maritbet girişmaritbet
Eminevim Fikirtepe'de tam gaz!

Eminevim Fikirtepe'de tam gaz!

Eminevim, Fikirtepe'de 3. Ada maliklerinden gelen talepleri değerlendirdi ve proje için düğmeye bastı.

Emin şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, Türkiye genelinde markalı konut projesi üreten 20'nin üzerindeki firmanın şantiye kurduğu kentsel dönüşümün üssü Fikirtepe'de ‘Bende varım' dedi ve 3. Ada hak sahiplerinden gelen yoğun talep üzerine proje üretmeye karar verdi.

Özbey Caddesi, 3 Nolu adada yükselcek.Kadıköy evlendirme dairesine 500-600 metre uzaklıkta olacak proje de  ticari+rezidans daire –konutlardan oluşacak. Toplam arsa alanı ise 11.100 metrekare.

3. ada hak sahipleriyle bir araya gelen Emin Şirketler grubu Başkanı Emin Üstün;

Bu zamana kadar 70 binin üzerinde teslimat yaptık ve halkımızın güvenini kazandık. 3. Ada sakinleri de bize güvenerek adalarında bizim proje üretmemizi istediler, bize geldiler. Bizde halkın bu güveniyle, Fikirtepe' de güzel bir çalışma başlattık.

Örnek bir proje geliştireceğiz

Eminevim, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde vatandaşlarımızın ev sahibi olabilmeleri için çalışmalar ve inşaatlar yapıyor. Fikirtepe'de de kentsel dönüşümle ilgili  bir proje düşünüyoruz. Buradaki vatandaşlarla bir araya gelip ciddi bir hazırlık yapıldı. Şimdi imzalar atılıyor. Güzel bir çalışma başlatacağız. Şirketimiz Fikirtepe'de de inşaatları ile topluma kendisini göstermiş olacak. Önceliğimiz ön çalışmaları hızlı bir şekilde bitirip, kazmayı vurabilmektir.

Fikirtepe projesinin konumu

Özbey Caddesi, 3 Nolu adada yükselcek.Kadıköy evlendirme dairesine 500-600 metre uzaklıkta olacak projemiz ticari+rezidans daire –konutlardan oluşacak. Toplam arsa alanı ise 11.100 metrekaredir.

Kentsel dönüşüm projesinde biz de varız

Kentsel dönüşüm projesinde artık bizde varız. 3 ada sakinleri evlerinin yapılmaları için aralarında demokratik bir seçim yaparak, kararlarını Eminevim'den yana kullandılar ve bize geldiler. Buda  Eminevim'in halkın güvenini kazandığını ve bu projelerin devamının geleceğini gösteriyor.  Bu güven ve talep karşısında bizde kayıtsız kalmadık. Fikirtepe'de başka adalardan da gelen talepler var. Bu talepleri değerlendiriyoruz.

Projenin diğerlerinden farkı

Daha önce büyük ilgi gören ( Ahenk İstanbul – Kurtköy 5Yüz60) projelerimizi referans olarak alıyoruz. O projelerde ilgi gören akıllı bina teknolojisi bay ve bayan ayrı sosyal tesisleri (yüzme, spa v.b) ve her daireye özellikler deposu gibi farklılıklar Eminevim imzasıyla bütünleşerek, Fikirtepe projesinde de sunulacaktır.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Eminevim Fikirtepe'de tam gaz!
  • 07.08.2015 09:53

Eminevim Fikirtepe'de tam gaz!

Eminevim, Fikirtepe'de 3. Ada maliklerinden gelen talepleri değerlendirdi ve pro ...