maritbet girişmaritbet
Aqua City 2010 Çekmeköy’de 252 bin 500 TL'ye!

Aqua City 2010 Çekmeköy’de 252 bin 500 TL'ye!

Sinpaş GYO'nun Çekmeköy'de yapımını gerçekleştirdiği Aqua City 2010’da konut fiyatları 252 bin 500 liradan başlıyor

 

 

AvrupaKültür Başkenti vizyonu ile geliştirilen Aqua City 2010 sosyal ve kültürel aktiviteleri ile dikkat çekiyor. Projede profesyonel spora imkan veren çok amaçlı kapalı spor salonu, Misya Kulüp içerisinde yer alan ve yaz kış güneşlenme imkanı sunan Skylight'lı kapalı yüzme havuzu, göle karşı spor yaparken zinde bir yaşam sunan fitness salonu ve yarı olimpik yüzme havuzu gibi pek çok sosyal ve sportif yaşam seçeneği bulunuyor.

Projede fiyatlar 252.500 TL'den başlıyor. Aqua City 2010'da evler isimlerini Likya, Karya ve Frigya Evleri gibi, Antik Çağ Anadolusunda kurulmuş ve yaşamlarını su kenarında sürdürmüş medeniyetlerden alıyor. Modern bir yaşam için tasarlanan Aqua City 2010'da, her biri göl manzaralı, 56 metrekareden 288 metrekareye kadar 63 farklı daire seçeneği bulunuyor. Aqua City 2010'da tüm evlerin ana yaşam alanları yaz-kış yeşil kalan özel peyzajıyla zenginleştirilen göle bakacak.

Gayrimenkul sektöründe birçok ilke adını yazdıran Sinpaş GYO, "Tarihi Fırsat" kampanyasıyla bir ilke daha imza atıyor. Sinpaş GYO projelerinde 84 ay vade ile herkes hayalindeki eve kavuşacak.

Sinpaş Grubu'nun konut sektöründeki 36 yıllık bilgi ve deneyimi ile projeler geliştiren Sinpaş GYO, yeni kampanyası "84 Ay Vade" ile bir ilke daha imza atıyor. Yenisatış politikası ev sahibi olmak isteyenlerin tasarruflarına, birikimlerine dokunmadan küçük taksitler ile ev alma kolaylığı sağlamak amacıyla düzenlendi. Ev sahibi olmak isteyenler, banka kredisiz ödeme kolaylığıylayüzde 5'i peşin, yüzde 10'u 1 yıl, yüzde 30'u 2 yıl sonra ödenmek üzere, kalan bakiyeyi 1.190 TL'den başlayan taksitlerle 84 ay vade ile ödeyebilecek ve bu kampanya ile daha geniş kitleler lüks konut sahibi olabilecek.

SİNPAŞ GYO'DAN ÖZGÜN PROJELER
Yaşam kalitesine önem veren, geleceğe miras nitelikte projeler üretme hedefiyle yoluna devam eden Sinpaş GYO, portföyündeki 5 proje ile farklı hedef kitlelere yönelik konsept projeler sunuyor. Bu yılın ilk yarısında İstanbul Sarayları projesinin lansmanını yaptıklarını söyleyen Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, "2011 yılında Sancaktepe'de Lagün projemize komşu yeni projemizin satışlarına başlamayı hedefliyoruz. Ankara'da, ikisi Çankaya'da, bir tanesi Alacaatlı'da ve bir tanesi de Temelli'de yer alan arsalarımızdan ilk adım olarak Alacaatlı projemizin proje geliştirme çalışmalarında sona yaklaştık. Sinpaş'ın yenilikçi ve öncü vizyonu ile yatırımı yaptığı her bölgeyi cazibe merkezi haline getirme misyonunu Ankara'daki bu ilk projemizde de devam ettireceğiz. Alacaatlı projemizin dışında da, Ankara'daki faaliyetlerimiz Çankaya Büyükesat ve Oran'daki arsalarımızda devam edecek. Şehrin merkezinde konumlanan bu arsalarda konsept çalışmaları devam ediyor. Bunun yanı sıra Şişli Bomonti'de bir projemiz olacak. Şu anda tasarım çalışmaları devam eden projemizin geliştirme faaliyetlerini yılsonuna kadar tamamlayıp, gelecek yıl satış ve inşaatına başlayacağız" dedi. Çelik, ayrıca "Mütekabiliyet yasası nedeniyle İngiliz'e, İtalyan'a ev satabilirsiniz ama Ruslara, Kazaklara ve Azerilere satamıyorsunuz. Bu konuda mütekabiliyet ölçülerinde gereken esnekliklerin sağlanması uygun olacaktır" açıklamasında bulundu.

 

Sinpaş Aqua City 2010 iletişim bilgileri
Web: www.aquacity2010.com.tr
Tel: [email protected]
Tel: 0216 622 71 01

  • Etiketler:

Yorum Yaz