maritbet girişmaritbet
İş makineleri www.sahadakiler.com adresinde buluşuyor!

İş makineleri www.sahadakiler.com adresinde buluşuyor!

Pazar lideri ürünleri ile iş makinaları sektörünün öncüsü olan ASC Türk, fark yaratan pazarlama stratejileri ile de sektörüne liderlik etmeyi sürdürüyor

Pazar lideri ürünleri ile iş makinaları sektörünün öncüsü olan ASC Türk, fark yaratan pazarlama stratejileri ile de sektörüne liderlik etmeyi sürdürüyor. ASC Türk, iş makinaları sektöründe yer alan her meslek grubundan insanı sosyal paylaşım ağı www.sahadakiler.com'da buluşturuyor

İş makinaları sektöründe faaliyet gösteren her meslek grubunun içeriğinde kendinden bir şeyler bulabileceği, eğlence ve paylaşımı esas alan sosyal ağ sahadakiler.com açıldı. Volvo İş Makinaları, Sandvik Mobil Kırma ve Eleme Üniteleri ve Chigago Pneumatic Kırıcı, Kompresör ve Ekipmanları'nın Türkiye distürübütörü olarak hizmet veren ASC Türk'ün iş makinası sahibi olan, seven, kullanan herkese hediyesi olan sahadakiler.com, tür, marka ve model ayırmaksızın bütün iş makinesi sahiplerine ve kullanıcılarına açık olacak.

İş makinaları sektörüne öncülük eden sahadakiler.com projesi hakkında bilgi veren ASC Türk Pazarlama Müdürü Ebru Nihan Celkan, büyük bir hızla iletişim araçlarının merkezine oturmaya başlayan sosyal paylaşım ağlarının gücüne dikkat çekiyor. “Toplumun her kesimini ortak bir platformda buluşturmayı başaran sosyal ağlar artık eğlencenin, bilgi, fotoğraf veya video paylaşımının, gündemi yakalamanın ve hatta gündem yaratmanın da merkezi haline geldi. Sosyal ağların bu itici gücünü gözlemliyor, iş makinaları sektörünün yeniliğe ve gelişmeye açık yapısını da biliyorduk. Bundan hareketle pazarlama stratejileri ile her zaman sektöre öncülük eden ASC Türk, iş makinaları sektörünün tüm paydaşlarını tek bir sosyal ağda buluşturacak olan Sahadakiler'i yaratarak öncü misyonunu bir kez daha yerine getirmiş oldu” diyen Ebru Nihan Celkan, iş makinaları sektöründeki bütün haber sitelerinden ve firmalara ait mikro internet sitelerinden farklı olan Sahadakiler'in gerek kapsamı gerekse proje değeri ile sektöründe bir ilk olduğuna dikkat çekti.

Projenin isminin yaratımı ve hayata geçirilme sürecine de değinen Ebru Nihan Celkan: “İş makinesi sektörünün temel işi sahadadır. Operatöründen formenine, şantiye şefinden müteahhidine, ocak işletmecisinden hafriyatçısına kadar herkes saha'ya iner, tüm işlerini saha'da halleder. Sahadakiler bu gerçekten hareketle, herkesin kendine yakın hissedeceği, sıcak ve biraz da hınzır bir isme sahip. Aynı zamanda Sahadakiler, ASC Türk'ün ileriye dönük markalaşma stratejisine ve hedeflerine de çok uygun bir isim” dedi.

Hafriyatta, maden ve mermer ocaklarında, barajlarda, yol yapım şantiyelerinde, konut inşaatlarında, müttehitlik projelerinde görev alan ve sürekli sahada olan herkesin mesleki paylaşım platformu olan Sahadakiler kullanıcıları için onlarca seçenek sunuyor. Sahadakiler.com üzerinden üyelik formunu dolduran herkes Sahadakiler'e kolaylıkla üye olabiliyor. Sahadakiler üyeleri bulundukları iş sahasını site üzerinden etiketleyebiliyor, beğendikleri fotoğraf ve videoları paylaşabiliyor, iş makinası sektörünün en geniş forum alanında görüşlerini ifade edebiliyor. Sahadakiler üyeleri kariyer bölümünde ise hem yeni iş olanaklarını görebiliyor hem de işe dair görüşlerini ifade edebiliyor

Üyelerinin iş makinesi sektörüne dair haberleri ve sektörün tamamını ilgilendiren ekonomik gelişmeleri de görebilecekleri sitede, yeni iş olanakları, önemli etkinlikler, yurt içi ve yurt dışı fuarlara ilişkin bilgileri de paylaşılıyor. sahadakiler.com bilgi edinmenin dışında üyelerine eğlenceli vakit geçirmeyi de vadediyor. Özel olarak yazılımı yapılan iş makinası oyunu ile üyeler sitede keyifli vakitler geçirebiliyor.

Sahada bulunan insanların ihtiyaçları doğrultusunda yaratılan Sahadakiler iş makinalarına gönül veren herkesi üyesi olmaya davet ediyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Eksavatörler başka işlere de yarıyor!
  • 03.04.2015 18:15

Eksavatörler başka işlere de yarıyor!

Genellikle inşaatlarda görmeye alışık olduğumuz iş makineleri ekskavatörleri teh ...

Bu iş makineleri aklın sınırlarını zorluyor!
  • 18.10.2014 16:37

Bu iş makineleri aklın sınırlarını zorluyor!

İnşaat çalışmaları esnasında kullanılan iş makineleri, büyüklükleriyle dikkat çe ...

Bülent Ersoy'un kaç tane iş makinesi var?
  • 03.03.2015 09:38

Bülent Ersoy'un kaç tane iş makinesi var?

Bülent Ersoy’un iş makineleri ve vinçleri olduğu bir şehir efsanesi gibi söyleni ...

TürkTraktör, 2014’ün ilk çeyreğinde yüzde 18 büyüdü!
  • 26.04.2014 15:06

TürkTraktör, 2014’ün ilk çeyreğinde yüzde 18 büyüdü!

TürkTraktör, yılın ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 18 büyü ...

TürkTraktör gücüne güç kattı
  • 01.11.2013 13:04

TürkTraktör gücüne güç kattı

Türkiye tarım sektöründeki liderliğini sürdüren TürkTraktör, iş makineleri sektö ...

İş ve inşaat makineleri sektöründe 6 ayda yüzde 14 büyüme!
  • 25.07.2013 09:54

İş ve inşaat makineleri sektöründe 6 ayda yüzde 14 büyüme!

İMDER Başkanı Cüneyt Divriş, 2013'te 14 bin adet satış ile yüzde 10 büyümeyi sür ...