maritbet girişmaritbet
Bursa Minareliçavuş Spor Tesisleri’nda sona doğru yaklaşılıyor!

Bursa Minareliçavuş Spor Tesisleri’nda sona doğru yaklaşılıyor!

Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Spor kenti Bursa’ya kazandırdığı tesislerden olan Minareliçavuş Spor Tesisleri, 20 gün içinde genç sporculara hizmet vermeye başlayacak

Büyükşehir Belediyesi'nin ‘Spor kenti Bursa'ya kazandırdığı tesislerden olan Minareliçavuş Spor Tesisleri, 20 gün içinde genç sporculara hizmet vermeye başlayacak.

Büyükşehir Belediyesi, Bursa'nın ‘Spor Kenti' kimliğini yeni tesislerle canlandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve Veledrom sahalarına alternatif olarak yapılan Minareliçavuş Spor Tesisleri, hizmete girmek için gün sayıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF) Başkanı Cemal Vardar ve Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık ile birlikte Minareliçavuş Spor Tesisleri'nde incelemelerde bulundu.

Biri çim diğeri de halı olarak düzenlenen standart ölçülerdeki futbol sahalarının 20 gün içerisinde hizmete açılacağını belirten Başkan Altepe, “Burada yeni stadyum yapılacağından kaldırılan Veledrom sahalarının yerine, biri çim biri de halı olmak üzere standart ölçülerde 2 futbol sahası oluşturduk. Önceki adı ‘Oyak Renault' olan ve ismini ‘Yeşil Bursa' olarak değiştiren futbol takımımız, 3. lig maçlarını buradaki çim sahada yapabilecek. Halı sahada da tüm amatör kulüpler hazırlık çalışmalarını gerçekleştirebilecekler” diye konuştu.

Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar da Bursa´da amatör spordaki eksikliklerin giderilmesi amacıyla temeli atılan tesislerin tamamına yakınının bugün faaliyette olduğuna değinerek, “Diğer ilçelerimizde olduğu gibi bu güzel sahalarda da müsabakaların yapıldığını görebilmek, bizlere büyük mutluluk verecek. Tesislerin şimdiden Bursa´ya hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye amatör spora verdiği desteklerden ve kazandırdığı tesislerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Vardar, Büyükşehir Belediyesi'nin amatör sporu desteklemeye devam edeceğine inandığını da sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bursa Minareliçavuş Spor Tesisleri’nda sona doğru yaklaşılıyor!
  • 28.08.2013 11:10

Bursa Minareliçavuş Spor Tesisleri’nda sona doğru yaklaşılıyor!

Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Spor kenti Bursa’ya kazandırdığı tesislerden olan Min ...