maritbet girişmaritbet
Baymak'tan soğuk kış günlerinde kombi kullanımı için bakım tavsiyesi!

Baymak'tan soğuk kış günlerinde kombi kullanımı için bakım tavsiyesi!

Her alanda öncü olan ve tüketiciyi bilinçlendirme konusunda hep ilk adımı atan Lider Baymak, kombi bakımınızı kış sezonu öncesinde yaptırmanızı öneriyor

Yüksek verimlilik ve enerji tasarrufu sağlayan , modern teknolojisi ile dikkat çeken ürünleri pazara sunanyoğuşmalı kombinin lideri Baymak'tan sizlere kış ayları için önemli bir tavsiye…. Her alanda öncü olan ve tüketiciyi bilinçlendirme konusunda hep ilk adımı atan Lider Baymak, kombi bakımınızı kış sezonu öncesinde yaptırmanızı öneriyor!

Kombiniz için düzenli periyodik bakım şart!

Kombinizin sağlıklı ve düzenli çalışması için yılda 1 kez periyodik bakım yapılması gerekir. Kombiniz kış boyu fazla mesai yapacağından ve aralıksız beş ay boyunca çalışacağından kışa girerken yaptıracağınız kombi bakımı, hem yakıt ve enerjiden tasarruf sağlamanızı hem de zamansız arızaya karşı önlem almanızı sağlar. Üstelik cihazınızın yedek parça ve kullanım ömrünü uzatarak, kombinizi yıllarca, masrafsız ve güvenli, ilk günkü gibi kullanmanıza yardımcı olur.

Kombi bakımı için çağırdığınız yetkili servis, kombide gaz kaçak kontrolü, elektriksel kontroller,mekanik ve hidrolik kontroller, tesisat filtrelerinin temizlenmesi, genleşme tankının basınç kontrolü, bacalı kombilerde baca çekiş kontrolü ve temizliği, kombiyanma odasının temizliği, hermetik kombilerde baca fan gurubunun temizliği, cihazın fonksiyonel çalışma testi gibi bir dizi işlem gerçekleştirir. Bu işlemlerin sonucunda kombiniz kışa hazır duruma gelecektir. Ancak aksi durumlarda kombinizi çalıştırabilmeniz için sizin de evde uygulayabileceğiniz

Baymak'ın önerdiği basit yöntemler var. İşte bunlardan birkaçı:

•    Kombiye elektrik gelip gelmediğini anlamak için muhakkak sigortasını veya fişini kontrol edin.
•    Gaz ve su vanalarını kontrol edin, açık olduğundan emin olun, unutmayın vana açık konum borulara paralel konumdur.
•    Kombinizin su basıncı ortalama 1,5 bar olmalıdır. Eğersu basıncı 0,5 bar  altında olursa kombi emniyet olarak devre dışı olur ve çalışmaz.
•    Kombinin baca borusunu kontrol edin, yerinden oynamış olabilir. 

Kesintisiz müşteri memnuniyeti!

Baymak, Türkiye genelinde 250'nin üzerinde yaygın yetkili servis ağı ve güvenilir servis organizasyonu ile tüketicilerinden gelen her türlü talep, öneri ve şikayete en kısa sürede cevap vererek çözüm sunar. Baymak'ın ana hedefi  “ %100 müşteri memnuniyeti”dir.

Konusunda uzman servis teknisyenleri, Türkiye standartlarını değiştirecek bir hizmet anlayışı ile Baymak tüketicilerinin kapısını çalar. Randevularına sadık vegüleryüzlü hizmet, yeterliteknik donanım, orjinalyedek parça, 1 yılişçilik garantisi, uygun fiyatlı yedek parça, servis ücretleri ve profesyonel yaklaşım ile tüketici müracaatlarına en kısa sürede hizmet verilerek, Baymak tarafından üst seviyede müşteri memnuniyeti sağlanır.

Baymak Yetkili Servisleri 7x24 yanınızda!

BAYMAK, satış sonrasında bir ilke imza atarak İstanbul, Ankara, İzmir,Bursa, Kocaeli, Erzurum, Adana, Samsun, Antalya, Konya, Kayseri, Kütahya,Gaziantep, Mersin, Kahramanmaraş ve Çanakkale olmak üzere toplam 16 il merkezi genelinde gece-gündüz demeden hafta sonu ve resmi tatilgünleri de dahil olmak üzere, haftanın 7 günü, günün 24 saati 7x24 Teknik Servis hizmetini kesintisiz olarak tüketicilerine sunmaktadır.7x24 Teknik Servis hizmeti tüketici taleplerine sadece telefon ile teknikdestek verilmesi şeklinde bir uygulama olmayıp, gece yarısı-sabah zaman aralığında 24 SAAT gelen müracaatlar kapsamında farklı bir ücret veya ek bir ücret talebi olmadan tüm ürün grupları için en kısa sürede yerinde ürüne hizmet verilmektedir.

BAYMAK, sektörde farklı bir hizmet modeli ve servis uygulaması olarak İstanbul, Ankara, İzmir ve Gebze bölgeleri genelinde hizmet vermekte olan Dr. Teknik Servis fabrika merkez mobil servis ekiplerini tüketicilerinin hizmetine sunmuştur. Konusunda uzman teknik servis personeli ile haftanın 7 günü, günün 24 saati kesintisiz servis hizmeti için 444 0 235 numaralı BAYMAK Dr. Teknik Servis 7x24 Çağrı Merkezi'ni kurmuştur. Dr. Teknik Servis tarafından uygulanmakta olan “Kombi Ek Garanti Paketleri” ve “Bakım Sözleşmesi” kampanyaları ile tüketicilerin satın aldıkları cihazlardan uzun yıllar boyunca, en uygun maliyetlerle ve en düşük yakıt-enerji sarfiyatıyla, maksimum faydayı sağlamasıhedeflenmektedir.

Kısaca Baymak hakkında:

46 yıllık geçmişi ile kurumsallaşmış, müşteri memnuniyetinden ve kaliteden hiçbir zaman ödün vermeden her zaman ileri teknoloji ile üretim yapan BAYMAK/BDR THERMEA, Tepeören' de 60.000 m2 toplam alana sahip iki üretim tesisi, 800'ün üzerinde çalışanı ve Türkiye genelinde 1200'ü münhasır bayi, 2100'ü aşkın satış noktası ve 250'nin üzerinde yetkili servis ile Türkiye'nin önde gelen üreticilerinden biri olmayı sürdürüyor. Isıtma alanında; kombi, yoğuşmalı kombi, yer tipi kazan, MERKEZİ SİSTEM KAZANLAR, kat kaloriferi, panel radyatör, havlu radyatör, RADYATÖR vana ve genleşme tankı, Soğutma alanında; split klimalar, salon tipi klimalar, Yenilenebilir Enerji alanında; güneş kollektörleri, ısı pompası, biomass kazanlar, biodiesel brülörler, fotovoltaik sistemler, Su Isıtıcıları alanında; termosifon, termoboyler, gazlı şofben, SICAK SU boylerler, Su Teknolojisi alanında ise;  sirkülasyon pompası, dalgıç pompalar, atık su pompaları, çok kademeli kendinden emişli santrifuj pompalar ve hidrOforlar Baymak/BDR Thermea'nın ürün grupları arasındadır.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Baymak, “Yeşil Ofis Diploması”nı almaya hak kazandı
  • 19.04.2022 11:25

Baymak, “Yeşil Ofis Diploması”nı almaya hak kazandı

Baymak "Yeşil Ofis Diploması"nı alarak sürdürülebilir gelecek hedefleri yolunda ...

Baymak, geçen yıl 14 bölgede ısı pompası eğitimi verdi
  • 01.02.2022 17:35

Baymak, geçen yıl 14 bölgede ısı pompası eğitimi verdi

Baymak, 2021 yılında Türkiye’nin 14 ayrı bölgesinde bayi ve teknik servislerine ...

Baymak 2021’de ihracatta dolar bazında yüzde 38 büyüdü
  • 24.01.2022 10:36

Baymak 2021’de ihracatta dolar bazında yüzde 38 büyüdü

İklimlendirme sektörünün öncü markası Baymak, 2021 yılında da sürdürülebilir büy ...

Baymak'tan kombi bakımının püf noktaları!
  • 27.10.2021 10:29

Baymak'tan kombi bakımının püf noktaları!

Baymak'ın tüm kombi modellerine uygun olarak hazırladığı “16 Adımda Kombi Bakım ...

Bir klimadan daha fazlasını isteyenlerin adresi: Baymak
  • 25.05.2021 12:38

Bir klimadan daha fazlasını isteyenlerin adresi: Baymak

Baymak, ısıtma ürünlerinin yanında soğutma ürünleriyle de Türkiye’de pazarı beli ...