş, Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Özgür Güleç, Erdemler Mahallesi'nde bugüne kadar 100'e yakın hak sahibiyle anlaştıklarını ve bu oranla “Kentsel Dönüşüm Sürecinde” geçerli olan 2/3 katılım oranının çok üstüne çıktıklarını ifade etti. Özgür Güleç, hak sahiplerine parsel başına sözleşme imzalanması aşamasında 15 bin TL bonus verdiklerini söyleyerek, "Bölgede rekor düzeyde bir bonus ödemesi yapıyoruz. Bu bakımdan hak sahipleri kısa sürede yoğun ilgi gösterdi. Sevgili Yapı ile birlikte hareket ettiğimiz anlaşma sürecinde yüzde 90'ı aşan orana ulaştık. Sadece veraset, yurt dışında bulunma gibi teknik nedenlerden dolayı takip ettiğimiz hissedarlar bulunuyor.'dedi. 

Benzersiz bir lokasyonda

Platin Group'un yeni projesi İstanbul'un en değerli ilçelerinden Kadıköy sınırlarındaki ‘Kentsel Dönüşüm'ün Pilot Bölgesi' Fikirtepe'de, Akasya AVM karşısı, Fenerbahçe stadı güzergahı, E5 karayolu üzeri, Erdemler Mahallesi'nde bulunuyor. Proje Metrobüs, Marmaray ve Metro duraklarının ana arterinde, Kalamış Marina'ya 900 metre, Bağdat Caddesine 600, Fenerbahçe stadına 500, Kadıköy Evlendirme dairesine de 400 metre mesafede. Deniz ve İstanbul'u panaromik görme avantajı ise projeye eşsiz bir değer katıyor. 

Platin Group Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Özgür Güleç, “ Proje hakkında bilgi vererek şunları söyledi:   “Yapılara sadece beton yığınları olarak bakmıyoruz, akıllı sistem otomasyonları, leed sertifikalı, çevreci ve yeşil bina konsepti anlayışıyla projeler üretiyoruz.  Yine “A+ sosyal donatı ve zengin yaşam alanları olan ev ve ofis konsepti barındırıyoruz.” dedi. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm için rekor bonus geldi!
  • 08.10.2014 12:43

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm için rekor bonus geldi!

Platin Group, Fikirtepe Erdemler Mahallesi Projesi'nde parsel sahiplerine 1 mily ...