maritbet girişmaritbet
WINDOWIST TOWER’DA KAMPANYA!

WINDOWIST TOWER’DA KAMPANYA!

Maslak’ta hazır ofis konseptinde inşa edilen Windowist Tower’ın 15 Ekim’e kadar sürecek olan kampanyasında 1 yıllık kontratlardan 3 ay kullanım bedeli alınmayacak.

Kullanım bedeli içerisine teknolojik bilişim altyapısı, kişisel iklimlendirme, aidat, elektrik, su, ofis ve bina temizliği ile sekreterlik hizmetlerinin de dahil edilmiş durumda.

Maslak'ta yer alan 26 katlı Windowist Tower'daki 183 ofis, günlüğü 30 euro karşılığında aylık ve yıllık olarak kiralanmaya başladı.

Resepsiyondan kişisel asistana, ofis ve toplantı odalarından, catering ve concierge'a tüm hizmetleri tek bir noktada sunan ilk ‘hazır ofis' projesi olan Windowist Tower'da içeride 30 dakika kalınan ve her şeyin buzdan yapıldığı bir bar da açılması planlanıyor.

GÜNLÜĞÜ 30 EURO

Akdağ Turizm ve İnşaat, Maslak'ta metro çıkışında başlattığı “hazır ofis” konseptli projesi Windowist Tower'ı Temmuz sonunda tamamladı ve projede yer alan 183 ofisin pazarlama ve kiralama sürecini başlattı. Maslak'ta 4 yıl önce 26 katlı bir binayı satın alan, ardından akıllı ofis altyapısıyla Windowist Tower projesine dönüştüren şirket, 1'den 7 kişiliğe kadar farklı büyüklüklerde ofisleri günlüğü 30 Euro'dan, istenirse aylık ve yıllık olarak da kiralıyor.

26 kattan oluşan ve 16 katında hazır ofis hizmetlerinin verildiği Windowist Tower, resepsiyondan kişisel asistana, ofis ve toplantı odalarından, catering ve concierge'a tüm hizmetleri tek bir noktada veren ilk hazır ofis projesi olma özelliğiyle dikkat çekiyor. 30 euro karşılığında hem kiralanan hem de sekreterya ve güvenlik hizmetlerinin ücretsiz verildiği projede, kalan diğer hizmetler belirli ücretler karşılığında sağlanıyor.

Her katta resepsiyon ve kişisel asistan, tam donanımlı mutfak, çok fonksiyonlu, yazıcı ve çeşitli ofis malzemeleri ile donatılmış Xerox Odası ve 8-10 kişi kapasiteli 15 adet toplantı salonlarının yer aldığı binada Wi-Fi telefon, kablosuz internet, düşük maliyetli telefon görüşmeleri için VOIP telefon sistemi, 200 kişiye kadar misafir ağırlanabilen konferans katı var.

ENGELLİLERE ÖZEL OFİS KATI

Tamamen engelli misafir ve müşterilere uygun bir altyapıyla donatılan Windowist Tower'da bu kapsamda ergonomik mobilyalar ve tam otomatik kapılar kullanıldı. Mimar Hakan Kıran'ın tasarımıyla gerçekleştirilen Windowist Tower Metro çıkış yapısında ve parkında engelliler için İstanbul'da ilk kez yapılan düzenlemenin aynısı Windowist Tower binasında da uygulandı. Bu düzenleme ile metro çıkışında ve Windowist Tower binasının girişinde engelliler için Türkiye'de ilk kez özel bir lift sistemi kuruldu. Metroyu kullanan engelliler, bu lift sistemi ile diğer yolcularının çıkış yaptığı yerden, ister tekerlekli sandalye, ister ayakta tutunarak inip çıkabililiyor. Böylece Windowist Tower ulaşan engelli misafir ve müşteriler, yine özel bir lift sistemi ile binaya rahatça giriş yapabiliyor.

ANLAŞMALI OTELLERDE ÖZEL İNDİRİM

WIndowIst Tower'da 64 adet yönetici bölümü ayrı 5 ila 7 kişilik ofis, 23 adet 5 kişilik ofis,79 adet 2 ila 3 kişilik ofis, 16 adet tek kişilik ofis bulunuyor. Metro yapısından binaya direkt çıkış bulunan projeden Taksim'e 15 dakikada, Levent'e 5 dakika da ulaşım sağlanıyor. Proje bünyesinde Gezi İstanbul ve Hacı Salih de yer alırken işadamlarına anlaşmalı otellerde indirim alma imkanı da sunulacak. 

Windowist Tower

www.windowist.com/tr

0212 214 70 00

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kentsel dönüşüm yarısı bizden kampanyası son durum!
  • 27.04.2023 15:08

Kentsel dönüşüm yarısı bizden kampanyası son durum!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Yarısı Bizden" kampa ...

Bakan Nebati: "Bu bir konut kampanyası değil, gayrimenkul finans mimarisidir"
  • 12.01.2023 17:08

Bakan Nebati: "Bu bir konut kampanyası değil, gayrimenkul finans mimarisidir"

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, AAtölye'de düzenlenen AA Editör Masası' ...

Yeni Evim kampanyası reklam filmi yayında!
  • 04.01.2023 13:31

Yeni Evim kampanyası reklam filmi yayında!

Orta Gelirliye Yönelik Konut Kampanyası olarak açıklanan Yeni Evim kampanyası re ...

TOKİ İlk Evim ve İlk İş Yerim kampanyasının tüm detayları
  • 14.09.2022 16:33

TOKİ İlk Evim ve İlk İş Yerim kampanyasının tüm detayları

TOKİ İlk Evim kampanya başvuru şartları belli oldu. Çevre, Şehircilik ve İklim D ...

Cumhurbaşkanı, TOKİ İlk Evim Sosyal Konut Detaylarını Açıkladı
  • 13.09.2022 17:01

Cumhurbaşkanı, TOKİ İlk Evim Sosyal Konut Detaylarını Açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ İlk Evim ve İlk İş Yerim Sosyal Konut k ...

TOKİ Başkanı Bulut, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi tanıtımında konuştu
  • 13.09.2022 17:00

TOKİ Başkanı Bulut, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi tanıtımında konuştu

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, yeni sosyal konut kampanyası ile ...