maritbet girişmaritbet
Şua İnşaat’tan Elite City halkalı’da 10 yıla kadar vade imkanı!

Şua İnşaat’tan Elite City halkalı’da 10 yıla kadar vade imkanı!

Şua inşaat müşterilerine özel 10 yıla kadar taksit imkanı sağlıyor. Ayrıca daireler için hiç peşinat ödenmiyor. Bu da Elite City’den daire sahibi olmak isteyenlere finansman kolaylığı sağlıyor

Daha önce Anadolu yakasında gerçekleştirdiği projelerle dikkat çeken Şua İnşaat ve Emlak GYO hasılat paylaşımı olan Elite City projesiyle Avrupa yakasındaki Halkalı-Atakent'teki projesi ile tüketicilerin dikkatini çekmeye çalışıyor. 170 milyon TL değeri bulunan Elite City'de her ihtiyaca ve yaşam biçimine uygun 61-190 metrekare arasında daireler bulunuyor.
Toplam 590 konuttan oluşan Elite City'nin 2+1 ve 3+1 dairelerinde, hemen her dairenin mutfak cephelerinde kendilerine özel bir de kış bahçesi de bulunuyor.

Rüyamızı gerçekleştirdik

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Nimetullah Kaya, Elite City projesiyle ilgili "Elite City projesinde amacımız .beklenenin aksine, küçük metrajlı, tünel kalıp ve araziye serpiştirilmiş, yön hesabı yapılmamış, ticari esaslı bir proje değil, geniş, ferah, nitelikli, dikeyde yapılaşmanın yanında az kati yapı seçeneğine de cevap veren bir proje yaptık. Elite City'de rüyamızı gerçekleştirdik" dedi.

10 yıla kadar vade imkanı sağlanıyor
ŞUA inşaat müşterilerine özel 10 yıla kadar taksit imkanı sağlıyor. Ayrıca daireler için hiç peşinat ödenmiyor. Bu da Elite City'den daire sahibi olmak isteyenlere finansman kolaylığı sağlıyor. Yatırım açısından da oldukça elverişli olan Elite City'nin 1 yıl içerisinde en az yüzde 25,2 yıl içerisinde ise yüzde 60 kazandıracak bir yatırım olacağı öngörülüyor. Yüzde 89'u yeşil alan olan Elite City'de tüm araçlar sitenin altına konumlanan kapalı otoparka park edüiyor. Site içerisinde araç dolaşmasına izin verilmeyen Elite City, çocuklu ailelerin ilgisi yoğun olarak gözleniyor.

Elite City iletişim bilgileri
Web: http://www.elitecity.com.tr/
Tel: 0212 472 72 55 

  • Etiketler:

Yorum Yaz