maritbet girişmaritbet
Kapadokya, yeni ışıklandırma sistemiyle beğeni topluyor

Kapadokya, yeni ışıklandırma sistemiyle beğeni topluyor

Dünyanın dört bir yanından gelen turistler, Göreme ve Uçhisar'ın doyumsuz gece manzarasını hakim tepelerden izleyerek, fotoğraflarını çekiyor

Tarihi ve doğal güzellikleri ile dünyanın dört bir yanından turist çeken Kapadokya bölgesi, yapılan ışıklandırma sayesinde ayrı bir güzelliğe büründüğü gece de manzarasıyla turistleri büyülüyor. Kapadokya bölgesinin en çok ziyaret edilen merkezlerinin başında gelen Göreme ve Uçhisar beldelerinde tarihi doku, geceleri yapılan ışıklandırma ile bambaşka bir güzelliğe bürünüyor. 

Ziyaretçileri gündüz farklı gece farklı bir güzelliğin beklediği Kapadokya'da  Uçhisar ve Göreme'nin panoramik manzarası turistlerin ilgisini çekiyor.

Ziyaretçiler gündüz olduğu gibi gece de bölgeye hakim noktalardan Kapadokya manzarasının fotoğrafını çekerek, ölümsüzleştiriyor. 

Göreme'de gece manzarasının en iyi izlendiği nokta olan Aydınkırağı mevkiine gelen turistler, buradan Kapadokya'nın eşsiz manzarasını seyrediyor. Kolombiyalı Juan Pablo Bohorquez, Göreme'yi gece görmek için tepe noktasına çıktıklarını belirterek, “Gece manzarası için buradayız çok güzel. Kapadokya'ya ilk defa geliyorum. Daha önce gelmediğim için de çok üzgünüm” dedi.

Kolombiyalı turist Carlos Nassar ise Kapadokya'ya gezmek, özellikle de yürüyüş yapıp, balona binmek için geldiğini kaydederek, “Kapadokya'nın gece görüntüsü de çok güzel sanki bir tablo gibi. Bu manzaranın fotoğraflarını çekmek için buraya geldim” diye konuştu.

Bölgede turistler gece geç saatlere kadar tepe noktalardan Kapadokya manzarasını seyrediyor. 

AA

Yorum Yaz