maritbet girişmaritbet
Folkart Mavişehir’in banyolarını İdeal Standard süsleyecek

Folkart Mavişehir’in banyolarını İdeal Standard süsleyecek

Ideal Standard, İzmir’in gözde yaşam alanlarından Folkart Mavişehir’in banyolarını süsleyecek

 

Ideal Standard, İzmir'in gözde yaşam alanlarından Folkart Mavişehir'in banyolarını süsleyecek. Ideal Standard Türkiye Distribütörü ECE ile Folkart Mavişehir evlerini inşa eden Saya Grup arasında yapılan anlaşmaya göre, Folkart Mavişehir'de yer alan konutların tüm armatür ve seramik ürünleri Ideal Standard markalı olacak.
 
Ege'nin incisi İzmir'de yapılan Folkart Mavişehir gibi özel bir projede yer almanın Ideal Standard Türkiye için çok önemli olduğunu belirten Ideal Standard Türkiye Pazarlama Müdürü Yakup Fırat, dünyanın en önemli projelerinin ilk tercihi Ideal Standard'ın Türkiye'de de son iki yılda en çok tercih edilen markalardan biri haline geldiğini söyledi.
 
Folkart Mavişehir Projesi'nde Ideal Standard'ın tüm dünyada ilgi gören Melange, Active ve Cerasprint armatürlerinin kullanılacağını ifade eden Fırat, “Seramik ürünlerde ise Ideal Standard için ECE tarafından Türkiye'de üretilerek tüm dünyaya satılan Plain ve Arcade lavabo ve klozetlerin yanı sıra Simply U lavabolar kullanılacak” diye konuştu.
 
Ideal Standard ürünleri Türkiye'de Folkart Mavişehir, İstanbul Sapphire gibi önemli projelerin yanı sıra dünya genelinde aralarında Hilton, Sheraton, Intercontinental, Hyatt, Holiday Inn, Semizvezdny ve Dubai de bulunan Burj Al Arab otellerinin de yer aldığı yüzlerce otel ve konut projesinde kullanılıyor.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz