maritbet girişmaritbet
Konut projelerinde Ramazan ayına özel kampanyalı satışlar!

Konut projelerinde Ramazan ayına özel kampanyalı satışlar!

Gayrimenkul sektöründeki Ramazan durgunluğunu yenmek isteyen firmalar satışları tetikleyecek cazip kampanyalara başladı

Gayrimenkul sektöründeki Ramazan durgunluğunu yenmek isteyen firmalar satışları tetikleyecek cazip kampanyalara başladı. Şeker Bayramı'na kadar devam edecek kampanyalarda 11 Ayın Sultanı'ndan esinlenerek yüzde 11 indirim yapan var

Hem yaz mevsimi hem de Ramazan'a denk gelen temmuz ayında yılın en durgun günlerini geçiren inşaat şirketleri tüketicileri harekete geçirmek için cazip kampanyalara başladı. Eylül ayında yeni projelerini lansmana hazırlanan pek çok şirket, satışı devam eden mevcut projelerinde Ramazan durgunluğunu kampanyalarla yenmeyi hedefliyor. Bu nedenle devam eden kampanyaların yanı sıra Ramazan'a özel fırsatlar da ekleyen şirketler satış ofislerini ev sahibi olmak isteyenlerle dolduruyor.

Bir yıl aidat ödenmiyor

Peşin ödemelerde indirim, taksit uzatma ya da şirket bünyesinde taksitlendirme imkânı sağlayan firmalalar son haftalarda kampanyaların dozunu artırarak bir yıl kira garantisi ya da bir yıl aidat almamak gibi ev sahiplerini cezbedecek kampanyaları da sunmaya başladı. Ellerindeki stoğu eritmek ve satışları hızlandırmak için yapılan kampanyaların Ramazan sonuna kadar devam edecek olması ise ev sahibi olmak isteyenlere bu süreçte düşünme imkânı da veriyor.

Taksit sayısı 11 ay uzatıldı

Bazı şirketler ise kampanyaların Ramazan'a özel olması izin '11 Ayın Sultanı' benzetmesinden esinlenen uygulamalara başladı. Yüzde 11 peşin indirimi, 11 ay taksit uzatma gibi imkânlar ise bu fırsatlar arasında dikkat çekiyor. Bazı firmalarsa teslime hazır olan projelerinde tüketicileri bir an önce ev sahibi yapmak için 'otururken öde' gibi modelleri temel alıyor. Kampanyalara tüketicilerden gelen talep sektörün en durgun günlerini hareketlendirmeye yardımcı olacak görünüyor.

11 Ayın Sultanı'nda yüzde 11 indirim

Okkalar İnşaat'ın Kurtköy'deki Arma Business & Life projesinde Ramazan ayının '11 ayın sultanı' olması ve 11'in hikmetinden hareketle bir kampanya hazırlandı. Kampanyada, peşin alımlarda yüzde 11 indirim uygulanacak. Şirket bünyesinde 24 ay sıfır faizli ödeme imkânı sunulurken kampanyaya özel olarak buna 11 ay daha eklenerek 35 aya çıkarıldı. Şirket ayrıca, kredili alım yapanların peşinat ödemesini ise 11 ay sonraya öteliyor. 15 Temmuz'da başlayan kampanya ramazan sonuna kadar devam edecek.

Tuzla ve Maltepe'de iki ayrı kampanya

Teknik Yapı'nın Tuzla'daki Evora İstanbul ve Maltepe'deki Deluxia Dragos projelerindeki kampanyalar ramazan boyunca devam edecek. Evora İstanbul'da yüzde 1 peşinat, Dragos'ta ise 72 ay sıfır faiz uygulanıyor. 5 bin konuttan oluşan Evora İstanbul'da 1+1 ve stüdyo tipi dairelerdeki giderek artan talep, yeni 1+1 tipi dairelerin arzına neden oldu. Üç blokta yer alan 339 tane 1+1 ve 57 tane 2+1 tipi daire 102 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projedeki 1+1 ve 2+1 tipi dairelerde yüzde 1 ve yüzde 25 peşinat tutarına ek olarak 120 aya kadar değişen vade seçeneği sunuluyor. Kendine uygun peşinat tutarını tercih edenler Şubat 2013, Ağustos 2013 ve Şubat 2014'de üç ara ödeme yapacak. Maltepe'deki Deluxia Dragos projesinde de geçerli olacak bir başka kampanyada 72 ay vadede faiz oranı sıfırlandı. Kampanyasından faydalanmak isteyenler ara ödemesiz aylık 1.031 liraya taksitle ev sahibi olabilecek. Teknik Yapı Holding Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, "Hiç peşinat vermeden ev almak isteyenlere 2013 ve 2014'de iki ara ödeme seçeneği ve 36 ay sıfır faiz fırsatı veriyoruz. 120 ay ödeme seçeneklerinden faydalanmak isteyenlere ise yüzde 0,47 ile 0,91 arasında faiz imkânı sunuyoruz" dedi.

Bayrama kadar yüzde 5 indirim

Yalçıntepe Group'un Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Maximoon Evleri projesinde Ramazan'a özel olarak hazırlanan kampanyada yüzde 5 indirim uygulanıyor. 89 bin TL'den başlayan fiyatlara konut satılan kampanyada metrekaresi 3 bin TL'den başlayan fiyatlar üzerinden yüzde 5 indirim yapılıyor.. Ev sahibi olmak isteyenler kişiye özel ödeme planına kendileri yön verebiliyor. 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçeneklerde toplam bin 560 konutun yer aldığı proje 321 daireden oluşuyor. Projede toplam 86 ticari birimden oluşan Maximoon Çarşı adlı açık alışveriş merkezi de yer alıyor. Projenin sosyal imkânları arasında basketbol sahası, tenis kortu, açık ve kapalı yüzme havuzu, koşu ve yürüyüş yolları, Türk hamamı, sauna ve SPA salonları yer alıyor.

Denizli'de yüzde 1 peşinatla daire

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) Denizli'de hayata geçirdiği Sümerpark Evleri'nde yüzde 1 peşinatla ev sahibi olma imkânı tanınıyor. Evlilik Kampanyası'nda ise evlilik hazırlığında olan çifter için evlilik tarihi itibariyle üç taksit Pera GYO tarafından ödeniyor. 16 katlı 6 blok ve 17 katlı ikiz rezidans bloktan oluşan projede örnek daireler ziyaret edilebiliyor. Ana caddeye, otogara ve Denizli-İzmir hızlı tren istasyonuna yürüme mesafesinde olan projede merkezi konumda bulunuyor. İnşaatına 2011'de başlanan projede üçüncü bloğun inşaatına ise 2012 son çeyreğinde başlanacak.

Soyak Park Aparts'ta 'otururken öde' modeli

Soyak İnşaat tarafından Halkalı'da yapılan Soyak Park Aparts projesinde ev sahibi olmak isteyenler için kampanya başlatıldı. Dokuz ay sonra teslimlerin başlayacağı projede hemen ev sahibi olanlar taksitleri oturmaya başladıktan sonra ödeyebiliyor. Göl manzaralı dairelerin bulunduğu projede yüzde sıfır faiz ve 36 ay vade imkânı sağlanıyor. Projede peşin alımlarda yüzde 5 indirim uygulanıyor. Daire fiyatlarının 108 bin 500 TL'den başladığı projede, stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 seçeneklerinin yanı sıra bahçeli ve dubleks kent evi tarzında toplam bin 121 konut yer alıyor. Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği'ne uygun şekilde geliştirilen Soyak Park Aparts, yaşam başladığında aidatlardaki tasarruf sağlayacak. Otomatik bahçe sulamanın yanı sıra toprağa karıştırılan granüller kullanılarak az suyla sağlıklı yeşil alanlar oluşturulan projede ortak alanlarda fotoselli batarya sistemleri, çevre aydınlatmasında LED'li sistemler ve su ısıtmasında güneş paneli kullanımı ile tasarruf sağlanması planlanıyor. Projede 24 saat kapalı devre güvenlik kamera sistemi, dairelere kadar getirilen fiber kablo ile internet üzerinden IPTV, görüntülü konuşma yapılabilen IP telefon ve kablosuz internet hizmeti de var.

216 Butik'te beş ödemeli model

216 Yapı'nın Çekmeköy'de hayata geçirdiği 216 Butik projesinde beş farklı ödeme modeli sunuluyor. "Aramızda paranın lafımı olur?" sloganıyla düzenlenen kampanyada 69 metrekare 1+1 daireler 170 bin liradan, 118 metrekare 2+1 daireler 260 bin liradan, 143 metrekare 3+1 dairelerse 325 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, "İlk ödeme modelinde daire fiyatın yüzde 25'ini peşin alıyoruz, kalanı vade farksız 36 ay taksite bölüyoruz. İkinci ödeme şeklinde ise yüzde 50 peşinat alıp, kalanı vade farksız 60 ay taksit yapıyoruz. İsteyenler yüzde 5 peşin verirken, daire bedelinin yüzde 20'sini teslime kadar, yüzde 75'ini ise teslimde banka kredisi ile ödeyebilir. Bir başka ödeme modelinde ise yüzde 25 peşin alıp, geri kalanını anlaşmalı bankadan indirimli veya ertelemeli kredi kullandırıyoruz. Burada yüzde 12'ye varan indirim de yapıyoruz. Beşinci ve son ödeme modelinde ise tamamını peşin alıyoruz ya da yüzde 25+yüzde 75 kredi kullandırıyoruz. Bu seçenekten yararlananlara yüzde 20'ye varan indirim yapıyoruz" diye konuştu. 5 bin metrekare alanda inşa edilen ve üç blokta, 114 daireden oluşan proje Şubat 2014'te tamamlanacak. Yüzde 70'i yeşil alana ayrılan projede yaz -kış kullanılabilen bir yüzme havuzunun yanı sıra gezi alanları, fitness center, sauna, kapalı otopark, servis bekleme odası, çocuk oyun alanı, kamelya ve 24 saat güvenlik yer alıyor.

Sabah Emlak Mortgage

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Tuzla Evora’da stüdyo daireler 91 bin 400 liraya! Yüzde 10 Ramazan indirimi!
  • 21.07.2013 12:16

Tuzla Evora’da stüdyo daireler 91 bin 400 liraya! Yüzde 10 Ramazan indirimi!

Tuzla’da yükselen İstanbul Evora projesinde kampanya fırsatı Ramazan Bayramı son ...

Konut projelerinde Ramazan ayına özel kampanyalı satışlar!
  • 26.07.2012 08:05

Konut projelerinde Ramazan ayına özel kampanyalı satışlar!

Gayrimenkul sektöründeki Ramazan durgunluğunu yenmek isteyen firmalar satışları ...