maritbet girişmaritbet
E.C.A SEREL yeni modellerini reklamlarla anlatacak!

E.C.A SEREL yeni modellerini reklamlarla anlatacak!

60 yıllık deneyimini suya ve toprağa yansıtan E.C.A. SEREL, armatür ve vitrifiye koleksiyonlarına eklediği yeni serileri ile banyoların havasını her yıl olduğu gibi bu yıl da değiştirmeye hazırlanıyor

60 yıllık deneyimini suya ve toprağa yansıtan E.C.A. SEREL, armatür ve vitrifiye koleksiyonlarına eklediği yeni serileri ile banyoların havasını her yıl olduğu gibi bu yıl da değiştirmeye hazırlanıyor. Toprak ve su konsepti ile çektiği ve ürünlerin özellikleri ile marka imajını yansıttığı yeni reklam filmleri ile 2012 yılına ait yeni serilerini tanıtıyor.

Toprağa Hayat Veren Marka SEREL: Amphora Serisi

SEREL Amphora, çömlekçi çarkından günümüz banyolarına uzanan bir hikâyeden esinleniyor. Geçmişten aldığı ilhamı tasarım ile birleştiren marka, doğaya ve insana saygılı yaklaşımı ile farklılaşan bir ürün grubu sunuyor. SEREL Amphora, eskiyi günümüze taşırken, sahip olduğu çizgilerle post modern bir görünüm sunuyor.

Tozlu bir sanat atölyesi içinde başlayan reklamda, SEREL Amphora Serisi'nin sahip olduğu egzotik doku özellikle vurgulanan unsur oluyor. Gücünü ve ilhamını topraktan alan marka, her şeyin başlangıcının yine toprak olduğunu kanıtlarcasına egzotik bir sanat atölyesine ait kareler ile ekrana geliyor. Ufak dokunuşlarla seramiğe ve banyoya dönüşmeye başlayan atölye son haliyle Amphora ürünlerinden oluşan SEREL banyosu olarak karşımıza çıkıyor.

Suya Yön Veren Marka E.C.A. : Electra Serisi

Ürünlerinde ileri teknoloji ve tasarımı birleştiren E.C.A. Electra Serisi, dijital dünyanın sonsuzluğuna atılan ilk adımı simgeliyor. Alışıla gelmiş formların dışında, tüm ürünlerin dijital olma öngörüsü ile tasarlanmış Electra Serisi, kullanıcılarına yeni bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor. Electra ankastre banyo bataryasının sahip olduğu şelale ve yağmur akışlı çift yönlü duş bataryası ile banyolar daha keyifli hale geliyor 

Bir su girdabı içinde başlayan reklam filmi, Su damlacıkları içerisinde beliren oda ile Electra Serisi'nin modern ve tasarımsal yönüne gönderme yapıyor. E.C.A.'nın suya yön veren marka olgusunu anlatan filmdeki kadın figürü, tıpkı E.C.A. gibi su girdabına şekil veriyor. Filmin sonunda beliren sahnede ise E.C.A. Electra Serisi'nin hatlarını almış armatür formu, üzerindeki teknolojik tuşları ile gerçeğe dönüş yapıyor.

E.C.A. SEREL Yeni Reklam Kampanyası ile Birlikte Yeni Teknolojileri de Sunuyor

E.C.A., 2012 yılı reklam kampanyası kapsamında SEREL Amphora ile E.C.A. Electra Serisi dışında; SEREL Amadis Serisi geliştirdiği modüler sistem teknolojileri sayesinde size kendi banyonuzu yaratma fırsatı sunuyor. Çevreci yapısı ve enerji tasarruf sistemleri ile dikkat çeken E.C.A. Mina, Neva ve Novita Serileriyle, doğaya dost duruşlarıyla dikkat çekiyor. E.C.A. SEREL'in sponsorluğunu üstlendiği programlar dahil olmak üzere, pek çok mecrada yer alacak reklam filmleri ile E.C.A. ve SEREL 2012 yılı yeni koleksiyonlarının iletişim faaliyetlerini sürdürecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

ECA Serel reklam filmi yayında!
  • 19.06.2014 11:19

ECA Serel reklam filmi yayında!

ECA Serel'in dikkat çeken reklam filmi emlaktasondakika.com'da yayında ...

ECA’nın dört yeni serisi tasarımlarıyla  dikkat çekiyor!
  • 17.05.2013 11:26

ECA’nın dört yeni serisi tasarımlarıyla dikkat çekiyor!

Elmor Şirket Müdürü Hakan Günderen, su armatürleri pazarında E.C.A. markasıyla y ...

ECA Serel Electra ve Amphore serilerine Design Turkey 2012’den ödül yağdı!
  • 10.12.2012 11:56

ECA Serel Electra ve Amphore serilerine Design Turkey 2012’den ödül yağdı!

Türkiye’nin tasarımla markalaşmasına katkı sağlamak amacıyla bu yıl üçüncüsü düz ...

E.C.A-SEREL, Isıya yön veren marka reklamları ile ses getirmeye devam ediyor!
  • 27.11.2012 11:06

E.C.A-SEREL, Isıya yön veren marka reklamları ile ses getirmeye devam ediyor!

Tozlu bir sanat atölyesi içinde başlayan reklamda, SEREL Amphora Serisi'nin sahi ...

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Emin Sazak, İnşaat 2023 toplantısına katıldı!
  • 07.11.2012 08:44

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Emin Sazak, İnşaat 2023 toplantısına katıldı!

TMB Başkanı Sazak, "Ankara son 25 yılda insana değil, motorlu araç trafiğine önc ...

E.C.A. Serel, National Geogprahic Channel’ın Mega Yapılar belgeseline sponsor oldu!
  • 21.09.2012 11:03

E.C.A. Serel, National Geogprahic Channel’ın Mega Yapılar belgeseline sponsor oldu!

National Geographic Channel’ın modern mühendislik harikalarını ve perde arkasınd ...