maritbet girişmaritbet
TOKİ'den Afyonkarahisar'a turistik kompleks

TOKİ'den Afyonkarahisar'a turistik kompleks

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılacak müze ve kültür kompleksi ile Afyonkarahisar'm tarihî varlığı daha modern şartlarda muhafaza edilecek

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılacak müze ve kültür kompleksi ile Afyonkarahisar'm tarihî varlığı daha modern şartlarda muhafaza edilecek.

Yerli ve yabancı turistlerin birçok ihtiyacı dikkate alınarak tasarlanan yapı tam bir turistik kültür kompleksi olacak. Kamu kuruluşlarının ihtiyaç duyduğu hizmet binalarını üreten TOKİ, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü ile yaptığı protokolle Afyonkarahisar'da kültürel ve tarihî varlıkların daha iyi ve daha modern şartlarda muhafaza edileceği müze ve kültür kompleksini inşa edecek. TOKİ tarafından ihalesi yapılıp inşasına başlanan müze ve kültür kompleksiyle Afyonkarahisar'm tarihî varlıkları daha iyi koşullarda korunup sergilenecek. 20 milyon lirayı aşan bir ihale bedeli olan projenin 2013 yılının Şubat ayında tamamlanması hedefleniyor.

Milat

Yorum Yaz