maritbet girişmaritbet
Astaş Holding'den Şişli'ye yeni proje

Astaş Holding'den Şişli'ye yeni proje

Astaş Holding, kentsel dönüş projesi kapsamında, Şişli'de Esentepe Emekli Subay Evleri'nin yer aldığı arsada, yeni bir projeyi uygulamaya koyacak

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında, Türkiye'nin 'en değerli arazileri' arasında gösterilen Esentepe Emekli Subay Evleri'nin bulunduğu arsada, üç seneyi aşkındır görüşmelerini sürdüren Astaş Holding, çalışmalar tamamlandığında proje detaylarını basına açıklayacağını duyurdu.
Astaş Holding AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşa, Astaş'ın gayrimenkulde yaşam ve mimari kalitesi yüksek, bulunduğu lokasyonlara özel projeler yarattığını belirterek "Bu projeyi bizden daha iyi değerlendiren olamazdı. Bu güne kadar yaptığımız diğer projelerimizden daha farklı olarak hayata geçireceğimiz bu proje, tam anlamıyla uzun yıllar sektöre örnek teşkil edecek. Büyükdere Caddesi Esentepe bölgesini daha üst düzey odaklı İstanbul'un merkezi haline getirecek, İstanbul'un kalbinin burada atmasını sağlayacağız" dedi.
Projenin arsanın bulunduğu bölgedeki Astoria Alışveriş Merkezi ile hem yer altından, hem de yer üstünden birleştirilmesi ve böylece bünyesinde alışveriş merkezi, kültür merkezi, sanat galerileri, restoranlar, sinema, fitness, spa ve konaklama imkanlarını da bulunduran dev bir kompleks oluşturulması planlanıyor. Astaş Holding, gerek metro bağlantısı ve E-5'e yakınlığı, gerekse TEM'e bağlantısı ile Büyükdere Caddesi'nin, İstanbul'un yoğun trafiğine rağmen en kolay ulaşımı olan ve modern bir yaşam tarzı sunan en önemli lokasyonlanndan biri haline geleceğini ifade ediyor.
Astaş Holding AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşa, Astaş Holding olarak gayrimenkulde markalı servis, yaşam ve mimari kalitesi yüksek, bulunduğu lokasyonlara hem görsel, hem de işlevsel olarak değer katan özel projeler yarattığını kaydederek, "Çevreye duyarlı, topluma saygılı, yüksek standartlardaki yaşam tarzını yeniden tanımlayan, yeni yapılacak birçok projeye örnek teşkil edecek projelere imza atıyoruz. 30 yıldır Uzakdoğulu ve Avrupalı firmalarla olan işbirliğimiz sayesinde çok engin tecrübelere sahip olduk. Bu proje, kullanacağımız malzemeler ile diğer projelere nazaran daha az aidatlara ve işletme maliyederine sahip olacak" diye konuştu.
Yapılacak gayrimenkuller ile en iyi konforun, en iyi fiyatlarla elde edilebiliceğini kaydeden Aşa, projenin tasarımı, kat ve botanik bahçeleri ve yeşil alanları ile İstanbul'da A ve A+ kitleye hitap eden yedi yıldızlı otel hizmetini evde sağlayacak özellikte olacağını ifade etti. Markalı projeler geliştirme kararı aldıklarını vurgulayan Aşçı, ''Projelerimizde her türlü ayrıntıya, kaliteye ve özelliğe önem veriyoruz. Dünya çapında bu konuda en iyi mimarlarla ve dizaynırlarla çalışıyoruz. Sektörün seyrini değiştirecek çok önemli projelere imza atağımıza inanıyorum. Bu projeyi bizden daha iyi değerlendiren olamazdı" dedi.
Aşa şöyle devam etti, "Esentepe Emekli Subay Evleri Malikleri'nin güvenini ve memnuniyetini fazlasıyla sağlayacak bu projeyi hayata geçirmekten gurur duyacağız. Bu güne kadar yaptığımız diğer projelerimizden daha da farklı olarak hayata geçireceğimiz bu proje, tam anlamıyla uzun yıllar sektöre örnek teşkil edecek. Büyükdere Caddesi Esentepe bölgesini daha üst düzey odaklı İstanbul'un merkezi haline getirecek, İstanbul'un kalbinin burada atmasını sağlayacağız."
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz