maritbet girişmaritbet
Esenler Çiftehavuzlar kentsel dönüşümünde TOKİ rüzgarı!

Esenler Çiftehavuzlar kentsel dönüşümünde TOKİ rüzgarı!

Esenler Belediyesi'nin TOKİ'yle birlikte kentsel dönüşüm yaptığı Çiftehavuzlar Mahallesi'nin imar planı askıya çıktı.

Kentsel dönüşüm projesi uygulanacak Çiftehavuzlar Mahallesi'ndeki hak sahibi vatandaşların Esenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Ofisi'nde askıya çıkarılan mülkiyet analizlerini kontrol etmesi gerekiyor. Analizler 1 Mart'a kadar askıda kalacak.

Esenler Belediyesi'nin TOKİ ile birlikte Çiftehavuzlar Mahallesi'nde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmalarında yeni bir adıma geçildi. Esenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü'nce hazırlanan mahalledeki hak sahiplerinin mülkiyet analizleri, Kentsel Dönüşüm Ofisi'nde askıya çıkarıldı. Bir yanlışlığa meydan vermemek için hak sahiplerinin Esenler Belediyesi'ndeki Kentsel Dönüşüm Ofisi'ni ziyaret ederek askıya çıkan analizleri kontrol etmeleri gerekiyor. Analizler 1 Mart'a kadar askıda kalacak.

SÖZLEŞMELER İMZALANACAK

Analiz çalışmalarında mutabakat sağlandıktan sonra Esenler Belediyesi ile TOKİ birlikte mahalle ile ilgili bir fizibilite çalışması yapacak.  Bu fizibilite çalışmasına göre hak sahipleri ile sözleşme imzalanacak ve kentsel dönüşüm çalışmaları başlatılacak.

MÜLKİYET ANALİZLERİNİ KONTROL EDİN

85 bin metrekareyi kapsayan alanla ilgili olarak Türkiye'ye örnek bir kentsel dönüşüm projesi hazırladıklarını söyleyen Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, "Hak sahiplerimizi mülkiyet analizlerini kontrol etmek için belediyemize bekliyoruz. Bu ön hazırlıkları bir an önce tamamlayıp Çiftehavuzlar Mahallemize kazmayı vurmak istiyoruz" dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Esenler Çiftehavuzlar kentsel dönüşümünde TOKİ rüzgarı!
  • 30.01.2017 14:53

Esenler Çiftehavuzlar kentsel dönüşümünde TOKİ rüzgarı!

Esenler Belediyesi'nin TOKİ'yle birlikte kentsel dönüşüm yaptığı Çiftehavuzlar M ...