maritbet girişmaritbet
Boğaz turlarına ek seferler geldi!

Boğaz turlarına ek seferler geldi!

Şehir Hatları’nın 2012 yılı yaz tarifesi 2 Haziran Cumartesi günü başlıyor. Yaz mevsiminin yoğunluğu, yeni eğitim-öğretim yılının başlangıç tarihi dikkate alınarak hazırlanan yeni tarife 2 Haziran-16 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak

Şehir Hatları'nın 2012 yılı yaz tarifesi 2 Haziran Cumartesi günü başlıyor. Yaz mevsiminin yoğunluğu, yeni eğitim-öğretim yılının başlangıç tarihi dikkate alınarak hazırlanan yeni tarife 2 Haziran-16 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak. İstanbul Şehir Hatları, yaz döneminde de Adalar ve Boğaziçi hatlarında seferlerini artırıyor. Yaz döneminde artış gösteren turist hareketliliği dikkate alınarak Kabataş ve Bostancı'dan Adalar'a düzenlenen seferler, nostaljik Boğaz turları artırılıyor. Yine Bostancı'dan yapılan Sedef Adası seferleri her gün 4 sefer olarak gerçekleştirilecek. Yeni tarifede, Sarıyer-Rumeli Kavağı-Anadolu Kavağı arasında yapılan ring seferleri 9 Haziran-31 Ağustos tarihleri arasında İstanbul'a en yakın tatil noktası Poyrazköy'e kadar uzatılıyor. Boğaziçi Özel Gezi seferleri de yeniden düzenlenerek tura katılmak isteyenlere farklı alternatifler sunacak. Buna göre Nostaljik uzun Boğaz turu her gün, 10.35, 12.00, 13.35'te, kısa boğaz turu 14.30'da Eminönü İskelesi'nden gerçekleştirilecek.

GECELER KEYİFLİ GEÇECEK

Ayrıca kısa Boğaz turları yaz tarifesiyle Eminönü'nün yanı sıra Ortaköy İskelesi'nden de yolcu alacak. Şehir Hatları vapurlarıyla yaz gecelerinin büyük keyfi Mehtap Gezileri de, 2 Haziran-15 Eylül tarihleri arasında cumartesi geceleri düzenlenecek. Birbirinden değerli sanatçıların konuk olacağı ve canlı performansların sergileneceği Mehtap Gezileri Bostancı'dan Anadolu Kavağı'na uzanan bir Boğaz turunu kapsıyor. Geziler her Cumartesi 17.30'da Bostancı'dan başlayıp, gece saat 01.00'de son bulacak. Şehir Hatları'nın yaz döneminde Adalar, Boğaziçi ve Haliç hattında her gün ortalama 600'ün üzerinde operasyonel sefer gerçekleştirilecek. Özellikle Adalar ve Boğaz turları için yolcu yoğunluğu ve talebine göre ilave seferler düzenlenecek.

Habertürk

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Belediyeden Büyükçekmece Gölü'ndeki kirlilik hakkında açıklama!
  • 28.06.2021 16:12

Belediyeden Büyükçekmece Gölü'ndeki kirlilik hakkında açıklama!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Büyükçekmece Gölü'ndeki kirliliğe ili ...

Boğaz turlarına ek seferler geldi!
  • 30.05.2012 11:51

Boğaz turlarına ek seferler geldi!

Şehir Hatları’nın 2012 yılı yaz tarifesi 2 Haziran Cumartesi günü başlıyor. Yaz ...