maritbet girişmaritbet
ASAŞPEN reklam filmi yayınlandı

ASAŞPEN reklam filmi yayınlandı

PVC Pencere ve Kapı Sistemlerinde 5 kıtada tüketiciyle buluşturan ASAŞPEN, yeni reklam filmiyle yayında.

Türkiye'nin lider sanayi kuruluşlarından ASAŞ'ın güçlü markalarından ASAŞPEN “Mimar Sinan Yaşasaydı Ne Yapardı” düşüncesinden yola çıkarak geliştirdiği PVC Pencere ve Kapı Sistemleriyle ilk televizyon reklam filmini izleyiciyle buluşturdu. 

PVC Pencere ve Kapı Sistemlerinde yüksek performanslı ürünler geliştirerek ürünlerini 5 kıtada tüketiciyle buluşturan ve dünyanın her yerinde güvenle kullanılan ASAŞPEN, yeni reklam filmiyle yayında.

Dünyada 5 kıtada farklı iklim ve ortam koşullarında yüksek performans sunan, konusunda uzman, güven duyulan ASAŞPEN markasının televizyona yönelik ilk çalışması olan reklam filminde; yaratmış olduğu değerle dünyada bilinen, eserleriyle konusundaki uzmanlığını kanıtlamış milli bir değerimiz olan Mimar Sinan'a yer veriliyor. ASAŞPEN, Mimar Sinan yaşasaydı pencerelerimizi en acımasız testlerden geçirir, öyle kullanırdı diyerek oluşturduğu reklam filminde Mimar Sinan'ın eserlerini yaratırken seçtiği malzemeleri titizlikle sınamasını, üstün performansı aramasını, iş disiplinini vurguluyor. Büyük mimarımız Mimar Sinan gibi mühendislik bilgisi, matematik, disiplin ve dayanıklılık gibi konulara özen göstererek ürünler geliştirdiğinin altını çiziyor. 

ASAŞPEN'in zor koşullarda yüksek performans sağlayan ürünler geliştirdiğini anlatmayı amaçlayan filmde, tüketicilerin pencerelerden temel beklentisi olan su sızdırmazlık, ses yalıtımı, hava geçirgenliği, ısı yalıtımı özellikleri ön plana çıkarılıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

ASAŞPEN reklam filmi yayınlandı
  • 10.11.2020 11:57

ASAŞPEN reklam filmi yayınlandı

PVC Pencere ve Kapı Sistemlerinde 5 kıtada tüketiciyle buluşturan ASAŞPEN, yeni ...

Roma döneminden kalan Mamure Kalesi'ne PVC pencere!
  • 19.09.2018 10:24

Roma döneminden kalan Mamure Kalesi'ne PVC pencere!

Mersin'deki tarihi Mamure Kalesi’ndeki restorasyon çalışmaları sırasında PVC pen ...