maritbet girişmaritbet
Hüseyin Avni Mutlu Sancaktepe’deki inşaatları inceledi!

Hüseyin Avni Mutlu Sancaktepe’deki inşaatları inceledi!

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Sacanktepe'de inşaatı devam eden eğitim kurumlarını inceledi

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun Sancaktepe ilçesindeki inceleme gezisine Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Hüsamettin Koçak, İl Özel İdare Genel Sekreteri Sabri Kaya, ,Sancaktepe Emniyet Müdürü Fahrettin Boylu, Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcıları Muhammet Ali Cankatar, Yılmaz Ercan, İl Genel Meclis Üyesi Halil Aydın ve Selami Keskin katıldılar.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Sancaktepe Fatih Mah. T.M.L. inşaatı, Sancaktepe Eyüp Sultan Mah. E.M.L. inşaatı, Sarıgazi E.A.H inşaatı, Sancaktepe Atatürk Mahallesindeki İ.Ö.O inşaatı, Sancaktepe Ayşe Çarmıklı İ.Ö.O. ek inşaatı,Sancaktepe Safa Mahallesindeki İ.Ö.O.inşaatı, Fenerbahçe İ.Ö.O inşaatı,Aziz Bayraktar İmam Hatip Lisesi inşaatı ve Sancaktepe Kapalı Spor Salonu inşaatlarının incelemelerinde bulundu.

Heyet yapımı devam eden Fenerbahçe İlköğretim Okulu inşaatına gelindiğinde Kulüp Müdürü Serkan Acar,Yönetim Kurulu Üyesi Talat Yılmaz ve Eski Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Olcay tarafından karşılandılar. İnşaat hakkında Vali Mutlu yöneticilerden bilgiler aldı.

Ayşe Çarmıklı İlköğretim Okulu'nun ek inşaatı gezildiği sırada Vali Mutlu'yu karşılayan üç küçük öğrenci dikkat çekti. Vali Mutlu kendisini bekleyen küçük öğrencilerin yanına gitti. Kendisine ikram edilen çikolatayı çocukların elinden alan Vali Mutlu, çocuklara geri ikramda bulundu.Daha sonra çevresindekilere ve basın mensuplarına çikolata ikram etti.

İnşaatları gezen Vali Mutlu'nun, inşaatlarda çalışan işçilerle sohbet etmesi ve hal hatır sorması işçiler tarafından memnunlukla karşılandı. İşçilerin isteğini kırmayan Vali Mutlu onlarla inşaatın önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Vali Mutlu, inşaatları yapan firmaların yetkililerini inşaatları zamanında bitirmeleri konusunda uyardı.

Vali Mutlu " Bugün Kartal ve Sancaktepe ilçemizde ve önemli kamu hizmetlerinin hem açılış hem denetlemelerini, yapılan faaliyetleri yerinde kaymakamımız, belediye başkanımız ve ilgili arkadaşlarla birlikte gördük. Özellikle Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ki Onkoloji Merkezi'nin insanlarımızın sağlığı açısından taşıdığı çok büyük bir önem var. Orada mükemmel bir hizmet ünitesi faaliyette, sağlık konusunda ki önemli bir merkez olarak bölgenin de hizmetinde olacak.

Şimdi de Sancaktepe'de hastane, kapalı spor salonu ve okul inşaatları gibi 9 tane önemli yatırımımızı yerinde gördük. İnşaatların hepsinin süratli, zamanında yetişecek bir şekilde devam edeceğini gördük. Süresinde eğitim öğretime açabilmek için, çocuklarımızın eğitim noktasında ihtiyaçları olan o fiziki yapılanmayı temin edebilmek için çaba harcıyoruz, arkadaşlarımız da takip ediyorlar ve memnun ayrılıyoruz. Yoğun hizmetlerin İstanbul'umuzun sevgili halkına sunulması konusunda emeği geçen bütün atanmış veya seçilmiş kamu yöneticileri arkadaşlarımıza da teşekkür etmek istiyorum." dedi.

Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan ise yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: " Sayın Valimiz ilçemizde bir dizi incelemelerde bulundu. Yapımı devam eden 7 okul inşaatımızı gezdik, bunlar bittiğinde ilçemiz 269 derslik kazanmış oluyor. İlçemizde ortalama 8000 öğrencimiz bu yatırımların sonunda fayda görmüş olacak. Sayın Valimize yatırımların zamanında bitirilmesi konusunda göstermiş olduğu hassasiyet ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum"

Haberler.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstanbul'un 25. valisi Vasip Şahin, görevine başladı
  • 25.09.2014 16:00

İstanbul'un 25. valisi Vasip Şahin, görevine başladı

İstanbul'un 25. valisi Vasip Şahin, görevi Hüseyin Avni Mutlu'dan devraldı ...

Hüseyin Avni Mutlu, İETT Akademi’yi hizmete açtı
  • 18.03.2014 15:55

Hüseyin Avni Mutlu, İETT Akademi’yi hizmete açtı

İstanbul'da toplu ulaşımın kalitesini yükseltmek amacıyla sürekli bir eğitim mer ...

Hüseyin Avni Mutlu Bağcılar’da Sancaktepe Camisi’nin temelini attı
  • 28.02.2014 16:20

Hüseyin Avni Mutlu Bağcılar’da Sancaktepe Camisi’nin temelini attı

Bağcılar’da depreme dayanıksız olduğu için yıkılan caminin temeli atıldı ...

Üsküdar Sultantepe Ortaokulu hizmete girdi
  • 25.12.2013 15:58

Üsküdar Sultantepe Ortaokulu hizmete girdi

İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) tarafından İSMEP kapsamında yıkılıp ye ...

Hüseyin Avni Mutlu'dan ihale yolsuzluğu açıklaması: Adliyemizin operasyonu
  • 17.12.2013 15:43

Hüseyin Avni Mutlu'dan ihale yolsuzluğu açıklaması: Adliyemizin operasyonu

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, ihale yolsuzluğu operasyonuyla ilgili soruşt ...

Bağcılar Belediyesi 26 bin metrekarelik alana başkanlık binası yapacak!
  • 30.09.2013 09:20

Bağcılar Belediyesi 26 bin metrekarelik alana başkanlık binası yapacak!

Yüzyıl Mahallesi’nde düzenlenen “Halk Meclisi Toplantısı”nda konuşan Bağcılar Be ...