maritbet girişmaritbet
Kılıçoğlu Kiremit'ten su geçirmez ve yanmaz çatı kaplaması!

Kılıçoğlu Kiremit'ten su geçirmez ve yanmaz çatı kaplaması!

Özaydemir, yeni ürünlerinin, farklı eğimlere elverişli, su geçirmezlik özelliğine sahip, UV ışınlarına dayanıklı ve yanmaz bir ürün olduğunu söyledi

 

İnovatif bir ürün olarak geliştirilen Kiremit Levhası'nın, çatı ile ilgili tüm alanlarda kullanıma sunulduğunu kaydeden Kılıçoğlu'nun Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Osman Özaydemir, yeni ürünlerinin, farklı eğimlere elverişli, su geçirmezlik özelliğine sahip, UV ışınlarına dayanıklı ve yanmaz bir ürün olduğunu söyledi.
 
Özaydemir, “Eskişehir'de 1927 yılından bu yana çatılarda estetik ve sağlamlık sunma misyonuyla üretimini sürdüren Kılıçoğlu Kiremit, alternatif çatı kaplama malzemesi ‘Kiremit Levhası' ile hafif çatı malzemelerine yeni bir boyut getirdi. İnovatif bir ürün olarak geliştirilen Kiremit Levhası, çatı ile ilgili tüm alanlarda kullanıma sunuldu” dedi. Ürün gamında bulunan her türlü malzemenin, öncelikle sağlam ve kaliteli olmasına dikkat ettiklerini anlatan Özaydemir,  yeni ürünleri  ‘Kiremit Levhası' ile çatısında hafif malzeme kullanmak isteyenlere, Kılıçoğlu kalitesi ve güvenirliğinde bir ürün sunduklarını ifade etti.
 
Yeni ürünleri hakkında bilgi veren Ali Osman Özaydemir, şunları söyledi: “Kiremit Levhası, çatı kaplama malzemesi olarak geliştirilmiş, farklı eğimlere elverişli, yalıtımlı veya yalıtımsız kullanılabilen, su geçirmezlik özelliğine sahip, kiremit irmiği ile kaplanmış, UV ışınlarına ve her türlü dış iklim şartlarına dayanıklı inovatif bir üründür. Kiremit Levhası yanmaz bir üründür, dolu darbelerine ve rüzgar yüküne karşı mukavimdir. Üzerindeki kiremit irmiği doğal bir görüntü oluşturur ve estetik sağlar.”
 
Yan saçak ve mahya detayı için üretilmiş aksesuarların yanında levha montajı için kullanılacak vidaların da özel olarak üretildiğini belirten Özaydemir, Kiremit Levhası'nın istendiği takdirde, altına yalıtım malzemesi konularak da çatıya monte edilebildiğini ifade etti. Özaydemir,  yalıtım levhasının da Kiremit Levhası'nın yapısına uygun olarak Kılıçoğlu'nun üretim gamında yer aldığının kaydetti.
 
Kiremit Levhası'nın yanmaz bir ürün olduğu için Yangın Yönetmeliği'ne uygun olduğunun altını çizen Özaydemir, “Kiremit levhası, galvanize sac alt tabaksı ile yanmaz bir üründür. Bireysel konutların çatılarında son kat kaplama ürünü olarak, sundurma verandaların kaplamalarında endüstriyel çatılar ve depolarda ve çatıda son kat kaplama olarak, farklı tip çatılarda kullanılabilen özellikli bir üründür” dedi.
Kiremit kırıklarının yeniden değerlendirilmesiyle elde edilen Kiremit İrmiği'nin ise, Kiremit Levhası'nın özel kaplamasını oluşturduğunu kaydeden Özaydemir, şöyle devam etti: “Kılıçoğlu Kiremit İrmiği, kiremit kırığının özel metotlarla öğütülmesi sonucu elde edilen yüzde 100 geri dönüşüm ürünüdür. Kiremit Levhası, yıllara meydan okuyan özelliği ile tüm doğa şartlarına karşı çatıları güvenle korur.”
 
Özaydemir, “Kiremit irmiği kaplı üst yüzey, estetik ve doğal bir görünüm oluşturur. Kiremit irmiğinin doğal rengi, ürün ömrü boyunca solmaz. Dona, neme ve ağır hava koşullarına karşı dayanıklıdır. Levha, yanmaz özelliğine sahiptir. Kiremit irmiği üst kaplama, ses yutuculuk özelliği oluşturur. Hafif olup rahat taşınır. Uygulaması kolaydır” dedi.
 
Ürünün, sıcak ve soğuya karşı yüksek dayanım sağladığını da savunan Özaydemir, “Korozyon direnci arttırılarak uzun ömürlü hale getirilmiştir. Esnek yapısı uygulamalarda avantaj sağlar. Montaj noktalarından yırtılmaz, çatlama yapmaz, rüzgara karşı dayanıklıdır. Kiremit levhasına özel olarak üretilen ısı yalıtım levhası ile kullanıldığında, hem ısı yalıtımlı bir çatı elde edilir hem de yoğuşmaların önüne geçilir. Güneşin ultraviyole ışınlarına dayanıklıdır” ifadesini kullandı.
 
Kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

“Türkiye’de 7 milyon çatı güvenli değil”
  • 11.08.2015 10:45

“Türkiye’de 7 milyon çatı güvenli değil”

Kılıçoğlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Osman Özaydemir, çatı güvenliği ile ilgili ...

Kılıçoğlu Kiremit, çatı için yetkili servis kuruyor
  • 02.04.2014 09:10

Kılıçoğlu Kiremit, çatı için yetkili servis kuruyor

Kılıçoğlu Kiremit, çatı uygulamasında yetkili servis sistemine geçiyor. Hedef; k ...

Kılıçoğlu Kiremit'ten su geçirmez ve yanmaz çatı kaplaması!
  • 09.03.2013 13:26

Kılıçoğlu Kiremit'ten su geçirmez ve yanmaz çatı kaplaması!

Özaydemir, yeni ürünlerinin, farklı eğimlere elverişli, su geçirmezlik özelliğin ...