maritbet girişmaritbet
 Hüseyin Avni Mutlu, City Center inşaatını denetledi!

Hüseyin Avni Mutlu, City Center inşaatını denetledi!

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun ilçe ziyaretlerinin bu haftaki durağı Esenyurt oldu

 

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun ilçe ziyaretlerinin bu haftaki durağı Esenyurt oldu. Esenyurt temaslarında Vali Mutlu'nun yanında, Esenyurt Kaymakamı Halil Uyumaz,  Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İl genel meclis üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, İstanbul İl özel idare müdürü Sabri Kaya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleride hazır bulundu.
 
Vali Mutlu'nun ilk ziyaret noktası,Esenyurt'ta tüm kamu hizmetlerinin bir arada olacağı City Center Kamu ve Ticaret Merkezi oldu. Ardından Vali Mutlu ve beraberindeki heyet, inşaatı devam eden okulları ve belediyenin hizmet projelerini gezdi. 
 
Vatandaşlardan valiye sıcak ilgi
 
Okul inşaatlarını gezen İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, okulları yapan yüklenici firma yöneticilerine, okulların hızlı olarak ve eksiksiz tamamlanması yönünde talimat verdi. Esenyurt'taki gezisi sırasında vatandaşlarla sık sık sohbet eden Vali Mutlu'ya vatandaşlar, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından ilçeye yapılan hizmetlerden çok memnun olduklarını belirttiler. Esenyurt Gaziler Parkında mangal yapan vatandaşlar ile sohbet eden Vali Mutlu, Esenyurt'ta vatandaşın hizmetine sunulan büyük yeşil alan ve parklardan dolayı Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nu tebrik etti.
 
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu Esenyurt gezisinde sırasıyla, yeni Kamu hizmet binası inşaatını, Örnek Mahallesi okul inşaatı, Abdullah Gül Parkı, Fahri Altun İlköğretim okulu inşaatı, Esenyurt Rekreasyon Parkı, Cumhuriyet Mahallesi Sosyal Güvenlik Kurumu inşaatı, Fi Yapı Engelliler Koleji, Gaziler Parkı, Şehitler Parkı ve Güzelyurt Mahallesi Cumhuriyet Lisesi inşaatını ziyaret etti.
 
Mutlu “ Vatandaş memnun bizde memnunuz”
 
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Esenyurt ziyareti ve incelemeleri sonunda yaptığı değerlendirmelerde, çalışmalardan ve hizmetlerden memnuniyetini dile getirdi.
 
Vali Mutlu “ Bugün Esenyurt ilçemizde, Kamu yatırımları ve belediyemizin yaptığı yatırımları gezerek inceledik. Genel olarak eğitimle ilgili bazı yatırımları yerinde gördük. İşlerin süresi içerisinde yetiştirilmesi ve denetlenmesi önem arz ediyor. Bu sebeple gezilerimizi ilçelerimizde yoğun bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Bugün Esenyurt'ta yaptığımız gezimizden oldukça memnun ayrılıyorum. Emeği geçen kamu kuruluşlarımıza ve belediye yetkililerimize teşekkür ediyorum. Esenyurt, büyüyen bir ilçemiz çok yoğun nüfus artışı var. Tabi burada kamu hizmetlerinin yoğunlaştırılarak, süresi içerisinde bitirilmesi çok önemlidir. Esenyurt gezimizde muhtelif yerlerde vatandaşlarımız ile sohbet ederek onların görüşlerini dinledik.
 
Vatandaşlarımızın genel bir memnuniyetlerinin olması sevindiricidir. Fakat daha yoğun bir şekilde çalışmaları sürdürmemiz lazım. Çünkü Esenyurt'un artan nüfusu bizimde daha yoğun burada hizmet üretme ihtiyacını ortaya çıkartıyor. Belediyemiz çok gayretli, özellikle sağlıkta ve eğitimde belediye başkanımızın vermiş oldukları destekler bizim için çok kıymetli bu nedenle Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu ve belediye ekibine teşekkür ediyorum. Bir el birliği oluşunca hem vatandaş, hem belediye, hem özel idare ile ortaya böyle güzel hizmetler çıkıyor. Bu nedenle Esenyurt'tan memnun ayrılıyorum. Ama gözümüz Esenyurt'ta ve İstanbul'da hizmet yapanların hep yanında olacaktır. Yoğun bir gezi programı oldu. Fakat buna değdiğini düşünüyorum.” Dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstanbul'daki şiddetli rüzgar Fiyapı Esenyurt projesini vurdu!
  • 29.11.2021 16:33

İstanbul'daki şiddetli rüzgar Fiyapı Esenyurt projesini vurdu!

Megakent İstanbul şiddetli fırtınaya teslim oldu. Fiyapı'nın Esenyurt'da inşa et ...

İnnovia 2'den şok görüntüler! Fırtına nedeniyle cephe uçtu!
  • 29.11.2021 16:25

İnnovia 2'den şok görüntüler! Fırtına nedeniyle cephe uçtu!

İstanbul'da meydana gelen şiddetli fırtına sebebiyle İnnovia 2 projesindeki bir ...

Fırtına nedeniyle Şafak Residence'in çatısı uçtu!
  • 29.11.2021 16:14

Fırtına nedeniyle Şafak Residence'in çatısı uçtu!

İstanbul'da meydana gelen şiddetli fırtına nedeniyle Esenyurt-Haramidere bölgesi ...

Esenyurt'ta çatlakların oluştuğu bina ve yollar havadan görüntülendi
  • 27.04.2019 11:49

Esenyurt'ta çatlakların oluştuğu bina ve yollar havadan görüntülendi

Esenyurt'ta yolda ve bir binada oluşan çatlaklar nedeniyle tehlike altında olan ...

Makromtek görücüye çıktı
  • 24.03.2012 11:19

Makromtek görücüye çıktı

Makrom Yapı yeni projesi Makromtek'in lansmanıyla beraber 40. yılda gerçekleştir ...

Tanju Bilgen’den yatırım önerileri
  • 24.03.2012 11:12

Tanju Bilgen’den yatırım önerileri

Uluhan Grup İcra Kurulu Başkanı Tanju Bilgen konut ve işyeri yatırımını anlatıyo ...