maritbet girişmaritbet
Dev şehir projeleri Arnavutköy'ün değerine değer katıyor!

Dev şehir projeleri Arnavutköy'ün değerine değer katıyor!

İstanbul’un yeni merkezi yerlerinden Arnavutköy, 3 dev projenin ardından gelişimini sürdürüyor ve yatırım çalışmalarının göz bebeği haline geliyor.

Arnavutköy, Kanal İstanbul, 3. havalimanı ve 3. köprü projelerinin ardından arsa yatırımcılarının üssü haline geldi. Başta İstanbul Büyükşehir Belediyesi olmak üzere ilçe belediyesinin de yatırım planlarını artırdığı bölge, adeta son dönemde yatırımcı akınına uğruyor. 

Hem yatırımcıya kazandıracak hem bölgenin sosyal faaliyet alanlarını genişletecek olan projelerin başında Arnavutköy Şehir Parkı Düzenlemesi Projesi ile Arnavutköy Boğazköy Kültür ve Spor Tesisi Projesi geliyor. 

İşte taşı toprağı altın dediğimiz İstanbul'un yeni alanları… 

ARNAVUTKÖY ŞEHİR PARKI

Ulaşım olanaklarının şuan için kısıtlı olduğu Arnavutköy bölgesinin ‘Şehir Parkı' ile çevre ilçelerden ilgi görmesi bekleniyor.  İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan bu Şehir Parkı Projesi ile büyük bir bölge parkı kazandırılması öngörülüyor. 97 bin metrekareye sahip dev bir alanda hayata geçirilecek olan proje Arnavutköy Devlet Hastanesi'nin karşındaki boş alanda yer alıyor.

Genç-yaşlı hemen her yaştan insana hitap edecek olan Şehir Parkı Projesi hobi alanlar, dini merkezleri ile dikkat çekiyor.       

Şehir Parkı nasıl olacak? Tıklayın!

Sosyal donatı alanları içerisinde ise etkinlik alanı, seyir terasları, rekreasyon alanları, çim kayağı, süs havuzları, bisiklet parkuru, çocuk oyun aktivite alanları, spor sahaları, kültür merkezi binası, kafeterya, lokanta, mescit vb. birçok fonksiyon yer alıyor. Başlamış olan Şehir Parkı Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.  

 

ARNAVUTKÖY BOĞAZKÖY KÜLTÜR ve SPOR TESİSİ 

Arnavutköy'ün özellikle orta ve yaşlı bir kesimden oluşması bölgeye yapılan yatırımların gençlere yönelik bir alan oluşturulmasını da beraberinde getirdi. Gençler için sosyal alanlar sunan Arnavutköy Belediyesi, Şehir Parkı düzenlemesinin yanı sıra Arnavutköy Boğazköy Kültür ve Spor Tesisi'ni de hayata geçirmeye başladı. 

Bölge, açık alan düzenlemesi, gençlik merkezi, kadın kültür merkezi, yetişkin evi, kütüphane, derslik ve hobi odaları, çok amaçlı salon, ticari birimler, spor merkezi, aile sağlık merkezleri ile yeni bir görünüm kazanmaya başladı. Bölge halkı ise vakit geçirebileceği daha sosyal bir hayata kapı açtı. 

Sosyal donatı alanlarından kareler için tıklayın!

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Dev şehir projeleri Arnavutköy'ün değerine değer katıyor!
  • 10.02.2015 12:36

Dev şehir projeleri Arnavutköy'ün değerine değer katıyor!

İstanbul’un yeni merkezi yerlerinden Arnavutköy, 3 dev projenin ardından gelişim ...