maritbet girişmaritbet
0 PEŞİNAT, 1 YIL SONRA ÖDEME

0 PEŞİNAT, 1 YIL SONRA ÖDEME

Sinpaş Yapı’nın Sancaktepe’de inşasına devam ettiği Kelebekia Premium projesindeki konutların yüzde 50’sinin satışı tamamlandı.

Yeni kampanyasıyla sıfır peşinat kolaylığı sunan Kelebekia Premium'daki konutların fiyatları 195 bin TL ile 506 bin TL arasında değişiyor. Projede Ekim ayına özel olarak tüm ödemeler ise 12 ay sonra başlıyor.

Sinpaş Yapı, İstanbul'un hızlı ve düzenli gelişen Sancaktepe bölgesinde butik bir proje olma özelliği taşıyan Kelebekia Premium'un inşasına son hızla devam ediyor.

13 bin 500 metrekarelik alanda az katlı blokları, proje alanının yüzde 85'ini kaplayan biyolojik göleti ve geniş peyzaj alanlarıyla dikkat çeken Kelebekia Premium'da fiyatlar 195 bin TL'den başlıyor. Sadece 106 konuttan oluşan ve Aralık 2012'de tamamlanması planlanan projenin yüzde 50'sinin satışı şimdiden tamamlandı.

ÖDEMELER 12 AY SONRA

1+1'den 4+1'e kadar farklı konut tiplerinin yer aldığı Kelebekia Premium projesinde yeni başlayan kampanya ile ödemeleri 12 ay sonraya erteme fırsatı sunuyor. Kampanya çerçevesinde konut bedelinin yüzde 25'i, 12. ve 24. aylarda iki eşit taksit olarak vade farksız Sinpaş Yapı'ya ödenebiliyor. Geri kalan yüzde 75'lik kısım içinse uygun faiz oranları ile banka kredisi kullanılarak ödeme imkanı sunuluyor. Projede ayrıca peşin ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı da yer alıyor. Ödeme fırsatı Ekim ayı boyunca geçerli olacak.

Kelebekia Premium'da konutların tamamı biyolojik gölet ve peyzaj manzarasına hakim. Ayrıca göl kenarındaki seyir ve dinlenme terasları, yürüyüş ve koşu parkurları ile Kelebekia Premium, doğayla iç içe bir yaşam sunuyor.

Projede, 1000 metrekare Folium Club'da, kapalı ve açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, güneşlenme terası, vitamin bar, sauna, jakuzi, buhar odası, şok duş, fitness, cafe ve market alanı, seminer salonu ve sağlık odası bulunuyor. Proje genelinde ayrıca yürüyüş ve koşu parkurları, çocuk oyun alanları ve streetball sahası, sağlıklı ve sportif bir hayata davet ediyor.

Klebekia Premium sakinlerinin her türlü ihtiyaçları düşünülerek hazırlanan Folium Club, spor salonları ile zinde bir yaşam sunuyor. Folium Club, zengin donanıma sahip fitness salonunda günün her saati spor yapma şansı veriyor.

KELEBEKIA PREMIUM NEREDE?

İstanbul'un hızla gelişen ve düzenli büyüyen semtlerinden Sancaktepe'de yer alan Kelebekia Premium projesi, toplu taşıma araçlarının çeşit ve yoğunluğu sayesinde İstanbul'un her noktasına kolay ulaşım sağlayan bir bölgede konumlanıyor. Proje, Boğaziçi Köprüsü'ne 16 km, Sabiha Gökçen Havaalanı'na ise 22 km mesafede, önemli alışveriş merkezleri, eğitim kurumları ve hastanelere birkaç dakika yakınlıkta yer alıyor. 

Kelebekia Premium İletişim Bilgileri

Web adresi: www.kelebekia.com.tr

Telefon: 444 19 74

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sinpaş Koru Aura Basın Lansmanı
  • 24.01.2022 16:48

Sinpaş Koru Aura Basın Lansmanı

Sinpaş, Çekmeköy'de hayata geçireceği Koru Aura projesinin lansmanını gerçekleşt ...

Sinpaş, Ankara projeleri ile şov yapıyor!
  • 11.12.2014 17:55

Sinpaş, Ankara projeleri ile şov yapıyor!

Son 5 yılda en çok konut satan firma olan Sinpaş, Ankara'da bir basın toplantısı ...

Sinpaş, 'Gönülden teşekkürlerle' videosu yayınladı!
  • 03.12.2014 10:26

Sinpaş, 'Gönülden teşekkürlerle' videosu yayınladı!

Sinpaş, 40. yılını kutladığı şu günlerde yeni bir video yayınlayarak, müşteriler ...

Gayrimekul sektörü 2012’den umutlu
  • 01.02.2012 16:35

Gayrimekul sektörü 2012’den umutlu

Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan Gayrimenkul sektörü 2012 yılından umutlu. ...

Ömer Faruk Çelik gündemi değerlendirdi
  • 25.11.2011 18:51

Ömer Faruk Çelik gündemi değerlendirdi

Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik son günlerde yaşanan gelişmeleri ...