maritbet girişmaritbet
12 AY TAKSİT YOK!

12 AY TAKSİT YOK!

Maltepe Süreyyapaşa’da Adalar ve İstanbul manzarasına karşı projelendirilen Nish Adalar’ın teslimleri yaklaşırken, son daireler için bir kampanya başlatıldı. Kampanyada, taksitler teslimlerden sonra başlıyor.

ÖZYAZICI İnşaat tarafından Maltepe Süreyyapaşa'da inşa edilen Nish Adalar'ın teslimine  10 ay kala başlatılan kampanyada, taksitler teslimlerden sonra başlıyor. Satışa çıkan 6 yeni blokla birlikte düzenlenen iki avantajlı ödeme planı sunuluyor. Fiyatların 165 bin TL'den başladığı projede, son daireler için 120 aya kadar uzanan vade seçenekleriyle birlikte taksitler 12 aya kadar erteleniyor. İlk yıl taksit ödemeksizin 120 aya kadar vadeli ödeme seçeneğinin yanı sıra, ilk yıl 725 TL'den başlayan taksitlerin olduğu ödeme planı da sunuluyor. Her zevke yanıt verecek şekilde tasarlanan 1+1'den 4+1'e kadar çeşitlilik gösteren dairelerin fiyatları ise 165 bin TL ile 752 bin TL arasında değişiyor.

Faizi 0.98'de sabitledi

Merkez Bankası'nın borç verme faizini artırması üzerine, bazı bankalarda kredi faiz oranları yüzde 1.74'e çıkartıldı. Bu karara ilişkin olarak sektörde çeşitli hareketlenmeler olmakla birlikte Nish Adalar yüzde 0.98'lik eski faiz oranını kısa bir süreliğine sabitledi. Çeşitli kampanyalarla birlikte son dairelerin yoğun taleple satıldığı Nish Adalar'da kredi faizlerinin artışından etkilenmemek için son fırsatı sunuyor.

Yüzde 70'i satıldı

202 bin 500 metrekare arsa üzerinde inşası devam Nish Adalar'da inşaatın büyük kısmı tamamlanırken, teslimlere de yaklaşılıyor. Konumu itibariyle kapanmaz adalar ve İstanbul manzarasına sahip Nish Adalar'da dairelerin yüzde 70'i sahiplerini buldu. İnşaat alanı 327 bin 150 metrekare olan projede 2 bin 200 konut yer alıyor. Daire tiplerinin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olduğu projedeki en küçük daire 83 metrekare olurken en büyük daire de 207 metrekare büyüklüğünde.

Mavi ve yeşil buluşuyor

Nish Adalar, manzarasının yanı sıra 160 bin metrekarelik peyzaj alanı ve buna ek olarak, Süreyyapaşa Korusu ve projenin arkasını tümüyle kaplayan ormanlık alanı ve temiz havasıyla da birçok projenin önüne geçiyor. Yüzde 80'i yeşil alana ayrılan projenin kesintisiz adalar ve İstanbul manzarası da Nish Adalar'ı bir çekim merkezi yapıyor. Nish Adalar, E-5 karayoluna 2.5 kilometre, sahil yoluna 4 kilometre, Bostancı İDO iskelesine 7 kilometre mesafede yer alarak ulaşım açısından da büyük avantajlar sağlıyor.

9 farklı daire tipi

Yüzde 80'ini yeşil alanın oluşturduğu sitede, 1+1'den, 4+1'e kadar 9 farklı seçenekte daire tipi bulunuyor. Dairelerin tümü birinci sınıf işçilik ve kaliteli malzemelerle donatılarak inşa ediliyor. Daireler geniş salon camlarıyla eşsiz adalar manzarasını evin içine taşırken, kullanışlı odaları ve mutfaklarıyla da bir çok konut projesinin önüne geçiyor. Projeyi incelemeye giden kişilere en büyük daire tipini gezdirerek değil de, kişinin almak istediği daire tipinin örneği gezdiriliyor. Diğer projelerde alışılmışsın aksine 6 farklı daire tipi hazırlanarak konut alıcısına yalnız katalogdan değil, istediği tipte evi gezdirerek tanıtım yapılıyor.

Manzarayı gören vazgeçmiyor

NİSH Adalar, Yalova'dan Sarayburnu'na uzanan, İstanbul ve Adalar manzarası sunuyor. Özyazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özyazıcı, “Nish Adalar projemize gelip, adalar manzarasını görenler her bakımdan ne kadar kârlı bir alışverişe davet edildiklerini anlıyorlar. Hem inşaat kalitemizle, hem hızlı inşaat tempomuzla, hem de çok çeşitli ödeme avantajlarımızla halkımızın haklı ilgisini yaşıyoruz” dedi.

Kapalı sosyal tesis olacak

Kapalı sosyal tesis ve site sakinlerinin alışveriş ihtiyacını karşılayacak yaklaşık 2 bin 500 metrekare alana kurulu ticari ünitelerden oluşan bir kompleksin planlandığı projede 4 adet açık yüzme havuzu ve 1 adet kapalı yüzme havuzu yer alıyor. Bunun yanı sıra siteye ait sosyal tesisler içinde, welness merkezi ile birlikte tüm aktiviteleri kapsayan, kapalı sosyal tesis site sakinlerine üyelik esası ile hizmet verecek ve tenis kortları, voleybol ve basketbol sahaları, tüm spor ihtiyaçlarını karşılayacak sayıda tasarlanarak spor alanlarıyla ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunuyor.

Hürriyet Emlak

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Route İstanbul Ataköy'de çalışmalar tam gaz!
  • 27.07.2016 15:38

Route İstanbul Ataköy'de çalışmalar tam gaz!

Özyazıcı İnşaat'ın yeni projesi Route İstanbul Ataköy'de satış ofisi kuruldu, ça ...

Nish Adalar'da yüzde bir peşinatla haziranda teslim!
  • 26.05.2012 15:19

Nish Adalar'da yüzde bir peşinatla haziranda teslim!

Maltepe Süreyyapaşa'da Özyazıcı İnşaat ve KİPTAŞ ortaklığıyla hayata geçirilen N ...

Nish Adalar Evleri projesinin detayları
  • 27.11.2011 11:57

Nish Adalar Evleri projesinin detayları

Özyazıcı İnşaat Satış Müdürü Murat Keskiner, Nish Adalar projesinin ayrıntıların ...

Route İstanbul Ataköy foto galerisi!
  • 27.07.2016 09:27

Route İstanbul Ataköy foto galerisi!

Route İstanbul projesi Özyazıcı İnşaat imzasıyla Ataköy'de yükseliyor. Fiyatları ...

NISH ADALAR ÖRNEK DAİRE
  • 26.09.2011 17:49

NISH ADALAR ÖRNEK DAİRE

Maltepe Süreyyapaşa’da adalar ve İstanbul manzarasına karşı projelendirilen Nish ...

NISH ADALAR
  • 26.09.2011 17:26

NISH ADALAR

Maltepe Süreyyapaşa’da adalar ve İstanbul manzarasına karşı projelendirilen Nish ...