maritbet girişmaritbet
Bursa Hürriyet-Adalet Spor Tesisleri’nde sona yaklaşılıyor!

Bursa Hürriyet-Adalet Spor Tesisleri’nde sona yaklaşılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Hürriyet- Adalet Spor Tesisleri tamamlanma aşamasına geldi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Hürriyet- Adalet Spor Tesisleri tamamlanma aşamasına geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, gençlerin daha sağlıklı, sporcu ve disiplinli olması amacıyla yaptıkları spor tesisinin Hürriyet ve Altınok başta olmak üzere bölgedeki tüm spor kulüplerine hizmet vereceğini söyledi.

Bursa'nın spor kenti kimliğinin öne çıkarılması amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından bu dönem hayata geçirilen 102 spor tesisi arasında yer alan Hürriyet – Adalet Spor Tesisleri, tamamlanma aşamasına geldi. Normal standartlardaki saha ve tribünler tamamlanırken, çevre düzenlemesi ile soyunda odaları ve kafeteryaların bulunduğu binada da son hazırlıklar yapılıyor. Açılış için gün sayan tesislerde incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, çalışmalar hakkında Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Vardar'dan bilgi aldı. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Cemal Vardar'ın da katıldığı inceleme gezisinde konuşan Başkan Altepe, amatör spor kulüplerine profesyonel bir saha kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Sağlıklı kentlerin ancak sağlıklı bireylerden oluşacağına dikkat çeken Başkan Altepe, bu nedenle Büyükşehir Belediyesi olarak 7'den 70'e herkesin rahatlıkla spor yapabileceği tesisleri tüm semtlere kazandırmaya çalıştıklarını söyledi. Ziraat Okulu alanında kalan bölgenin spora kazandırılması için 8 yıldır uğraştıklarını da hatırlatan Başkan Altepe, “Nihayet, başlattığımız çalışmalarda sona geldi. Normal standartlarda bir saha, tribünler, soyunma odaları ve kafeteryaların bulunduğu bir kompleksi yakında hizmete açacağız. Tek hedefimiz, gençlerimizin daha sağlıklı, sporcu ve disiplinli bireyler olması. Kısa zaman sonra hizmete açacağımız bu tesisler de Hürriyet ve Altınok başta olmak üzere bölgedeki tüm amatör spor kulüplerine hizmet verecek. Böylece deplasmanlı müsabakalarda bu kulüplerimiz ev sahibi olmanın avantajını yaşayacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bursa Hürriyet-Adalet Spor Tesisleri’nde sona yaklaşılıyor!
  • 14.05.2013 12:13

Bursa Hürriyet-Adalet Spor Tesisleri’nde sona yaklaşılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Hürriyet- Adalet Spor Tesisler ...