maritbet girişmaritbet
En düşük konut kredisi Varyap Varyap Grand Tower'da!

En düşük konut kredisi Varyap Varyap Grand Tower'da!

Varyap tarafından Ataşehir'de yapılan Varyap Meridian'ın Varyap Grand Tower etabında peşinat 3 bin TL'den başlarken, uygulanan yüzde 0.44 faiz oranı ile Türkiye'nin en düşük faizli konut kredisi imkanı sunuluyor

 

 

İstanbul'un yeni finans merkezi Batı Ataşehir'de inşa edilen, LEED kayıtlı Türkiye'nin ilk yeşil karma konut projesi Varyap Meridian'ın, 3 binTL'den başlayan peşinatla satışa çıkan 61 katlı Türkiye'nin en yüksek binası ve ilk yeşil gökdeleni Varyap Grand Tower'da yoğun ziyaretçi trafiği yaşanıyor.

Varyap, gelen müşterilere daha iyi hizmet verebilmek amacıyla görüşmelerin randevu sistemi ile yapılmasını planlanıyor.

Varyap Grand Tower'ın Batı Ataşehir'de olması ve uygun ödeme koşulları sunulması da yoğun talebin diğer nedenleri arasında yer alıyor. Projeden daire satın almak isteyenlerin çoğunluğunu üst düzey yöneticiler, doktorlar, mühendisler, öğretim üyeleri ve profesyonel yöneticilerin oluşturduğu açıklandı.

307 bin TL'den başlıyor

Varyap Grand Tower'da peşinat, 3 bin TL'den başlarken, uygulanan yüzde 0.44 faiz oranı ile Türkiye'nin en düşük faizli konut kredisi imkanı sunuluyor. Türkiye'nin ilk yeşil gökdeleninden daire sahibi olmak isteyenlerin sadece daire bedelinin yüzde 1'i oranında peşinat ödemesi yeterli oluyor. Varyap Grand Tower'da, stüdyo ile 5+1 arasında değişen dairelerin satış fiyatları 307 bin TL'den başlıyor. Varyap Grand Tower'da, 40 metrekarelik stüdyodan, 5+1'e kadar, her biri kendi içinde özel tasarımlı pek çok konut seçeneği bulunuyor. 38 teraslı daire bulunan Varyap Grand Tower'daki dairelerin yüzde 80'inde, 5-24 metrekare arasında değişen büyüklükte kat bahçeleri yer alıyor.

 

Varyap Meridian iletişim bilgileri

Web: www.varyapmeridian.com

E-posta: [email protected]

Tel: 0 216 444 40 30

  • Etiketler:

Yorum Yaz