maritbet girişmaritbet
Bağcılar Parseller Meydanı’na metro istasyonu kurulacak!

Bağcılar Parseller Meydanı’na metro istasyonu kurulacak!

Bağcılar Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "Halk Meclisi" toplantısında Yenigün Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi

Bağcılar Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı,  "Halk Meclisi" toplantısında Yenigün Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Çağırıcı burada yaptığı konuşmada, Bağcılar'da yaptıkları yatırımları mahalle sakinlerine anlatarak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın da ilçenin gelişmesi için birçok katkıda bulunduğunu aktardı.

"Bir vakitler göbeğini kaşıyan insanların yaşadığı ilçe" diye lanse edilen Bağcılar'ın, bugün artık dört metro istasyonu ve bir tramvayı ile konuşulduğunu belirten Çağırıcı, Parseller Meydanı'na da metro istasyonu kuracaklarını bildirdi.

Çağırıcı, Beşiktaş, Kabataş ve Tekstilkent'ten gelecek metro hattı ile Bakırköy sahilinden ve Atatürk Havalimanı'ndan gelecek iki metro hattının daha ilçeye ulaşacağını anlatarak, ilçede bulunan 7 Bilgi Evinden 20 bin gencin faydalandığını ve Yaz Spor Okulları'nın bu yıl da devam ettiğini kaydetti.

- "Çöp için her yıl 12 milyon TL harcıyoruz"

İnşa edecekleri 7 yüzme havuzundan gençlerin ücretsiz yararlanacaklarını vurgulayan Çağırıcı, şu bilgileri verdi:

"Yıldız Teknik Üniversitesinin bir meslek yüksekokulunu da ilçemizde açacağız. Enderun Yetenekli Çocuklar Merkezimiz de yetenekli çocuklarımıza kapılarını açtı. Engelliler Sarayındaki engelliler için yılda 1 trilyon lira harcıyoruz. Onlara feda olsun. Ancak evsel atıklar büyük bir sorun oluşturuyor. Lütfen herkes kapısının önünü temiz tutsun. Gece saat 01.00'e kadar çöp topluyoruz. Sokaklardaki çöpleri toplamak için yıllık 12 milyon lira harcıyoruz. Yazık değil mi? Esnaf hemşehrilerim de bize yardımcı olsunlar. Herkes kendi kapısının önünü temiz tutsun, çevresine duyarlı olsun. Bir  araya gelirseniz sorunlarınızı daha çabuk ve kolay çözeriz."

AA

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bağcılar Parseller Meydanı’na metro istasyonu kurulacak!
  • 30.06.2013 08:41

Bağcılar Parseller Meydanı’na metro istasyonu kurulacak!

Bağcılar Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Bağcılar Belediye Başkanı Lokm ...