maritbet girişmaritbet
37 BİN LİRAYA DAİRELER

37 BİN LİRAYA DAİRELER

Osmanlı İnşaat Yapı tarafından Beylikdüzü’nde inşa edilecek “Elisa Premium Life” projesinde yer alan rezidansların fiyatları 37 bin liradan başlıyor.

Türkiye'de her zaman bir ilke imza attıklarını söyleyen Osmanlı İnşaat Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Osman Bakırcı, “9'uncu projemiz inşaat sektöründe şoke etkisi yaratacak. ‘Elisa Premium Life' adını verdiğimiz çılgın projemizde, 45 metrekarelik 1+0 rezidanslar 37 bin TL'ye satılacak” dedi.

Osmanlı İnşaat Yapı, inşaat sektöründe bir ilke imza atıyor.

6 yılda ağırlığı Beylikdüzü'nde olmak üzere 8 projeyi başarıyla tamamlayan Osmanlı İnşaat Yapı, Beylikdüzü'ndeki yeni çılgın projesini açıkladı.

Osmanlı İnşaat Yapı Yönetim Binası ve Merkez Satış Ofisi'nin açılışında konuşan Osmanlı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Osman Bakırcı, Beylikdüzü'nde yapacakları 9. projenin inşaat sektöründe şoke etkisi yaratacağını söyledi.

Şimdiye kadar gerçekleştirdikleri tüm projelerde Türkiye'de bir ilke imza attıklarından bahseden Bakırcı, “6 yıl önce bu yola çıktığımızda, yaptığımız projelere rakiplerimiz ‘hayal' diye bakmışlardı fakat, şu an gerçek olduğunu görüyorlar. 6 yıl önce projelerimizi açıklarken; ‘sıfır faiz, banka kredisi yok, krediniz bizden' dediğimizde ‘acaba' denildi fakat şu an gururla ‘biz bunu başardık' diyebiliyorum. Sektörün öncüsü olduk ve Türkiye'de bir ilke imza attık” dedi.

70 MİLYON DOLARLIK YATIRIM

Beylikdüzü'nde yapılacak olan 9'uncu projenin, diğer projeleri gibi ses getireceğine inandığını ifade eden Bakırcı, “Bugünden itibaren inşaat sektörünün matematiği değişiyor. ‘Elisa Premium Life' adını verdiğimiz çılgın projemizde 45 metrekarelik 1+0 rezidanslar 37 bin TL'ye satılacak” diye konuştu. ‘Elisa Premium Life' için 70 milyon dolarlık bir yatırım yaptıklarını belirten Osman Bakırcı, “800 konutluk bu çılgın projemizde 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler olacak. 2012'in başında temelini atacağımız projemizi, 2013'ün sonunda teslim edeceğiz” ifadesini kullandı.

AMAÇ: YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRMAK

Tüm projelerindeki temel amaçlarının ‘yaşam kalitesini artırmak' olduğunu dile getiren Osman Bakırcı, şunları söyledi: “Senelerce daire hayali kurup da alamayan kişiler, yeni projemiz sayesinde hem hayallerine kavuşacak hem de süper lüks bir rezidans sahibi olacak. Herkesin en iyi koşullarda yaşamaya hakkı olduğunu düşünüyoruz ve bu doğrultuda projelerimizi tasarlıyoruz.”

GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNÜN KADIN PATRONU!

Osman Bakırcı, “Osmanlı İnşaat Yapı'nın ortağı aynı zamanda eşim Nuriye Bakırcı, inşaat sektöründe söz sahibi olan tek kadın olma unvanını taşıyor. Kendisi, Osmanlı İnşaat Yapı'nın mutfak kısmındaki tüm işleri yürüten kişidir. Bir projenin tasarlanma kısmından tutun da bina olmuş haline kadar her detayla ilgilenir. Tüm projelerimizi beraber tasarlarız” dedi.

"ANADOLU'YA AÇILACAĞIZ"

Şu an Beylikdüzü'nde hali hazırda Beylife Rezidans 1, Beylife Rezidans 2, Beylik Evler ve Diyanet-Sen olmak üzere 4 bin 500 konutluk projelerinin olduğundan bahseden Bakırcı, “Bu projelerin 3 bin 500 konutunu 2012'nin haziran ayında teslim edeceğiz. Yüzde 80 kabaları bitmiş durumda. Bu konutlardan da yüzde 70'ini satmış bulunuyoruz. Yine bu bölgede teslim ettiğimiz toplam 4 bin 500 konutluk Fildişi Konakları, Nadide Evler ve İmranlı Evler olmak üzere 3 projemiz daha var. Ayrıca Beylikdüzü civarında 70 bin dönümlük arsa stokumuz bulunuyor. Elimizdeki bu stoku bitirdikten sonra bu bölgedeki projelerimizi sonlandıracağız. İstanbul'un farklı noktalarına ve Anadolu'ya gideceğiz” açıklamasını yaptı.

Gelecek hedeflerinden de bahseden Osman Bakırcı, “2012'de inşaata başlayacağımız Erzurum'da 5 bin, Mardin'de ise 3 bin konutluk projelerimiz var. Anadolu'ya rezidanslar yaparak, orada oturan kişilerin de yaşam standartlarını artırmayı hedefliyoruz. Üstelik oralara yapacağımız projelerimize sosyal donatılar ekleyeceğiz. Dev iş merkezleri kurup, alışveriş merkezinin yanı sıra içlerine okul ve cami yapacağız” dedi. Şimdiye kadar 18 sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdiklerini sözlerine ekleyen Bakırcı, Giresun, Erzurum, Mardin, Kars, Trakya Bölgesi ve İstanbul'a okullar ve sağlık ocakları yaptıklarını belirtti.

Elisa Premium Life İletişim Bilgileri

Web adresi:
http://www.osmanliinsaatyapi.com.tr/

Mail: [email protected]

Telefon: 212 854 37 00

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kepçeye hamak bağlayan işçilerin tehlikeli eğlencesi
  • 25.08.2022 12:14

Kepçeye hamak bağlayan işçilerin tehlikeli eğlencesi

Beylikdüzü'nde bulunan şantiye alanında kepçenin ucuna bağladıkları hamakla hızl ...

Mehmet Erhan Değerli, Marmara Evleri 4'ü anlatıyor!
  • 18.01.2021 14:22

Mehmet Erhan Değerli, Marmara Evleri 4'ü anlatıyor!

İhlas Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Mehmet Erhan Değerli, Marmara Evleri 4 proj ...

İhlas Marmara Evleri 4 şantiyesi havadan görüntülendi
  • 06.07.2020 17:10

İhlas Marmara Evleri 4 şantiyesi havadan görüntülendi

İhlas Yapı tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen İhlas Marmara Evleri 4 projesin ...

Marmara Evleri 4 havadan görüntülendi
  • 18.05.2020 08:55

Marmara Evleri 4 havadan görüntülendi

İhlas Yapı tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Marmara Evleri 4 projesinin inş ...

‘Esenyurt’taki zarar 100 milyon TL’
  • 14.12.2015 14:10

‘Esenyurt’taki zarar 100 milyon TL’

İstanbul Esenyurt’taki imar krizinde mağdur olan onlarca vatandaşın avukatlığını ...

Osman Nuri Bakırcı, Osmanlı İnşaat'ı anlatıyor!
  • 03.09.2012 19:25

Osman Nuri Bakırcı, Osmanlı İnşaat'ı anlatıyor!

Osmanlı İnşaat ve projeleri, Osman Nuri Bakırcı ve Nuriye Bakırcı anlatıyor ...