maritbet girişmaritbet
BR Yapı ve Mahya İnşaat'tan 30 dönüşüm projesi!

BR Yapı ve Mahya İnşaat'tan 30 dönüşüm projesi!

Gerçekleştirdikleri projeler ile inşaat sektörünün iki önemli markası olan BR Yapı ve Mahya İnşaat kentsel dönüşüm projelerinde güçlerini birleştirdi.

Devam eden ve başlama hazırlıklarını sürdürdüğü 30 projesi ile Kadıköy'ün dönüşümüne liderlik eden şirket kat maliklerinin ve ev sahibi olmak isteyenlerin tercih listesinde ilk sırada yer alıyor. 

BR Yapı ve Mahya inşaat İstanbul'un farklı semtlerinde özellikle Florya, Küçükçekmece ve Kadıköy'de imza attığı lüks ve butik projeler ile İstanbulluların çok yakından tanıdığı ve güven duyduğu markalar. 

Çoğu inşaat şirketinin proje almakta zorlandığı Kadıköy'de adeta rekor kırarak 30 projeye ulaşmaları kendilerine duyulan güvenin güzel bir ispatı olan şirket gelen dönüşüm taleplerine cevap verebilmek adına profesyonel kadrosu ile yatırımlarını sürdürüyor. 

Her iki kurumun sektördeki bilgi ve tecrübelerini ortaya koyarak oluşturdukları yeni oluşum kentsel dönüşüm için yüksek standartlar ortaya koyuyor. Alışılagelen müteahhitlik vizyonundan farklı olarak kentsel dönüşümde yeni bir ekol ve anlayış oluşturduklarını belirten BR Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Feyzi Özvarol ve "İşimizin manevi yönü ciromuzdan daha önemlidir" diyen Mahya inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yavuz ile kentsel dönüşümü ve projelerini konuştuk. 

Hasan Yavuz Feyzi Özvarol

Kadıköy inşaat sektörü rekabetin yoğun olduğu bir bölge ve inşaat şirketleri proje almak için yarış halindeler. Sizin konumunuz ise çok farklı. İnsanların direk tercih ettiği bir markasınız. Bunu nasıl başardınız? 

Feyzi Özvarol: İnşaat sektöründe 35 yılı geride bıraktım. Eğitimini aldığım bu alanda mimarisi ile örnek, kalitesi ile yıllara meydan okuyan ve insanların yaşam konforlarını arttıracak projeler yapmayı amaçladım. Bu amacı gerçekleştirme adına, maliyetleri önemsemeden, ulusal ve uluslararası yeniliklerin ve gelişmelerin doğrultusunda projeler geliştirerek son teknoloji ile üretimlerini gerçekleştirdik. "Ayinesi iştir kişinin, lafına bakılmaz" diye çok güzel bir sözümüz var, insanlar yaptığımız işlerdeki farklılıkları görüp bizlere teveccüh gösteriyor. Mimarimizdeki farklılıklar, üretim ve malzeme kalitesindeki hassasiyetimiz, etik değerlere verdiğimiz önem, tüm bunlar insanların dikkatini çekiyor ve hayallerini gerçekleştirmek adına bizlerle birlikte yol alıyorlar.

BR Yapı Mahya İnşaat

"Enerjimizi ve motivasyonumuzu mutlu ettiğimiz ailelerden alıyoruz" 

Hasan Yavuz: Biz kentsel dönüşüme çok para kazanacağımız bir fırsat olarak bakmıyoruz. Bizim için dönüşümün manevi yönü çok daha mutluluk verici. İnsanların eski evlerini alıp, yerine daha kalitelisini son teknoloji ile yapıp teslim ettiğimizde, onların yüzlerinde oluşan mutluluk ifadesi ve duydukları şükran bizim için her şeyden çok daha önemli. Bu sahneyi yaşamak bizi çok mutlu ediyor, onların mutluluğuna ortak olmak, onların hayatlarının ikinci baharını yaşamalarında katkı sahibi olmak bizim için tarifi mümkün olmayan duygular. Bu yüzden bize gelen her projeyi değerlendirmek ve insanlara yardımcı olmak istiyoruz. 

Tabi ki, ticari bir kurumuz ve varlığımız sürdürmek için kar etmek durumundayız. Ama hiç bir zaman karı ön plana alıp, insanların mutlu olmayacağı projeler yapmadık. Hep önce onların mutluluğunu önemsedik. Buda bizim için çok büyük bir kar oldu. Çünkü insanlar bizleri tercih etmekten ve referans göstermekten geri durmadı. Böylece onların mutluluğu ile birlikte büyüyen tercih gören bir marka olduk. 

BR Yapı Mahya İnşaat

"KURUMSAL BİR YÖNETİM ANLAYIŞI İLE PROFESYONEL KADRO İLE PROJE GELİŞTİRİYORUZ" 

Feyzi Özvarol: Mühendis ve mimarlardan oluşan deneyimli ve profesyonel bir kadromuz var. Klasik bir müteahhitlik şirketinden öte, uluslararası bir mühendislik firması gibi proje geliştiriyoruz. Mimari ve statik projelerde ileri teknoloji de çalışıyor ve üniversitelerin ilgili bölümleri ile sürekli iletişim ve temas halindeyiz. Bu nedenle de tüm yeniliklere ve gelişmelere hakim olup iş yapış süreçlerimize entegre ediyoruz. 

Müteahhit seçimi şansa bırakılmayacak kadar önemlidir 

Hasan Yavuz: Kentsel dönüşüm ile birlikte proje geliştirme ve uygulama konusunda hiç bir tecrübesi olmayan kurumların dönüşüm projeleri içerisinde yer almaya çalıştığını görüyoruz. Bu konuda önemli bir noktayı vatandaşlarımızın yararı için vurgulamak istiyorum. Müteahhit seçiminde, kentsel dönüşüme ve inşaat sektörüne hukuksal ve teorik olarak hakim olan, bekrauntu yüksek firmaları tercih etmeleri ve hatta bu firmaların daha önce işlerini teslim ettikleri kat maliklerine sorarak, haklarında detaylı bilgi aldıktan sonra karar vermeleri gerektiğine inanıyorum. Hiç bir sağlam temele oturtulmamış vaatlere kanarak veya bu daha çok veriyor diye insanların bu konuda seçim yapmamasını özellikle belirtmek istiyorum. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Diyarbakır'da yapılacak sanayi sitesi için destek talebi!
  • 24.12.2016 08:28

Diyarbakır'da yapılacak sanayi sitesi için destek talebi!

Küçük Sanayi Kooperatifi Başkanı Hasan Yavuz, Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde yap ...

BR Yapı ve Mahya İnşaat'tan 30 dönüşüm projesi!
  • 11.04.2016 12:09

BR Yapı ve Mahya İnşaat'tan 30 dönüşüm projesi!

Gerçekleştirdikleri projeler ile inşaat sektörünün iki önemli markası olan BR Ya ...