maritbet girişmaritbet
Kınaş Vizyon 2023 özel fırsatlarla satışta!

Kınaş Vizyon 2023 özel fırsatlarla satışta!

Kınaş tarafından kayseri'de yapılan Vizyon 2023 projesinde ilk 30 daire için yüzde 3 lansman indirimi uygulanıyor

Cumhuriyetin 100. Yılından esinlenerek Vizyon 2023 projesine start veren Kınaş İnşaat, bu yıl Kayseri'de hayata geçireceği projesiyle kentte farklı bir yaşam merkezine imza atacak.

Kayseri'nin konfor anlayışının ve bir yaşam merkezinden beklentilerinin değiştiğini ifade eden Kınaş İnşaat Satış Pazarlama Koordinatörü Muzaffer Kahraman bu beklentileri karşılamak için İstanbul'da seçkin mimarlar arasında yapılan yarışma sonucu "Vizyon 2023' projesinin yapıldığını söyledi.

Fiyatların 370 bin TL ile 610 bin TL aralığında olduğu projede satılan dairelerin şu anda altın fırsatlar kampanyası kapsamında müşterilere sunulduğunu belirterek, "İlk 30 daire için yüzde 3 lansman indirimi uyguluyoruz. Yine ilk yıl aidatın firma tarafından ödenmesi, ikinci ev alana da ekstra yüzde 5 indirim uygulaması da müşteriler için ciddi avantajlar sağlıyor" diye konuştu.

Yüzde 90 yeşil alan bulunan projenin Sivas Caddesi üzerinde olduğunu kaydeden Kahraman, tramvay hattı üzerinde ve havaalanına yakın olması, AVM'lerin bulunduğu noktada yer almasının da projenin diğer artıları olarak ön plana çıkağını söyledi. Kahraman, projenin Haziran 201'te teslim edileceğini kaydetti.

Kınaş Vizyon 2023 iletişim bilgileri

Web: http://www.kinas.com.tr/

Tel: 444 3 567

  • Etiketler:

Yorum Yaz