maritbet girişmaritbet
Tuzla Evora İstanbul Adalar 87 bin 900 TL!

Tuzla Evora İstanbul Adalar 87 bin 900 TL!

Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Evora İstanbul’da satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Tamamlandığında 20 bin kişinin yaşayacağı projenin Adalar etabında fiyatlar 87 bin 900 liradan başlıyor

Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Evora İstanbul'da satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Tamamlandığında 20 bin kişinin yaşayacağı projenin Adalar etabında fiyatlar 87 bin 900 liradan başlıyor

 E5'ten Ankara istikametine giderken Tuzla İçmeler Köprüsü'nden sola dönüldüğünde, TEM otoban Tuzla çıkışından sonra Tuzla E5 bağlantısı ve İçmeler Köprüsü'ne girildiğinde, en yüksek tepede yükselen Evora İstanbul projesini görmemek mümkün değil Bu şehrin nüfusu 20 bin kişiyi bulacak Son yılların en büyük projelerinden biri olan Evora İstanbul Tuzla'nın en yüksek tepesine bir taç gibi konuyor. Tertemiz havası ve deniz manzarası projeden önce göze çarpan detayları Marmara Denizi manzarasına sahip projenin dördüncü etabında, stüdyo, 1 + 1, 2 + 1 ve 3 + 1 tipinde daireler bulunuyor. Tuzla'ya en hakim tepesinde deniz manzaralı bir şehir olarak yükselen Evora İstanbul Adalar'daki daireler 87 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla ve yüzde 1 peşinat ile satışa konuldu. Projede yer alan konutların yüzde 70'i deniz manzarasına hâkim. Projede en ilginç detaylardan biri de, satışı gerçekleşen dairelerin büyük bir oranının kadın alıcılardan oluşması. Kadınların gönlünü fetheden proje, çocuklu ailelere, yalnız yaşayanlara ve beyaz yakalı kesime hitap etmesiyle dikkat düşünürsek, isim hiç de fena değil. Tuzla'nın içerisinde yeni bir şehir inşa eden Teknik Yapı, projeyi konut projesi dışında yaşamak için gerekli tüm detayları düşünerek hazırlamış. İlkokul, kreş, tıp merkezi, cami, alışveriş üniteleri, restoranlar ve daha birçok detay projenin içerisinde yerini almış. Yfepyeni bir şehir, şehir içinde şehir konsepti yani... Tuzla'da İstanbul'un en eski sayfiye yerlerinden birinde şimdi yeni bir hayat başlıyor. Evora İstanbul, Teknik Yapı ve Emlak Konut GYO ile birlikte hasılat paylaşım modeliyle hayata geçiyor. Proje oldukça dikkat çekici. Öyle ki Ekim 2011'de satışa çıktığından beri satış ofisini tam 33 bin 200 kişi ziyaret etti. Merak uyandıran, ilgi toplayan ve İstanbul'un beğenisine sunulan projenin, beklenenden daha önce dördüncü etabı satışa çıktı bile. Dördüncü etabın adı: Adalar. Projedeki konutların yüzde 70'inin deniz manzaralı olduğunu düşünürsek isim hiç de fena değil.Tuzla'nın içerisinde yeni bir şehir inşa eden Teknik Yapı projeyi konut projesi dışında yaşamak için gerekli tüm detayları düşünerek hazırlamış. İlkokul kreş tıp merkezi cami alışveriş üniteleri restoranlar ve daha birçok detay projenin içerisinde yerini almış.

Marmara Denizi manzarasına sahip projenin dördüncü etabında stüdyo 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde daireler bulunuyor.Tuzla'ya en hakim tepesinde deniz manzaralı bir şehir olarak yükselen Evora İstanbul Adalar'daki daireler 87 bin 900liradan başlayan fiyatlarla ve yüzde 1peşinat ile satışa konuldu.Projede yer alan konutların yüzde 70'ideniz manzarasına hâkim. Projede en ilginç detaylardan biri de satışı gerçekleşen dairelerin büyük bir oranının kadın alıcılardan oluşması. Kadınların gönlünü fetheden proje çocuklu ailelere yalnız yaşayanlara ve beyaz yakalı kesime hitap etmesiyle dikkat çekiyor. Yani proje daire tipleri yaşam alanları ve tüm tasarımıyla her kesimden nüfusa hitap ediyor.

KÜÇÜK EVLERE DOĞRU ÇÖZÜM

Uzun yıllardan beri Bağdat Caddesi gibi lüks semtlerde yapılar inşa eden Teknik Yapı Evora İstanbul ile herkese Teknik Yapı deneyimi yaşama imkânı sunuyor. Site içerisinden yaşam başladıktan sonra ortaya çıkabilecek sorunlar proje tasarlanırken düşünülmüş. Site içerisinde oluşacak araç trafiği site çeperinden sağlanmış.

Tamamının Ağustos2014'te tamamlanması planlanan projenin içerisinde 46 bin metrekarelik park bulunuyor.4 bin 704 konuttan oluşan Evora İstanbul'da proje bitiminde ortalama 20 bin kişi yaşayacak.

Yelda Akgün/HT Emlak

Mimar Esin Tümer'den Evora İstanbul yorumu!

İsteyen mutfağı atıp 'her şey dahil' sistemi evine de taşıyor

Teknik Yapı Tuzla'da yeni bir kent kuruyor.

300 dönüm arazi üzerinde, 20 binden fazla kişiye ev sahipliği yapacak 44 bloktan ve 5 parselden oluşan, spor kompleksi, tıp merkezi, market zinciri ve diğer ticari üniteleri ile kendi mikro şehrini sunan proje gerek yerleşke kararları gerekse mimari özellikleri ile dikkat çekiyor. Mimar Eren Yorulmazer'in imzasını taşıyan dış cephe ve iç mekân kararları örnek dairenin aynısına talebi artırıyor.

TAVAN ZEMİN ARASI CAM CEPHE

Gün ışığından maksimum yararlanarak ferah daireler sunmayı hedefleyen projenin konut dış cephe çözümlerinde şeffaf yüzeyler kat yüksekliği boyunca kurgulanmış. Geniş cam yüzeylerin temizliği ve güvenliği için tasarlanan Fransız balkonlar özel korkuluk tasarımları ile dikkat çekiyor.

Yerleşke kararlarında tüm parsellere, açık-kapalı yüzme havuzları, tenis kortları, basketbol sahaları, buhar odası, fitness salonları gibi sosyal alanlar ve kapalı-açık otopark olanakları sunulmuş. Kuaför, kuru temizleme, yiyecek içecek imkânları, tüm yerleşkeye hitap eden tıp merkezi, üyelik esasına dayalı spor kompleksi ve market olanakları ile de kullanıcılarının her ihtiyacına cevap veren güvenli bir yaşam alanı sunuyor Evora İstanbul.

Belki bu yüzden de bayan yatırımcıların çok ilgisini çekiyor.

TEKNİK ÇÖZÜMLER

Evora İstanbul, projeye özel 20 cm daha yüksek tünel kalıp boyutları ile iç mekân yüksekliklerinde, sistem kısıtlarından kurtulmuş. Net yüksekliklerin 2.76 cm olduğu konutlar ve geniş cam cepheler ile gün ışığını içeri alırken, ısıyı kaybetme problemini de çözüyor. Isı yalıtımlı çift cam yüzeyler şeffaf alanlarda kullanılırken, opak alanlar ısı yalıtımlı Teknik Yapı'nın kendi ürünü olan Betofiber izolasyonlu cephe panelleri ile bitiriliyor. Isı, ses yalıtımı ve malzeme, işçilik adına hazır ürünün tüm avantajlarını kullanıyor Evora İstanbul.

MUTFAKSIZ EV TALEBİ

Teknik Yapı, stüdyo daire kavramı ilk uygulayan firmalardan biri. Evora İstanbul ile yeni bir kavram daha sunuyor. Mutfaksız ev.

"Herşey dahil" projeler yemek alternatifini sunuyor diyen yetkililer, mutfak istemeyen müşterilerine hacmi alt yapısı hazır ama boş olarak sunuyor.

Özellikle bekâr yaşayan bay bayan kullanıcıların ilgisini çeken sisteme talep yoğun.

Yerleşkenin bir diğer özelliği de "Misafir Evi". Akrabalarınız için değil kendi yaşam tarzınız için küçük metrekarelere yatırım yapabilirsiniz ama elbet daha fazla odaya ihtiyaç duyacağınız bir gün gelebilir.

Misafir Evi işte bu ihtiyaca yönelik, kiralama modeli ile konuklarınıza aynı yerleşkede ev konforu sunuyor.

NASIL BİR EV

 Evora İstanbul'un örnek dairesi tüm örnek daireler içinde Eren Yorulmazer imzası ile farklılaşıyor. Hareketli mobilyalardaki özen ve tasarım farklılıkları dikkat çekici.

Televizyon ünitesi, gardıroplar ve tavana uygulanan hareket ile mekân dikdörtgen bir hacimden daha yumuşak hatlara sahip elipslere, dairelere geçiş yapıyor. Bu oyunlar estetik gereği gibi düşünülse de fonksiyonel olarak da mekânı genişletiyor. Islak mekânlardaki seramikler projeye özel tasarlanmış.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nazmi Durbakayım 'Yatırımcı yine gayrimenkul dedi'
  • 15.04.2022 11:47

Nazmi Durbakayım 'Yatırımcı yine gayrimenkul dedi'

İNDER ve Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, TÜİK'in mart ayı k ...

Evora İzmir tanıtım filmi yayında!
  • 26.09.2018 12:54

Evora İzmir tanıtım filmi yayında!

Emlak Konut GYO bünyesinde Teknik Yapı ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen E ...

Evora İzmir basına tanıtıldı
  • 25.09.2018 15:38

Evora İzmir basına tanıtıldı

Emlak Konut GYO bünyesinde Teknik Yapı ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen E ...

Umut Durbakayım ve Feyzullah Yetkin Evora İzmir'i anlatıyor
  • 25.09.2018 13:32

Umut Durbakayım ve Feyzullah Yetkin Evora İzmir'i anlatıyor

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım ve Halk GYO Genel M ...

"Tüm projelerimizle kampanyaya katılıyoruz"
  • 28.08.2018 15:32

"Tüm projelerimizle kampanyaya katılıyoruz"

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, tüm projelerinde T ...