maritbet girişmaritbet
İnegöllü inşaatçılar, BAU 2013 Yapı Fuarı'na katıldı!

İnegöllü inşaatçılar, BAU 2013 Yapı Fuarı'na katıldı!

Bursa İnegöl Sanayici ve İşadamları Derneği (INSIAD) tarafından Almanya’nın Münih kentinde gerçekleştirilen BAU 2013 Yapı Fuarı'na düzenlenen geziye katılan 32 is adamı fuara adeta çıkarma yaptı

 

Bursa İnegöl Sanayici ve İşadamları Derneği (INSIAD) tarafından Almanya'nın Münih kentinde gerçekleştirilen BAU 2013 Yapı Fuarı'na düzenlenen geziye katılan 32 is adamı fuara adeta çıkarma yaptı. 
 
Yapı sektöründeki son teknolojik gelişmeleri yakından görme fırsatı bulan İnegöllü inşaatçılar, fuar ziyaretinin ardından Augsburg İşadamları Derneği'ni ziyaret etti.
 
Augsburg İşadamları Derneği'ni ziyaret amacıyla Augsburg şehrine giden İnegöllü işadamları buradaki Türk işadamları ile bir araya gelerek görüşme imkânı buldu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretten sonra kısa bir konuşma yapan Augsburg İşadamları Derneği Başkanı Güven Usta, Almanya'da 80 bin Türkün işveren olduğunu söyleyerek; "3 yıl önce kurulan Derneğimizin hizmet amacı, Buradaki Türk iş adamlarına her konuda yardımcı ve yol gösterici olmak ayrıca Türkiye'den gelen İş adamlarımızla iş birliği konusunda köprü vazifesi görüyoruz” dedi. 
 
INSIAD kafilesi adına konuşma yapan Yakup Ulama ise kendilerini güzel bir şekilde karşılayıp ağırlayan Augsburglu Türk iş adamlarına teşekkür etti. Ulama daha sonra INSIAD Yapı Sektör Kurul Başkanı Hakan Ergül ile birlikte Augsburg İşadamları Derneği Başkanı Güven Usta'ya plaket takdim etti.
 
Medya73.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İnegöllü inşaatçılar, BAU 2013 Yapı Fuarı'na katıldı!
  • 17.01.2013 11:23

İnegöllü inşaatçılar, BAU 2013 Yapı Fuarı'na katıldı!

Bursa İnegöl Sanayici ve İşadamları Derneği (INSIAD) tarafından Almanya’nın Müni ...