maritbet girişmaritbet
Zeki Kaptan, Volvo iş makineleri ile çalışmaya devam ediyor!

Zeki Kaptan, Volvo iş makineleri ile çalışmaya devam ediyor!

Kuruluşundan bugüne hafriyat, dolgu, liman tahkimat işleri, nakliye ve inşaat sektörünün çeşitli dallarında hizmet veren ve Bursa Çimento, Bursa Beton gibi büyük firmalarla önemli projelere imza atan Zeki Kaptan firması, uzun yıllardır girdiği Volvo rotasını değiştirmeden yoluna devam ediyor

 

Çalışma hayatına tras müteahhidi olarak başlayan Zeki Kaptan, 1987 yılında kendi adıyla ilk firması Zeki Kaptan'ı kurdu. Zeki Bey'in kaptanlığında trasçılıkla sektöre giriş yapan firma 20 yılı aşkın bir süredir ocak işletmeciliğinden, tahmil tahliye ve dolgu işlerine uzanan geniş bir yelpazede inşaat sektöründe hizmet vermeyi sürdürüyor. Zeki Kaptan'ın imza attığı önemli işler ve projeler arasında Bursa Çimento'nun tras müteahhitliği, tahmil tahliye işleri, ocaklarının işletmesi, Gemlik'te kalker ocağı, Gebze-İstanbul ve Gebze-İzmir otobanında Makyol-Göçay ortaklığıyla çalışma, Gemlik'te bir liman işletmesi, Nuh Beton ve Bursa Beton'un santrallerine agrega mıcır tedariği, Gemlik Gübre'nin deniz dolgu işi, Gemlik Serbest Bölge'de deniz dolgu işi, Bursa-Yalova yolunun altyapısı bulunuyor. 2008 yılından itibaren faaliyet alanını genişleten firma, Bursa Çimento A.Ş. ve Bursa Beton Sanayi A.Ş. kuruluşu olan Roda Liman Depolama ve Lojistik İşletmeleri A.Ş'nin liman, tahmil, tahliye, nakliye ve her türlü liman hizmetlerini vermeye başladı. Bölgenin en iyi agrega tesisi olarak bilinen Zeki Kaptan'ın uzun yıllara dayanan başarı hikayesinde ASC Türk bünyesinde satışa sunulan Volvo İş Makinaları da önemli rol oynamış. 
 
1987 yılından bugüne izlediği istikrarlı çizgiyi 2002 yılında yeniden yapılanarak daha dinamik bir noktaya taşıyan Zeki Kaptan, liderliğini sahip olduğu güçlü makina parkına ve müşteri memnuniyetine bağlıyor: “Hiçbir zaman önce iş gelsin, ona göre ekipmanımı yenilerim diye düşünmedim. Her zaman filomu güçlendirdim. Eğer siz güçlüyseniz, elinizdeki ekipman yeniyse ve müşterilerinizi memnun edebiliyorsanız herkes sizinle iş yapmak için sıraya girer.” Profesyonelliğin önemine de değinen Kaptan, 2002 yılında yeniden yapılandıklarında firma bünyesine katılan çok sayıda mühendis ve profesyonel sayesinde büyük bir aile olduklarını belirterek kendisinin bu ailenin başındaki baba olduğunun altını çiziyor. 
 
"Volvo'yu tek marka yapacağım"
 
İlk Volvo'sunu 1988 yılında kullanmaya başlayan firma, o günden bugüne farklı makinalar denese de tercihi değişmemiş. “Volvo İş Makinaları'nı dayanıklılığı ve arıza yapmamaları sebebiyle tercih etmiştim. Kullandıkça gördüm ki; bunların yanı sıra yakıt tasarruflu motor teknolojileri sayesinde maliyetlerimizi de ciddi oranda düşürüyor" diye belirten Zeki Kaptan, Bursa bölgesindeki satış sonrası hizmetlerden de çok memnun olduğunu sözlerine ekliyor: “Biz 7/24 hizmet veren bir firmayız. Bize hizmet verecek servis de bu anlayışta olmalı, arıza oluştuğu anda giderilmeli. Sektör olarak gecikmeye tahammülümüz yok. Bu açıdan Esmak bizi hiç üzmedi.” 
 
İlk günden beri büyümeyi hedefleyen bir firma olarak teknolojiyi yakından takip ettiklerini belirten Kaptan, tercihlerinin her zaman son teknolojiye ve günün koşullarına uygun makinalardan yana olduğunu özellikle belirtiyor. “Son olarak G serisi yükleyicilerden 2 adet L180G aldık. Şimdi elimizdeki diğer marka makinaları da Volvo'ya dönüştüreceğiz” diyen Kaptan, Volvo'yu başarıyı hedefleyen tüm işletme sahiplerine tavsiye ediyor.
 
"Volvo ismi kalite ile eş anlamlı"
1999 yılında stajyer olarak başladığı Zeki Kaptan firmasında bugün Şantiye Müdürü olarak görev yapan Köksal Göğdemir, Zeki Kaptan'ın iştigal ettiği tüm işlerin operasyonlarından sorumlu. 
 
İş makinaları konusunda da oldukça tecrübeli bir isim olan Köksal Göğdemir, işe başladığı yıl kullanılan 1988 model Volvo BM4500 lastikli yükleyicinin halen çalıştığını ve performansından oldukça memnun olduklarını söylüyor. Volvo isminin kaliteyle eş anlamlı olduğunu belirten Göğdemir, "Biz makina alımı yaparken makinanın seriliğine, gücüne ve yakıt tüketimine dikkat ederiz. Volvo bu üç kriteri de karşılıyor. Yakıt tasarrufunda diğer markalardan oldukça önde. Şantiyemizde çalışan operatörler de Volvo ile çalışmak istiyorlar. Güçlü makina olduğu için fazla yorulmuyorlar, Volvo'nun kabini de oldukça konforlu" sözleriyle memnuniyetini dile getiriyor. 
 
ASC Türk Hakkında:
ASC Türk; altyapı projelerinde, yol yapımı projelerinde, inşaat ve madencilik sektöründe kullanılan Volvo İş Makinaları, Sandvik Mobil Kırma ve Eleme Üniteleri'nin, Chigago Pneumatic El Aletleri'nin Türkiye distribütörü olarak hizmet vermektedir. Yüksek kalite standartlarına sahip Volvo, Sandvik ve Chigago Pneumatic satış ve satış sonrası hizmetleri ASC Türk tarafından tüm Türkiye geneline yayılmış olan geniş hizmet ağı aracılığı ile özenle sağlanmaktadır. 
 
Volvo İş Makinaları Hakkında: 
Kaliteli, güvenli ve doğaya saygılı araçları, dünya çapında bir servis ağı desteği ile sunan Volvo İş Makinaları'nın ürün gamında lastik tekerlekli yükleyici, ekskavatör, belden kırma kırma kaya kamyonu, motor greyder, asfalt serici, silindir, kazıcı-yükleyiciler ve kompakt makinalar olmak üzere yaklaşık 150 araç seçeneği bulunuyor. Her ülkeden müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap verebilmek amacıyla finansman, ikinci el ve kiralama hizmetleri de sunan Volvo, iş makinalarında dünya çapında ünlü dizel motor teknolojisini kullanıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Togg, İstanbul ve Bursa'da mobil deneyim merkezi açtı
  • 22.03.2023 13:04

Togg, İstanbul ve Bursa'da mobil deneyim merkezi açtı

Akıllı cihazlarını kullanıcılarla doğrudan buluşturan Togg, kullanıcıya daha yak ...

Bursa'daki 6 asırlık medrese bilim meraklılarını ağırlamaya başladı
  • 08.03.2023 13:42

Bursa'daki 6 asırlık medrese bilim meraklılarını ağırlamaya başladı

Fatih Sultan Mehmed'in hocalarından Molla Yegan'ın Bursa'da ders verdiği 6 asırl ...

Depremin 222. saatinde enkazdan sağ çıkarıldı!
  • 15.02.2023 11:25

Depremin 222. saatinde enkazdan sağ çıkarıldı!

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen depremlerin 222. saatinde, Kahramanm ...

Bakan Karaismailoğlu: "İstanbul-Bursa seyahat süresi YHT ile 2 saat 15 dakika olacak"
  • 02.01.2023 16:10

Bakan Karaismailoğlu: "İstanbul-Bursa seyahat süresi YHT ile 2 saat 15 dakika olacak"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adi Karaismailoğlu, Bursa-Emek-YHT-Şehir Hastanesi M ...

Bursa ve İstanbul arasında seyahat hızlı tren ile 2 saat 15 dakika olacak
  • 16.07.2022 14:20

Bursa ve İstanbul arasında seyahat hızlı tren ile 2 saat 15 dakika olacak

Osmaneli-Bursa-Bandırma-Balıkesir Hızlı Tren Hattı T04 Tüneli Işık Görme Töreni ...

Togg'da parçalı denemeler başladı
  • 18.05.2022 14:57

Togg'da parçalı denemeler başladı

Togg Gemlik tesisinde kurulumu tamamlanan 208 robot, parçasız denemelerden sonra ...