maritbet girişmaritbet
Erdoğan Bayraktar: Trabzon, Türkiye’nin çimentosudur!

Erdoğan Bayraktar: Trabzon, Türkiye’nin çimentosudur!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon'un turizmini geliştirerek, bir eğitim şehri ve üniversite şehri yapmak için çok ciddi gayret içerisinde olduklarını söyledi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon'un turizmini geliştirerek, bir eğitim şehri ve üniversite şehri yapmak için çok ciddi gayret içerisinde olduklarını söyledi. Bayraktar, "Trabzon için elzem olan yeni Kanuni Bulvarı ihalesi bu ay içerisinde yapılacak" dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon'a yatırımları artırmak durumunda olduklarını ve Trabzon'un turizmini geliştirerek, bir eğitim şehri ve üniversite şehri yapmak için çok ciddi gayretler içerisinde olduklarını söyledi. Trabzon'da halkın kendisinden memnun olup olmadığını anlayabilmek için anket yaptırdığını belirten Bayraktar 'Bizi siyasetçilerin ve milletvekillerinin en üst sırasına çıkardılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Ama biz bununla yetinmeyeceğiz. Biz daha iyisini yapacağız' dedi. 'Türkiye'de 81 vilayetten bir tanesi olan Trabzonumuz, Türkiye'de bir çimentodur' diyen Bayraktar 'Trabzon insanı, çalışkanlığıyla, gayretiyle, başarısıyla Türkiye'nin dirliği ve birliği için büyük bir azim ve gayret içindedir. Trabzonlu özelinde siyaset düşünmeyiz, dinimizi, devletimizi ve milletimizi düşünürüz. Bu, Trabzonspor ile simgeleşen 'Bize her yer Trabzon' ifadesi de bu oluşumun bir tezahürüdür. Gerçekten bize her yer Trabzon. Türkiye'nin her karış toprağı bizim için kutsal vatandır' şeklinde konuştu.

'TRABZON'A YATIRIMLARI ARTIRMAK DURUMUNDAYIZ'

Avrupa ülkelerinde yaşanan ekonomik krize rağmen Türkiye'nin istikrarını koruduğunu ve kalkınma içerisinde olduğunu dile getiren Bayraktar, 'Türkiye Cumhuriyeti milletvekili ve Bakanı olarak ama özel de de Trabzonlu olarak, Trabzon'un milletvekili olarak Trabzon'a yatırımları artırmak durumundayız. Trabzon'un nüfusunu geliştirmek durumundayız. Trabzon'da Akyazı'da yapacağımız Spor kompleksini en kısa sürede bitirmek durumundayız. Trabzon'un turizmini geliştirmek durumundayız. Trabzon'u bir eğitim şehri, bir üniversite şehri yapmak için elimizden gelen gayreti tüm Trabzonlu 6 milletvekili arkadaşla birlikte yürütmeye çalışıyoruz. Yine Trabzon'un tarihi derinliğine kültürünü öne çıkarmak için yayla turizmini ve Trabzon'da tarım ve hayvancılığı geliştirtmek için çok ciddi gayretler içerisindeyiz. Trabzon için elzem olan Yeni Kanuni Bulvarı ihalesi bu ay içerisinde yapılacak' diye konuştu.

Yeni Şafak

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Erdoğan Bayraktar, Bulvar Atakent'i anlattı!
  • 20.09.2017 16:06

Erdoğan Bayraktar, Bulvar Atakent'i anlattı!

Bayraktar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Erdoğ ...

Erdoğan Bayraktar, 5. İnşaat ve Konut Konferansı'nda!
  • 26.01.2017 13:05

Erdoğan Bayraktar, 5. İnşaat ve Konut Konferansı'nda!

Çevre ve Şehircilik eski bakanlarından Erdoğan Bayraktar, 5. İnşaat ve Konut Kon ...

İNDER, kentsel dönüşüm semineri düzenledi!
  • 03.06.2013 11:07

İNDER, kentsel dönüşüm semineri düzenledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER ...

Erdoğan Bayraktar inşaatın patronlarıyla bir araya geldi!
  • 25.02.2013 14:29

Erdoğan Bayraktar inşaatın patronlarıyla bir araya geldi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar inşaat sektöründe yer alan firmalar ...

Erdoğan Bayraktar emlak sektörünü emlaktasondakika'ya anlattı!
  • 11.02.2013 09:10

Erdoğan Bayraktar emlak sektörünü emlaktasondakika'ya anlattı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, emlak sektörünü emlaktasondakika'y ...