maritbet girişmaritbet
Akıllı Belediyecilik Zirvesi, 28-29 Mart'ta İstanbul Grand Cevahir Otel’de yapılacak!

Akıllı Belediyecilik Zirvesi, 28-29 Mart'ta İstanbul Grand Cevahir Otel’de yapılacak!

Marmara Belediyeler Birliği tarafından Vodafone Türkiye’nin ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek “Akıllı Belediyecilik Zirvesi” alanında uzman kamu ve özel sektör temsilcilerini, belediye başkanlarını ve akademisyenleri 28-29 Mart 2013 tarihleri arasında İstanbul Grand Cevahir Otel’de bir araya getiriyor

 

Akıllı Belediyecilik Zirvesi kapsamında başta Bakanlıklar olmak üzere Büyükşehir Belediyeleri, il, ilçe ve belde belediyesi ile bu belediyelere bağlı kuruluşlar ve iştirakler tek bir çatı altında buluşacak. Dünya çapında başarılı hizmetlerin örnekleri ile teknolojileri üretmiş yabancı şehirlerin belediyelerine ev sahipliği yapacak zirve, aynı zamanda alanında birçok uzman ve akademisyeni de ağırlayacak. Etkinlik kapsamında tüm kurumlar nezdinden teknolojinin, akıllı çözümlere dönüştüğü entegratörlerin, sektörde lokomotif şirketlerin, bu kurum ve firmaları destekleyen bakanlıklar, genel müdürlükler ve diğer birimlerin, yeni fırsatlar üretilmesi için sağladığı teknolojik ve finansal destekler sergileniyor.
 
Başkan Altepe: Teknolojik gelişmeleri takip ediyoruz
Programla ilgili değerlendirmede bulunan Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Değişen dünyada akıllı şehircilik vizyonu ve akıllı vatandaşlık hizmetleri konusunda dünya örneklerini, birbirinden farklı bilişim sistemlerini ve teknolojik gelişmeleri takip ediyoruz. Katılımcı ve modern çözümleri takip eden bir yerel yönetim anlayışının yerleşerek yaygınlaşması amacıyla düzenlenen Akıllı Belediyecilik Zirvesi´ne büyük önem veriyor, şehirlerimizin insan hayatına daha da uyumlu olması için yenilikçi teknolojiler arayışına giriyoruz. Etkinliğimize ana sponsor olarak, sahip olduğu küresel tecrübelerini kullanarak mobil iletişim dünyasındaki yeni hizmet ve teknolojileri, başta belediyeler olmak üzere kamu kuruluşlarına aktaracak olan Vodafone Türkiye'ye teşekkür ederim. Marmara Belediyeler Birliği olarak vatandaşların refahı için modern çözümleri olan sektör temsilcileriyle buluşmaya önümüzdeki süreçte de devam edeceğiz” dedi.
 
“Teknolojiyi gündemine alan seçim kazanır”
Sponsorluk anlaşmasının ardından Marmara Belediyeler Birliği'nin Eminönü'nde bulunan merkez binasına ziyarette bulunan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı ve Türkiye Vodafone Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Süel ve beraberindeki heyet, başta belediyeler olmak üzere kamu kurumlarına yönelik çalışmaları hakkında Birlik Genel Sekreteri Züver Çetinkaya'ya bilgi verdi. Hasan Süel, “Vodafone Türkiye olarak belediyelere teknolojik çözümler sunuyoruz. Akıllı Belediyecilik Zirvesi, makineler arası iletişim (M2M) teknolojilerinin sağladığı akıllı iş yapma yöntemlerini ve bu alandaki uygulamalarımızı belediyelerle paylaşma fırsatı bulacağımız bir platform olacak. Vodafone Türkiye olarak çalışmalarımızı Marmara Belediyeler Birliği aracılığıyla en iyi şekilde anlatarak, belediyelere faydalı olacağımız kanaatindeyim” diye konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstanbul Havalimanı'nda 5G teknolojisi test edilmeye başlandı
  • 29.07.2022 16:21

İstanbul Havalimanı'nda 5G teknolojisi test edilmeye başlandı

İstanbul Havalimanı'nda Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone Türkiye tarafından 5G ...

Bakan Murat Kurum "Marmara Denizi Eylem Planı"nı açıkladı
  • 07.06.2021 10:54

Bakan Murat Kurum "Marmara Denizi Eylem Planı"nı açıkladı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Marmara Belediyeler Birliğince Kocaeli'd ...

Vodafone Türkiye, yüzde 100 yenilenebilir enerji hedefine ulaştı
  • 21.04.2021 13:06

Vodafone Türkiye, yüzde 100 yenilenebilir enerji hedefine ulaştı

Vodafone Türkiye, şebekesini ve ofislerinde kullandığı elektriğin tamamını yenil ...

"Akıllı şehirler ve akıllı belediyecilik zorunlu"
  • 19.12.2018 15:18

"Akıllı şehirler ve akıllı belediyecilik zorunlu"

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, Marmara Belediyeler Birliği Şehir Teknolojileri Merkez ...

Vodafone Arena'da akıllı stadyum altyapısı tanıtıldı
  • 28.03.2017 14:53

Vodafone Arena'da akıllı stadyum altyapısı tanıtıldı

Vodafone Arena'dan yılda 50 milyon dolar gelir elde etme hedeflerini açıklayan F ...

Akıllı Belediyecilik Zirvesi başlıyor
  • 12.10.2016 08:34

Akıllı Belediyecilik Zirvesi başlıyor

Marmara Belediyeler Birliği (MBB) tarafından düzenlenen Akıllı Belediyecilik Zir ...