maritbet girişmaritbet
Bursa Karacaali'de  bungalov evlerinin çalışmalarına devam ediliyor!

Bursa Karacaali'de bungalov evlerinin çalışmalarına devam ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaacali’ye kazandırılan Narlı Sosyal Tesisleri kapsamında projelendirilen bungalov evlerin inşaat çalışmaları devam ediyor

 

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaacali'ye kazandırılan Narlı Sosyal Tesisleri kapsamında projelendirilen bungalov evlerin inşaat çalışmaları devam ediyor
 
Bursa Büyükşehir Belediyesi, yatırımlarıyla kentin fiziki yapısına değer katarken; aynı zamanda sahillerin güzelliğini öne çıkaran projeleriyle de dikkat çekiyor. Gemlik'te son 10 yıldır metruk halde kaderine terk edilen ancak Büyükşehir Belediyesi tarafından tadilatları tamamlanarak hizmete açılan Karacaali-Narlı Sosyal Tesisleri'nde vatandaşlara konaklama imkanı sunacak inşaat çalışmaları da devam ediyor.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, sosyal tesis olarak hizmete sunulduktan sonra vatandaşların uğrak mekanı haline gelen Narlı Sosyal Tesisleri'nde devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Büyükşehir Belediyesi'nin, Bursa'nın denizini de sahillerini de en güzel şekilde korumaya çalıştığına dikkati çeken Başkan Altepe, “Halkın denizden yararlanabilmesi amacıyla, tüm sahil boyundaki alanları değerlendiriyoruz. Karacaali Narlı arasındaki yıllar önce kullanılan bu tesis Büyükşehir Belediyesi'nin mülkiyetine geçti. Tesisin restoran kısmı geçen yıl hizmete açıldı. Halen buraya ek olarak yapılan ahşap bungola evler, havuz ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor” dedi.
 
“Bir ayda tamamlanacak”
Başkan Altepe, Narlı sosyal tesislerine kazandırılan ek bölümlerle bölgenin daha da hareketleneceğini ifade ederek, “Burada yapılan iki katlı ahşap bungalov evler tüm Bursalılara hitap edecek. Buraya gelen vatandaşlarımız, isterse havuza girecek, isterse burada konaklayıp dinlenebilecekler. 1 ayda tamamlanması planlanan bu tesisler bu yazdan itibaren devamlı olarak kullanılabilecek” şeklinde konuştu.
Osman Tüysüz / Star

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Togg'da parçalı denemeler başladı
  • 18.05.2022 14:57

Togg'da parçalı denemeler başladı

Togg Gemlik tesisinde kurulumu tamamlanan 208 robot, parçasız denemelerden sonra ...

Bakanlar Varank, Nebati ve milletvekilleri, Togg'un direksiyonuna geçti
  • 06.04.2022 13:30

Bakanlar Varank, Nebati ve milletvekilleri, Togg'un direksiyonuna geçti

Togg'un testlere giren en üst versiyonu, bu kez iki bakanı ağırladı. Sanayi ve T ...

Togg'dan Gemlik tesisindeki çalışmalara ilişkin yeni paylaşım
  • 22.02.2022 14:06

Togg'dan Gemlik tesisindeki çalışmalara ilişkin yeni paylaşım

Togg'un resmi Twitter hesabından Gemlik'teki üretim tesisindeki çalışmalarda gel ...

Togg Gemlik fabrikası inşaatı havadan görüntülendi!
  • 29.12.2021 12:21

Togg Gemlik fabrikası inşaatı havadan görüntülendi!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (Togg) Bursa'nın Gemlik ilçesindeki üret ...