maritbet girişmaritbet
10 GÜNDE 5 MİLYON CİRO

10 GÜNDE 5 MİLYON CİRO

Projelerindeki ofis ve mağazalarında başlattığı kampanyayla hem 5 yıl boyunca kira ödeyeceğini garanti eden hem de ayrıca kiraya verme imkanı sağlayarak müşterilerine ‘iki ayrı kira geliri’ sağlayan Ukra İnşaat, 10 günde 5 milyon TL’lik ciroya ulaştı.

Mevcut pojelerinde Markapon.com ve Gittigidiyor.com sitelerinden alınan indirim çeki karşılığı 35 bin TL'ye varan indirim de yapan şirketin CEO'su Kürşat Tuncel, “Amacımız B-C1 gelir grubunu ekonomik koşullarla ev sahibi yapmak” dedi.

Beylikdüzü ve Esenyurt'ta geliştirdiği projelerinde ‘4 ev alana 1 ev bedava, 0 faiz, 5 bin TL peşinat ile ev alma' gibi farklı kampanyalar düzenleyen Ukra İnşaat'ın 10 gün önce duyurduğu ve müşterilere ‘iki ayrı kira getirisi' sağlayan yeni kampanyası, yatırımcıların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Ukra İnşaat CEO'su Kürşat Tuncel, reklam filminde ilk kez Kurtlar Vadisi'ndeki Polat Alemdar rolüyle tanınan Necati Şaşmaz ve Nur Fettahoğlu'nun birlikte rol aldığı kampanya ile sadece 10 günde 5 milyon TL'yi aşan bir ciroya ulaştıklarını açıkladı

Getiri ve değer kazancı potansiyeline hakim profesyonel yatırımcılardan talep aldıklarını belirten Tuncel, “Ukra City, Hane Plus, Han Plus ve Sedai Plus projelerimizde bulunan mağaza, ofis ve home ofisler için Türkiye'de ilk kez düzenlediğimiz kampanya kapsamında müşteriler, ilk olarak Ukra'dan yılda yüzde 6 net kira geliri elde ediyor. 5 yıl kira ödeme garantisini müşterilerimize taahhüt ediyoruz. Alıcılar dilerlerse bu gayrimenkulleri kendileri kullanıyor, ya da Ukra İnşaat'ın anlaşmalı kiralama ajansı aracılığıyla kiralayarak kendileri ikinci bir kira geliri elde ediyor. Böylece yıllık getiri yüzde 12'nin üzerine çıkıyor” dedi.

Ukra İnşaat, 5 yıl kira garantisi sunduğu kampanyasında 5 yılın sonunda alıcılardan ofis veya mağazalarını geri alma imkanı da tanıyarak müşterilere bir de ‘anapara garantisi' sağlıyor. 

Proje bitmeden kira ödeniyor

Halen inşaatı devam eden projelerde geçerli olan kampanyanın ilgi çeken özelliklerinden biri de proje bitsin ya da bitmesin kira gelirinin derhal başlayacak olması. Kampanya kapsamında bitmiş veya devam eden projenin satış sözleşmesinin imzalanmasını takip eden 31. gün kira ödemeleri başlıyor.

Kürşat Tuncel, 15 Kasım tarihine kadar fırsat siteleri Markapon.com ve Gittigidiyor.com'dan 500 TL'den başlayan fiyatlarla indirim çekleri alanlara mevcut projelerinde 35 bin TL'ye varan indirim hakkı da vereceklerini kaydetti. Tuncel, “Ukra, ilk kez bir fırsat sitesinde bu çapta bir indirim veriyor. Fırsatın 7.5 milyon kişiye ulaşacak olmasının ilgi uyandırmasını bekliyoruz” dedi. Sektörün geleceğinin 40 yaş altı B-C1 gelir grubunda olduğunu vurgulayan Tuncel, hedeflerinin özellikle 40 yaş altı genç insanları ekonomik koşullarla ev sahibi yapmak olduğunu belirtti.  

Ciromuz 10 ayda 2010 yılını ikiye katladı

Ukra İnşaat CEO'su Kürşat Tuncel, bu yılın ilk 10 ayında elde ettikleri cironun 2010 yılı cirosunu 2'ye katlayarak 150 milyon TL'yi aştığını, aylık konut satışlarının 100 adedi bulmasını beklediklerini ifade etti.  

Metrekare satış fiyatları 2 bin liradan başlıyor

Ukra City, Hane Plus, Han Plus ve Sedai Plus'ta metrekare satış fiyatları 2 bin TL'den başlıyor. 2 bin 500 konut ve 73 mağazadan oluşan Ukra City Aralık 2012'de, 800 konut ve 8 mağazadan oluşan Hane Plus ise Ocak 2012'de teslim edilecek. 268 üniteden oluşan Han Plus ve 56 birimden oluşan Sedai Plus ise teslime hazır durumda. Her ikisi de sadece mağaza ve ofislerden oluşuyor.  

Fikirtepe'de ada sayısı 40'ı buldu Anadolu'da marka konutlar yapacağız

Kentsel dönüşüm projelerinde rol alma hedefleri paralelinde özellikle Fikirtepe bölgesinde yoğun görüşmeler yaptıklarını belirten Kürşat Tuncel, “Ukra olarak bölgede görüştüğümüz ada sayısı 40'ı buldu. Diğer taraftan önümüzdeki yıl ilk kez İstanbul dışına çıkarak Anadolu kentlerini de markalı konut konseptiyle tanıştırmayı hedefliyoruz. Bu amaçla Türkiye'nin her yerinden gelecek teklifleri inceleyeceğiz” diye konuştu. Kentsel dönüşümde rant kaygısıyla sistemin kilitlendiğine ve yasal altyapıyla özel sektörün katkı sağlayacağı bir dönüşümün çözüm olduğunu dile getiren Tuncel, şöyle devam etti: “Anadolu da ise halen uygun arsalar bulunabilir ve marka konutlarımızı bu şehirlerde yapabiliriz. Anadolu illerinde yatırım için büyük potansiyel var.”

Yabancı, yasadan sonra lüks konuta yönelecek, piyasa dengeye oturacak

Kuveyt başta olmak üzere yabancı bireysel alıcılara bu yıl 100'ün üzerinde konut sattıklarını söyleyen Tuncel, mütekabiliyet yasasındaki düzenlemelerle 5 milyar doları aşkın bir yabancı sermaye girişi beklediklerini, yasa çıkarsa en fazla 3 yıl içinde fiyatların ikiye katlanmasını öngördüklerini kaydetti. Tuncel, şöyle devam etti: “Çünkü hem iç talep devam ediyor hem de dış talep hızla yükselecek. Yabancılar ise özellikle artık sıkışmaya başlayan orta üstü gelir grubuna hitap eden lüks projeler için taze bir alım kaynağı oluşturacak. Böylece önümüzdeki dönemde yurtiçi talep orta ve alt gelir grubundan gelirken, yurtdışı talep ise lüks segmentten gelecek ve çok daha dengeli bir piyasa olacak. Biz de bu konjonktürden faydalanmak üzere yabancı işbirliği için hazır ve istekliyiz.”


Vatan

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nur Fettahoğlu'nun başı dedesinden kalan evle dertte!
  • 16.11.2021 10:52

Nur Fettahoğlu'nun başı dedesinden kalan evle dertte!

İmar kirliliğine neden olmak suçundan ihbar edilen Nur Fettahoğlu ve kardeşinin ...

Necati Şaşmaz'lı Ukra İnşaat reklamı!
  • 29.08.2016 14:37

Necati Şaşmaz'lı Ukra İnşaat reklamı!

Necati Şaşmaz ve Nur Fettahoğlu'nun rol aldığı Ukra İnşaat reklamı. ...

‘Esenyurt’taki zarar 100 milyon TL’
  • 14.12.2015 14:10

‘Esenyurt’taki zarar 100 milyon TL’

İstanbul Esenyurt’taki imar krizinde mağdur olan onlarca vatandaşın avukatlığını ...

Ukra City'i havadan gördünüz mü?
  • 08.03.2012 10:24

Ukra City'i havadan gördünüz mü?

Ukra İnşaat'ın Beylikdüzü projesi olan Ukra City'nin inşaat çalışmalarını gökyüz ...

UKRA İNŞAAT RÖPORTAJ
  • 19.12.2011 13:19

UKRA İNŞAAT RÖPORTAJ

Necati Şaşmaz'ın namı diğer Polat Alemdar'ın reklam yüzü olduğu Ukra İnşaat iki ...

Hane Plus Ukra İnşaat'ı havadan görüntüledik!
  • 24.07.2012 15:39

Hane Plus Ukra İnşaat'ı havadan görüntüledik!

Ukra İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Hane Plus projesinin son görüntülerini, e ...