maritbet girişmaritbet
Erzurum Yakutiye'de ilk oto show fuarı açıldı!

Erzurum Yakutiye'de ilk oto show fuarı açıldı!

Doğu Anadolu Bölgesi'nin ilk oto şov fuarı, Erzurum Yakutiye Kent Meydanı'nda açıldı

 

Doğu Anadolu Bölgesi'nin ilk oto şov fuarı, Erzurum Yakutiye Kent Meydanı'nda açıldı. Birbirinden lüks yerli ve yabancı otomobillerin sergilendiği fuar 4 gün boyunca gezilebilecek.
 
Bir otomobil dergisi firmasıyla Yakutiye Belediyesi'nin organizasyonu ile Erzurum'da ilk kez bir otomobil şov fuarı açıldı. Kaymakam Şenol Esmer ile Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'un açılışını yaptığı Yakutiye Kent Meydanı'ndaki fuara Erzurumlular büyük ilgi gösterdi. Yerli ve yabancı lüks otomobillerin sergilendiği otomobil fuarında yabancı marka spor arabaları büyük ilgi topladı. Fuar önümüzdeki pazartesi gününe kadar açık olacak. 
 
Sponsor firma sorumlusu Volkan Başdüzel, Doğu Anadolu Bölgesi'nde ilkini Erzurum'da gerçekleştirdikleri otomobil fuarının gelecek yıl daha kapsamlı yapılacağını ifade etti. Başdüzel, Belediye Başkanı Ali Korkut ile 4 gün boyunca Erzurumluları lüks otomobillerle buluşturacak olmanın heyecanını yaşadıklarını dile getirdi. Satın alım gücü düşük vatandaşlar bütçelerine göre fazla gelen otomobilleri inceleyerek ve onlar üzerine tatlı güzel hayaller kurdu. Fuara katılan otomobil firma yetkilileri ise vatandaşların ilgisinden memnun kaldığını dile getirdi.
 
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, oto şov için tarihi bir meknın seçilmiş olmasının ayrıcalık olduğunu belirterek, "İnsanımıza böyle bir şovu sunmak, halkımızın otomotiv sektörünün çeşitli model ve markalarını bir arada görmesini sağlamak güzel bir şey. Bizim için de farklılık. Yakutiye Kent Meydanı Erzurum'un aranılan mekanı oldu. Her türlü etkinlik için Yakutiye Kent Meydanı aranılan yer oldu. İnsanımıza böyle bir güzelliği sunduğumuz için mutluluk duyuyorum." şeklinde konuştu.
Sabah

Yorum Yaz