maritbet girişmaritbet
Balbey Mahallesi yenileniyor!

Balbey Mahallesi yenileniyor!

Antalya´da 15 yıldır çivi bile çakılmayan Balbey Mahallesi´nin yenilenmesi için hazırlanan projenin onaylanması, mahallede yaşayanları memnun etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi´nin girişimleri ile ´Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi´nin onaylandığı mahallenin sakinleri, çalışmaların bir an önce başlamasını bekliyor. 

Balbey´in sorunlarını sürekli dile getiren mahalle muhtarı Abdullah Uyaroğlu, yapılacak çalışmalar hakkında mahalle sakinlerini bilgilendiriyor.

Mahallelinin sürekli ´Kaç kata müsaade edildi, inşaatlar ne zaman başlayacak´ gibi sorular sorduğunu söyleyen Uyaroğlu, "Herkese şunu söylüyorum. Balbey Mahallesi´nde kat filan olmayacak, çünkü burası Sit alanı. Yapılacak çalışmalar ise mahallemizin değerini 10- 20 katına çıkaracak. Başkan Menderes Türel´in bana söylediğini mahalle sakinlerine iletiyorum. Burada bahçeli bir evin değerinin 5 katlı, 10 katlı bir evin değerinden daha çok olacağını bizzat bana söyledi" dedi.Mahalle sakinleri ise projenin onaylanmasına çok sevindiklerini 14- 15 yıllık bekleyişin sona erdiğini belirtti. İki üç kez plan yapıldığını ve bozulduğunu, mahallenin ve yaşayanların kötü günler geçirdiğini sözlerine ekleyen mahalle sakinleri, kentsel dönüşümle birlikte Balbey Mahallesi´nin hak ettiği değere ve güzelliğe kavuşacağını aktardı.

Mygazete.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Balbey Mahallesi yenileniyor!
  • 29.04.2015 13:34

Balbey Mahallesi yenileniyor!

Antalya´da 15 yıldır çivi bile çakılmayan Balbey Mahallesi´nin yenilenmesi için ...