maritbet girişmaritbet
Ataşehir Belediyesi Candan Erçetin Konseri ile 29 Ekim'i kutladı!

Ataşehir Belediyesi Candan Erçetin Konseri ile 29 Ekim'i kutladı!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi; “Dün atalarımız, bugün biz, yarın çocuklarımız ve torunlarımız Cumhuriyet’i yaşatıp, kutlayacak” dedi

Ataşehir'de 50 bin kişi Cumhuriyet coşkusunu yaşadı. Ataşehir Belediyesi'nin düzenlediği Fener Alayı ve Candan Erçetin konserine katılan 50 bin Ataşehirli “Yaşasın Cumhuriyet, Yaşasın Tam Bağımsız Türkiye” sloganları attı.

Ataşehirliler, saat: 17.00'den itibaren ellerinde Türk Bayrakları ve meşalelerle Ataşehir Özgürlük Parkı'nda toplanmaya başladı. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, eşi Gamze Akkuş İlgezdi, CHP İstanbul Milletvekili Celal Dinçer, Belediye Başkan yardımcıları, birim müdürleri, STK temsilcilerinin de katılımıyla coşku doruğa ulaştı. Cumhuriyet tırından vatandaşların Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayan Başkan İlgezdi, “Cumhuriyetin  Cumhuriyet'e yakışır şekilde kutlanmasından mutlu olduğunu” söyledi.
 
Marşlar ve sloganlar eşliğinde Cumhuriyet Meydanı Parkı'na kadar devam eden Fener Alayı yürüyüşüne katılanlarla, parkta toplanan vatandaşların sayısı 50 bine ulaştı. 
 
Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, eşi Gamze Akkuş İlgezdi ve 11 aylık kızı Turnam Nehir ile çıktığı platform üzerinden Cumhuriyet kutlamalarına katılanlara teşekkür etti ve “İşte biz buradayız. Cumhuriyet sevdalıları burada. Cumhuriyet Bayramı'nın kutlanmasına hiçbir güç engel olamaz. Bugün bunu ülkemizin dört bir yanında bir kez daha gösterdik. Cumhuriyet Bayramımızın 89. Yılı kutlu olsun” dedi.  Cumhuriyetin “demokrasi, özgürlük ve bağımsızlık olduğunu” vurgulayan Başkan Battal İlgezdi şunları söyledi:
 
“Bizler Cumhuriyet çocuklarıyız. Cumhuriyeti kuran Mustafa Kemal Atatürk'ün izindeyiz. Dedelerimizin, babalarımızın kanları ve canlarıyla kurup bize emanet ettiği Cumhuriyeti koruyup yüceltmek ve yaşatmak bizim görevimiz. Yaşasın Cumhuriyet,  Yaşasın Tam Bağımsız Türkiye.”
 
Alanı dolduran 50 bin kişinin hep bir ağızdan “Yaşasın Cumhuriyet, Yaşasın Tam Bağımsız Türkiye” sloganları eşliğinde başlayan havai fişek gösterisi geceye ayrı bir renk kattı.
 
Daha sonra sahneye çıkan sanatçı Candan Erçetin'de  Cumhuriyet'e sahip çıkan Ataşehirliler'e teşekkür etti. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Candan Erçetin'e  Başkan Battal İlgezdi, Çanakkale Zaferi'ni anlatan bir albüm, plaket ve  çiçek verdi. Candan Erçetin'in yurdun dört bir yanından seslendirdiği şarkılarla geç saatlere kadar Cumhuriyet coşkusunu yaşayan on binlerce Ataşehirli, “Cumhuriyete bağlılık yemini” ederek dağıldı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Park Yaşam Mavişehir nasıl bir proje?
  • 17.01.2015 16:45

Park Yaşam Mavişehir nasıl bir proje?

İzmir'de inşa edilen ve konutların dışında ticari birimlerde bulunan Park Yaşam ...

Valilikten Ataşehir Belediyesi için inceleme talebi!
  • 16.04.2021 14:39

Valilikten Ataşehir Belediyesi için inceleme talebi!

İstanbul Valiliği, imar yolsuzluğu iddiasıya Ataşehir Belediye Başkanı Battal İl ...

İBB, Battal İlgezdi’ye ‘dur’ dedi!
  • 16.09.2014 11:34

İBB, Battal İlgezdi’ye ‘dur’ dedi!

Battal İlgezdi, Küçükbakkalköy’de sahibi olduğu arazi için 2008 yılında imar pla ...

Battal İlgezdi basınla bir araya geliyor!
  • 09.09.2014 14:46

Battal İlgezdi basınla bir araya geliyor!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi Ataşehir bölgesiyle ilgili açıklama yap ...

Ataşehir’de Şerife Bacı Parkı açıldı
  • 20.03.2014 14:07

Ataşehir’de Şerife Bacı Parkı açıldı

Ataşehir Belediyesi tarafından İçerenköy Mahallesi’ne kurulan Şerife Bacı Parkı ...

Candan Erçetin, Paris'ten 2+1 daire satın aldı
  • 23.02.2014 14:25

Candan Erçetin, Paris'ten 2+1 daire satın aldı

Candan Erçetin, Fransa ile bağları kuvvetlendiriyor ...